Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha sık yazarım artok canım ☺Bugün doktora gittim hormonlarımda sıkıntı yokmuş çok şükür 🙏 omega ve q10 takviyesi aldım şimdide arısütü bal poleni araştırıyorum eğriçayır markası iyiymiş bilgin varmı canım
Arı sütünde o markayı kullandım tam isabet şaşma

Daha sık yazarım artok canım ☺Bugün doktora gittim hormonlarımda sıkıntı yokmuş çok şükür 🙏 omega ve q10 takviyesi aldım şimdide arısütü bal poleni araştırıyorum eğriçayır markası iyiymiş bilgin varmı canım
O konuda bilgim yok bebeğim. Araştırma yaparım. Hormonlarında sıkıntı yoksa Çok kolay gebe kalırsın kuzum sen

Canım nasıl kullanıypr Bilgi verebilirmisin
Benim arı sütü idi cam şişelerde önce bir ucunu kır havlu ile bardaga çevir orayı sonra öteki ucunu kır akıyor hemen gün aşırı içtim az suda seyreltip
Sütü kullanmadığım günde ımprly içmiştim
Son aydada ikisi birden
3 ay tükettim

O konuda bilgim yok bebeğim. Araştırma yaparım. Hormonlarında sıkıntı yoksa Çok kolay gebe kalırsın kuzum sen
Ama kalamadım nedense 6 önce doğum yaptığım için belki süt hormonum engellledi oda düşmüş çok şükür bende yumurtayı kaliteli hale getireyim diyorum ☺️Hepimiz güzel haberleri alalım inşallah Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın nasıl uğraşıyoruz birşeyler yapabilelim diye 🙏🙏

Benim arı sütü idi cam şişelerde önce bir ucunu kır havlu ile bardaga çevir orayı sonra öteki ucunu kır akıyor hemen gün aşırı içtim az suda seyreltip
Sütü kullanmadığım günde ımprly içmiştim
Son aydada ikisi birden
3 ay tükettim
Böyle takviyelerin artısını alabilmek için en az 3 kullanmak gerekiyormuş demi inşallah güzel haberleri alırsın canım ☺️☺️

Kızlar ben hala inanamıyorum ama gerçek galiba 🤲🤗

Eklentiler

• 20200513_095749.jpg
    20200513_095749.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 42
  • 20200513_095805.jpg
    20200513_095805.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 42
X