Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aybush Aybush canım testeredişli aslan pençesi ile hayıtı aynı anda kullanabilirmiyiz hayıt suyu mu iyidir sizce çayı mı

Canım hangi marka aldın teşekkür Ederim kür için
Iherb ten aldım organik şeyler vitamin satan Amarika merkezli bir site
Çok acil değilse biz vitamin incik cincik burdan toplu aliyoruz kargo belli bir miktar üstü bedavaya geliyor
Çok güvenilir gönderim teslimat hiç şaşmaz

Eklentiler

• Screenshot_20200513-001902_iHerb.jpg
    Screenshot_20200513-001902_iHerb.jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 28
Aktardan mı alıyorsun canım . Nasıl içiliyor nasıl demliyorsunuz. Bende şuanda b12 vitamini d vitamini günlük 10 damla,magnezyum,omega 3 , p5p6 (b6 vitamini) çinko ,folik asit 400 ve biotin kullanıyorum.
Aynen aktardan ama 1 yılı geçmemiş olsun toplama tarihi benim pakette vardı şubat üretimi yazıyor 2 yıla etkisini kaybediyor muş

Iherb ten aldım organik şeyler vitamin satan Amarika merkezli bir site
Çok acil değilse biz vitamin incik cincik burdan toplu aliyoruz kargo belli bir miktar üstü bedavaya geliyor
Çok güvenilir gönderim teslimat hiç şaşmaz
Canım reçete istiyormu peki.
3 ay testere dişli aslan pencesi kullanılacak sonra hayıt kullanılacak. Çayı da olur suyuda olur.

Canım peki hangi gün kullanmaya başlıyoruz testere dişliyi günde kaç kez kullanılacak kaç dk kaynatılacak mı demlenecekmi aç mı tokmu
Aynen aktardan ama 1 yılı geçmemiş olsun toplama tarihi benim pakette vardı şubat üretimi yazıyor 2 yıla etkisini kaybediyor muş

Tamam canın teşwkkür ederim .

Canım reçete istiyormu peki.

Canım peki hangi gün kullanmaya başlıyoruz testere dişliyi günde kaç kez kullanılacak kaç dk kaynatılacak mı demlenecekmi aç mı tokmu

Tamam canın teşwkkür ederim .
Istiyordu hatta benimki hazırdı ama bu kez gümrükten geçmiş gelmiş sadece ptt kargoya vergi ödedik 27 lira tutarinda

Merhaba canlar ben geldim. Size bi sorum olacak. Bat tarihim 19 mayıs. Ve 2-3 gündür göbek deligimin hemen sağ tarafında bıçak saplanır gibi ağrı sızlama oluyor. Ve yine sağ kaşığım şiddetli ağrıyor 3-4 gündür. Bu göbek deliği meselesi hamilelik belirtisi olabilir mi? Hamile olupta böyle bir belirti yaşayan oldu mu aranızda? Yoksa başka rahatsizliklardan şüphelenmelimiyim bilemedim? Yorumlarsanız çok sevinirim 😘

Merhaba canlar ben geldim. Size bi sorum olacak. Bat tarihim 19 mayıs. Ve 2-3 gündür göbek deligimin hemen sağ tarafında bıçak saplanır gibi ağrı sızlama oluyor. Ve yine sağ kaşığım şiddetli ağrıyor 3-4 gündür. Bu göbek deliği meselesi hamilelik belirtisi olabilir mi? Hamile olupta böyle bir belirti yaşayan oldu mu aranızda? Yoksa başka rahatsizliklardan şüphelenmelimiyim bilemedim? Yorumlarsanız çok sevinirim 😘
Göbek deliğin altında lekelenme gibi birşey varmı?

Yumurtaların da olgunlaşmış olabilir. Değerlendirsen senin için daha iyi olur
Kuzum yumurtlamam 3-4 mayista oldu. Daha önce bir ay içinde 2 kere yumurtlama hiç olmadım ovulasyon testiyle takip ettim hep bu ay test erken bittiği için test yapamıyorum şuan

X