Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 15. Haftanın içindeyim. Akıntı olmadı bende 😅 hatta herkes akıntım var hamilelik belirtisi diyordu. Ben de benim yok demekki yine olmadı diyordum 😅
Bi tanıdığa sordum bugün testim silik çıktı üstüne adet gibi bişey oldum diye kimyasal olmuş olabilir dedi ama yarın test yapıcam yine

Ben 15. Haftanın içindeyim. Akıntı olmadı bende 😅 hatta herkes akıntım var hamilelik belirtisi diyordu. Ben de benim yok demekki yine olmadı diyordum 😅
Ben oğlumda hiç anlamadım takip de etmedim kendimi zaten ama şu an takip cihazı gibi oldum kendimdeki en ufak bir değişimi fark ediyorum😀 sağlıkla gelsin canım bebişin büyümüş bile,normal-dışı bir akintim olunca sormak istedim

Teşekkür ederim canım 😘 evet bugün yeniden yaptım daha koyu çıktı pozitif yani pazartesi günü doktor a gidicem inşaallah kan testi vericem bakalım ne çıkacak rabbim isteyen herkese nasip etsin 😊🤲🏻🌼
Ohh Süper 😍 inşallah sağlıkla kavuşun kuzum 🙏
E alırız artık bi SAT 🙈

Ben oğlumda hiç anlamadım takip de etmedim kendimi zaten ama şu an takip cihazı gibi oldum kendimdeki en ufak bir değişimi fark ediyorum😀 sağlıkla gelsin canım bebişin büyümüş bile,normal-dışı bir akintim olunca sormak istedim
Allah razı olsun kuzumm 🙏 belli olmaz bakarsın gebeliktendir akıntı 😊 dediğim gibi bende olmadı ama çoğu kişide oluyormuş

X