Bence sen genede değerlendir.Ateşim 36.6 şuan
Herif uyuyo sabah işe gitcek ben sahuru bekliyom bugün olmazda artık yarınBence sen genede değerlendir.
AhahahHerif uyuyo sabah işe gitcek ben sahuru bekliyom bugün olmazda artık yarın
AhahahAhahahkız kaldır kedi gibi sırnaş hayır demez herhalde yarın kaplan olu veee o zaman sömürrrrrrrr gitsin n bacımmm
Çocuk için her yol mübahtır be YavrummmmAhahahAllah seni ne etmeye emi
Ya sen alemsin kadınÇocuk için her yol mübahtır be Yavrummmmsaldırrr Aslanım saldır Vahşi leoparım Yut onu
Ya sen alemsin kadın
Bal teyzeTeyze olmak istiyorum canım. Bir sürü yiğenim olsunnnnnnn
Herkes hamile kalsın valla gebe haberini aldıkca hayattan zevk alıyorum..Bal teyze
Evet birbirimizin halinden ancak biz anlarız bir gebelik haberi demek bir hasretin son bulduğu demek allah isteyen hak eden bütün kadınlara nasip etsin anneliğiHeeke
Herkes hamile kalsın valla gebe haberini aldıkca hayattan zevk alıyorum..
AMİNNNNN kuzucumEvet birbirimizin halinden ancak biz anlarız bir gebelik haberi demek bir hasretin son bulduğu demek allah isteyen hak eden bütün kadınlara nasip etsin anneliği♥
Aaaa tobeler olsunÇocuk için her yol mübahtır be Yavrummmmsaldırrr Aslanım saldır Vahşi leoparım Yut onu
Bu kız zorla yaptıracak çocuğu sana kaçarın yok malesefAaaa tobeler olsun
Allahın izni ile o yiğen buraya gelecekAaaa tobeler olsun
Bu kız zorla yaptıracak çocuğu sana kaçarın yok malesef
Ay sorma gece geceBu kız zorla yaptıracak çocuğu sana kaçarın yok malesef
Hadi insallah ❤ Allahim isteyen herkese nasip etsin su mubarek gunlerdeAllahın izni ile o yiğen buraya gelecek
iyi geceler canımmIyi geceler güzel anne adaylari
ben bugün test yaptim bat tarihim 9mayisdi ama olmadi yine tek cizgi gördüm ama hala adet olucakmis gibi bi agrim felan yok hala bi ümit varmidir
iyi geceler canımmümit her zaman olmalı, regl gelse bile bir sonraki ay için olmalı. Yoksa bu şekilde kendimizi yıpratırız yine elimize bir şey geçmez