Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kedimi alabilseydim bir an önce bende , kedi annesi olacağım ,Bunda bile o kadar heyecanlıyım ki içim içime sığmıyor , kaç zamandır istiyordum eşimi zor ikna ettim Birde hamile olsam nasıl olurum acaba hiç bilmiyorum

Ben 15. Haftanın içindeyim. Akıntı olmadı bende hatta herkes akıntım var hamilelik belirtisi diyordu. Ben de benim yok demekki yine olmadı diyordum
Bi tanıdığa sordum bugün testim silik çıktı üstüne adet gibi bişey oldum diye kimyasal olmuş olabilir dedi ama yarın test yapıcam yine

Ben 15. Haftanın içindeyim. Akıntı olmadı bende hatta herkes akıntım var hamilelik belirtisi diyordu. Ben de benim yok demekki yine olmadı diyordum
Ben oğlumda hiç anlamadım takip de etmedim kendimi zaten ama şu an takip cihazı gibi oldum kendimdeki en ufak bir değişimi fark ediyorum sağlıkla gelsin canım bebişin büyümüş bile,normal-dışı bir akintim olunca sormak istedim

Teşekkür ederim canım evet bugün yeniden yaptım daha koyu çıktı pozitif yani pazartesi günü doktor a gidicem inşaallah kan testi vericem bakalım ne çıkacak rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ohh Süper inşallah sağlıkla kavuşun kuzum
E alırız artık bi SAT

Allah razı olsun kuzumm belli olmaz bakarsın gebeliktendir akıntı dediğim gibi bende olmadı ama çoğu kişide oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…