Bende bu ay hayıt içtim olmadı öyle bişey yumurtlama gününe kadar kullandım sabah akşam aynı saateInşallah canım ama hayıt içtim ya bu ay onun etkisi de olabilir şu an geldi aklıma
Bana kimyasaldan sonra 3 ay içinde gebe kalırsın rahat ol dedi bi dr hala ne gelen var ne gidenOnun arkası da geliyor muş
Yer arıyor durumu zemin hazırlıyo gibi
Demekki onu söylemek istediBana kimyasaldan sonra 3 ay içinde gebe kalırsın rahat ol dedi bi dr hala ne gelen var ne gidenama bazilari da ertesi ay kolayca kalabiliyormus
Hmm ondan da diil öyleyse çıkar kokusu 3 gün sonraBende bu ay hayıt içtim olmadı öyle bişey yumurtlama gününe kadar kullandım sabah akşam aynı saate
Kuzum bir de sana zahmet herhangi bir sorun var miydi sende veya eşinde? Bu ay bir şey denedin mi bunları anlatırsan arkadaşlar için de faydalı olurAminn ayağımı surumus okuyum bu açılışla peşpeşe mutlu haberler bebiş haberleriyle dolsun burası
Bekleyip göreceğiz bakalım neymişInşallah canım ama hayıt içtim ya bu ay onun etkisi de olabilir şu an geldi aklıma
Yeri hazır keçilik etmesinOnun arkası da geliyor muş
Yer arıyor durumu zemin hazırlıyo gibi
Varsa da köşe kovalamaca oynamasınYeri hazır keçilik etmesin
Bu zamane bebeleri böyle anacımVarsa da köşe kovalamaca oynamasın
Daha embriyo bu ya ebe sobe ne zamane embriyosu işte
Anneler günün kutlu olsunBu zamane bebeleri böyle anacım
Tüm kadınların anneler günü kutlu olsunAnneler günün kutlu olsun
Seninde anneler günnün kutlu olsun güzel anneTüm kadınların anneler günü kutlu olsun♥
Ben pcoluyum ve insülin direncim var tabi birde aileden gelen şeker hastalığı ben en son Ağustos da bebeğimin kalbinin durmasıyla bebeğimi kaybettim o günden itibaren de doğum kontrol hapı kullandım ve bunu nisandaki adet gormemle bıraktım kullandığım şeyler ise propolis kullandım ben ama bağışıklık sistemi için kullanmıştım sonra araştırdım yumurta kalitesini arttiriyormus erkekte de sperm kalitesini arttiriyormus tevafuk yani sadece 1 kez de hayit suyu içtim başka birşey yapmadım ama ilacı bırakmadan önce kilo verdim pcodan dolayı bu benim için de iyi oldu tabi yumurta kalitesi ni arttırıyor farklı başka hiçbir şey yapmadım ovulasyon la takib edip 1 gün değerlendirip bir gün dinlenme şeklinde yaptım bu kadar canımKuzum bir de sana zahmet herhangi bir sorun var miydi sende veya eşinde? Bu ay bir şey denedin mi bunları anlatırsan arkadaşlar için de faydalı olur
Daha ne olsun kuzum maşallah sanaBen pcoluyum ve insülin direncim var tabi birde aileden gelen şeker hastalığı ben en son Ağustos da bebeğimin kalbinin durmasıyla bebeğimi kaybettim o günden itibaren de doğum kontrol hapı kullandım ve bunu nisandaki adet gormemle bıraktım kullandığım şeyler ise propolis kullandım ben ama bağışıklık sistemi için kullanmıştım sonra araştırdım yumurta kalitesini arttiriyormus erkekte de sperm kalitesini arttiriyormus tevafuk yani sadece 1 kez de hayit suyu içtim başka birşey yapmadım ama ilacı bırakmadan önce kilo verdim pcodan dolayı bu benim için de iyi oldu tabi yumurta kalitesi ni arttırıyor farklı başka hiçbir şey yapmadım ovulasyon la takib edip 1 gün değerlendirip bir gün dinlenme şeklinde yaptım bu kadar canım
Teşekkür ederim canımDaha ne olsun kuzum maşallah sana
PCO lu arkadaşlar bakın okuyun lütfen
Hayıt, propolis, kilo kontrolü
Senin de anneler günün kutlu olsun canimTüm kadınların anneler günü kutlu olsun♥