Aminnnn ecmainDuam belli Duyan belli ❤ Allahım Sen Evlad hasreti çeken kullarına tez vakit sağlıklı ahlaklı peygamber efendimizin yolundan giden soylar nasip et
Aminnnnn AllahimmDuam belli Duyan belli ❤ Allahım Sen Evlad hasreti çeken kullarına tez vakit sağlıklı ahlaklı peygamber efendimizin yolundan giden soylar nasip et
Çok güzel tebrik ederim sağsalim kucağına al inşallahKızlar ben hala inanamıyorum ama gerçek galiba
Masaallah canim goUn aydın inşaallah sağlıkla kucağına almak nasip olurKızlar ben hala inanamıyorum ama gerçek galiba
Canım eğriçayırın arı sütü bal polen propolis karışımını al d vitaminine baktır omega 3 kullan ve son olarak eşinde sperm sorunu yoksa bile keçiboynuzu al o da eğriçayırın benim yumurtlama oluyordu çatlıyordu ama tutmuyordu birazda nasip kafadan çıkarmaya bakTakipli oldugum doktor bitkisel şeyler onermedi faydası yok vs diye. Hep hormon klomen gonalf dayanıyor.. benim babam tıbbın çare olamadığı bir noktada bitkisel ile şifa bulmustu zamanında ama ben artık ne kullansam ne yesem ne icsem cikmaza girdim. Bilinen FSH lh amh prolaktin vs hormonlari sorunsuz ama yumurta büyümüyor catlamiyor ya da. Ben ne kullaniyim kizlar neyde şifa buldunuz bana ne önerirsiniz
Döngünün kaç gün olduğuna bağlıKargolar yüzünden ovü testi sipariş vermedim satıcı bir hafta sonra dedi
Elimde 6 adet var adet sonrası kaçıncı günde başlasam kurtarır
Benim de bu ay elimde 4 tane vardi 12-13 pik gördüm tam 14.günde siliktiKargolar yüzünden ovü testi sipariş vermedim satıcı bir hafta sonra dedi
Evet 28 gün adet dönemi içinde mi 10 uncu günDöngünün kaç gün olduğuna bağlı
Mesela 28 günse tahmini çatlama 14.gün deniyor 10.günden başlamak iyidir bence çünkü pik yaptı çatladı yetmesi lazım
Bende alamıyorum malesef burda kargo işi sıkıntılı 2 tane kargo şirketi varKargolar yüzünden ovü testi sipariş vermedim satıcı bir hafta sonra dedi
Sana da maşallah seninde gözünaydın canım,sağlıkla gelsin bebişinMasaallah canim goUn aydın inşaallah sağlıkla kucağına almak nasip olur ❤ Allah sayımızı artirsin ve sağlıkla kucağınıza aldirsin
Adet döneminin 10. ya da 11.günü başlayabilirsin canım öyleyse,say ilk adetli olduğun günden itibaren 110.günde yapmaya başla mesela,tabi çalışmalara daEvet 28 gün adet dönemi içinde mi 10 uncu gün
Kk de takılmaktan çalışamıyorum ben şahsenAdet döneminin 10. ya da 11.günü başlayabilirsin canım öyleyse,say ilk adetli olduğun günden itibaren 110.günde yapmaya başla mesela,tabi çalışmalara da
BiliyosunEvet 28 gün adet dönemi içinde mi 10 uncu gün
Yaa sorma ben de bi ara dizi izliyordum,adam geliyordu dizim var diyordum diline düştüm hala daha konuşuyorKk de takılmaktan çalışamıyorum ben şahsen
iyi geceler canım minikle iyi uykular teşekkür ederim yardımcı olduğun içinBen kaçtım kizceler,yarının yine bereketli bir gün olması dileğiyle,iyi geceleeer
Elimde yokki ama yumurtlama geçen ay 16.güne denk gelmişti yaşlandım bebeğim tavuk yorgunBiliyosunSrpgrsy benim adetten sonra 5.gündü yumurtlama yapabiliyorsan adetten sonra başla hemen