- 6 Mart 2020
- 942
- 1.248
Canım sen kaçıncı ayındasın,hamiş olduğunu ögrendigin haftalarda akıntın var mıydıHepinize iyi akşamlar güzel anne adaylarıRabbim bebeklerinize tez vakitte sağlıkla kavuştursun inşallah ♥
Cevap gelince üstüne düş canım geri alırsan daha iyi olur tabiEditör cevap bile yazmadı onay postaları gelmedi
Hadi inşallah son olsun kuzummmUygulama doğru yazıyorsa 6 haziran yeni bat
Tabi ki ne yaşanmışlıklar var ordaCevap gelince üstüne düş canım geri alırsan daha iyi olur tabi
Ben 15. Haftanın içindeyim. Akıntı olmadı bendeCanım sen kaçıncı ayındasın,hamiş olduğunu ögrendigin haftalarda akıntın var mıydı
Bi tanıdığa sordum bugün testim silik çıktı üstüne adet gibi bişey oldum diye kimyasal olmuş olabilir dedi ama yarın test yapıcam yineBen 15. Haftanın içindeyim. Akıntı olmadı bendehatta herkes akıntım var hamilelik belirtisi diyordu. Ben de benim yok demekki yine olmadı diyordum
Ben oğlumda hiç anlamadım takip de etmedim kendimi zaten ama şu an takip cihazı gibi oldum kendimdeki en ufak bir değişimi fark ediyorumBen 15. Haftanın içindeyim. Akıntı olmadı bendehatta herkes akıntım var hamilelik belirtisi diyordu. Ben de benim yok demekki yine olmadı diyordum
Teşekkür ederim canım
Umarım bebişin seninledirBi tanıdığa sordum bugün testim silik çıktı üstüne adet gibi bişey oldum diye kimyasal olmuş olabilir dedi ama yarın test yapıcam yine
Ohh SüperTeşekkür ederim canımevet bugün yeniden yaptım daha koyu çıktı pozitif yani pazartesi günü doktor a gidicem inşaallah kan testi vericem bakalım ne çıkacak rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ya o benim de aklıma geldi biliyo musun. Birçok kadın farkında bile olmadan kimyasal gebelik yaşıyormuş zatenBi tanıdığa sordum bugün testim silik çıktı üstüne adet gibi bişey oldum diye kimyasal olmuş olabilir dedi ama yarın test yapıcam yine
Allah razı olsun kuzummBen oğlumda hiç anlamadım takip de etmedim kendimi zaten ama şu an takip cihazı gibi oldum kendimdeki en ufak bir değişimi fark ediyorumsağlıkla gelsin canım bebişin büyümüş bile,normal-dışı bir akintim olunca sormak istedim
Aminn canım 13 Nisan satOhh Süperinşallah sağlıkla kavuşun kuzum
E alırız artık bi SAT
Amin aminnn sen şimdi bi açılış yaptın inşallah devamı gelsinAminn canım 13 Nisan satdarısı isteyen herkesin başına
Aminn ayağımı surumus okuyum bu açılışla peşpeşe mutlu haberler bebiş haberleriyle dolsun burasıAmin aminnn sen şimdi bi açılış yaptın inşallah devamı gelsin
Onun arkası da geliyor muşYa o benim de aklıma geldi biliyo musun. Birçok kadın farkında bile olmadan kimyasal gebelik yaşıyormuş zaten
Inşallah canım ama hayıt içtim ya bu ay onun etkisi de olabilir şu an geldi aklımaAllah razı olsun kuzummbelli olmaz bakarsın gebeliktendir akıntı dediğim gibi bende olmadı ama çoğu kişide oluyormuş