- 6 Mart 2020
- 942
- 1.248
Adetine 7 8 gün varmış en erken yumurtlamadan 9 gün sonra kanda 5-50 seviyesine ulaşıyormuş değer yani gebrlik varsa yükselirHanımlar merhaba.. 6 aydır bebek deniyorum acquenz women kullandım bu ay.. Diş rahatsızlığım yüzünden röntgen çekeceklerdi bebek olma ihtimalinden dolayı çekmediler adetime 7-8 gün var röntgen için kan testi verdim her ihtimale karşı degerim 2.70 çıktı E-babızdan önceden vermiş oldugum kan testlerine baktım hepsi 1 in altında ve onları gecikmeden dolayı vermiştim.. En yüksek bu adetime 7-8 gün olmasına ragmen biliyorum 2.70 negatif ama röntgen cekti rip çektirmemekte kararsız kaldım.. Böyle bir durum yasayan varmış sonradan artma ihtimali olurmu.
Canın peki hangi kürü yapmış bilgin varmıAmh i düşük olanlara gelsin hanımefendi 13 fsh ile iki kez arka arkaya hamile kalmış 36 yaşla dhea ve vitamin kürü uygulamış aslan pençesi içmiş
Kadın doğumcudan randevu alıp ona göre hareket etmek lazım diye düşünüyorumHanımlar merhaba.. 6 aydır bebek deniyorum acquenz women kullandım bu ay.. Diş rahatsızlığım yüzünden röntgen çekeceklerdi bebek olma ihtimalinden dolayı çekmediler adetime 7-8 gün var röntgen için kan testi verdim her ihtimale karşı degerim 2.70 çıktı E-babızdan önceden vermiş oldugum kan testlerine baktım hepsi 1 in altında ve onları gecikmeden dolayı vermiştim.. En yüksek bu adetime 7-8 gün olmasına ragmen biliyorum 2.70 negatif ama röntgen cekti rip çektirmemekte kararsız kaldım.. Böyle bir durum yasayan varmış sonradan artma ihtimali olurmu.
Doktorumla konuştum röntgen çektirme yükselme ihtimali var dediKadın doğumcudan randevu alıp ona göre hareket etmek lazım diye düşünüyorum
O zaman beklemek lazım gebe kalırsan haber ver kuzummDoktorumla konuştum röntgen çektirme yükselme ihtimali var dedi
Onu da hemen paylaşıyorumCanın peki hangi kürü yapmış bilgin varmı
İnşallah mutlaka haber vercem çok tesekkür ederimO zaman beklemek lazım gebe kalırsan haber ver kuzumm
Bende aldım bugün adet bitti sabah başlıcamCanın peki hangi kürü yapmış bilgin varmı
Wayyyy baya sıkı hazırlanmış harika banada asla normal hamile kalamazsın dendi aşılama bile yapmadılarOnu da hemen paylaşıyorum
Dr lar çoğu zaman ezbere konuşuyor,amaçlari ne bizi hepten göçertmek mi ben bilemedimWayyyy baya sıkı hazırlanmış harika banada asla normal hamile kalamazsın dendi aşılama bile yapmadılar
Bu ay kimyasal oldu yumurtlama oldu çatladı
Testere dişli yudumluyorum var ya aklıma soktun seni gidi cadı seniiiiiiAşkitoşlarrrr hu hu neredesiniz?
Aşkımmm iç iç zararı olmaz gebe kalırsan dua edersin banaTestere dişli yudumluyorum var ya aklıma soktun seni gidi cadı seniiiiii
Vesile olsun buda sanada yarar inşallah
Hep en kötü ihtimalle teşhis yaparlar nedenseDr lar çoğu zaman ezbere konuşuyor,amaçlari ne bizi hepten göçertmek mi ben bilemedim
Doğunca yanına getirir elini öptürürüm dua etmek ne ki tabiatım da vefasızlık olmadı hiç teyzesi yok teyzesi olurAşkımmm iç iç zararı olmaz gebe kalırsan dua edersin bana
Aktardan mı alıyorsun canım . Nasıl içiliyor nasıl demliyorsunuz. Bende şuanda b12 vitamini d vitamini günlük 10 damla,magnezyum,omega 3 , p5p6 (b6 vitamini) çinko ,folik asit 400 ve biotin kullanıyorum.Bende aldım bugün adet bitti sabah başlıcam
Testere dişli aslan pençesi kürü yapmış
Dhea nın markasını adını bilmiyorum yazmamış