Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Özellikleri

Bayanlarda tüylenmeye karşı,
Östrojen hormonu yükseltici,

İltihaplı eklem romatizmasına karşı,
FSH hormonu yüksekliğine karşı,
Adet düzensizliğine karşı yardımcı ve destekleyicidir.

Adet Düzensizliği ve Tüylenme Şikayetine Karşı Kullanımı!

Kaynamakta olan bir bardak (150-200 ml) klorsuz suya üç-dört gram (bir tatlı kaşığı) kurutulmuştestere dişli arslanpençesi atılır ve kısık ateşte on dakika kaynatmaya devam edilir. Daha sonra soğumaya bırakılır ve ılıyınca süzülür. Bir ay boyunca her gün bir su bardağı içilir. Bir aydan sonra bir hafta ara verilir. Bir hafta aradan sonra aynı şekilde bir aylık kür tekrar edilir. Ve kür sonlandırılır. Kürün en uygun içim zamanları sabah kahvaltısından iki saat sonra veya öğleden sonra aç karnına içmektir.

İleride adet düzensizliği tekrar ederse, kür 1 aynı şekilde tekrar edilir.

FSH Hormonu Yüksekliğine Karşı Kullanımı!

Üç-dört gram (bir tatlı kaşığı) kurutulmuş testere dişli arslanpençesi kaynamakta olan bir bardak (150- 200 ml) klorsuz suya atılır. Kısık ateşte on dakika kaynatmaya devam edilir. Daha sonra soğumaya bırakılır, ılıyınca süzülür. Bir ay boyunca her gün iki defa bir su bardağı içilir. İlki kahvaltıdan iki saat sonra, ikincisiyse akşam yemeğinden iki saat sonra içilir. Her defasında taze hazırlanması şarttır. Bir aydan sonra bir hafta ara verilir. Bir hafta aradan sonra aynı şekilde bir aylık kür tekrar edilir. Ve kür sonlandırılır.

Uzmanlik alanları bunlarmis kendisinin🤔
Alanım olanı yorumluyorum kıllanma için bu ot işe yarasaydı bizim gibi merkezler kepeng kapatırdı
Ot ucuz epilasyon çok pahalı

Alanım olanı yorumluyorum kıllanma için bu ot işe yarasaydı bizim gibi merkezler kepeng kapatırdı
Ot ucuz epilasyon çok pahalı
Evet tüylenme çok iddialı olmuş ancak dhea ile birlikte fsh i 35 olan bir bayan kullanmış sabah akşam arkasından gebe kalmış,umut kapısı işte😄

Onun kürüne de başladık canım bakalım 2 ay sonra gideceğiz doktora inşallah birşeyler değişmiştir :)
Kesinlikle değişmiştir
Benim eşim alkol içerken ve sigara sperm testini 1 defa verdi o kadar iyi çıktıki tek seferde baba olur raporunu verdiler normalde 3 kere farklı zamanlarda isterlermiş şimdi alkolü bıraktı bayadır
Çok tükettiği şeyde yogurt üzerine dut pekmezi sevdiği için yer belki oda etkili olmuştur yılların birikimi olarak

Kesinlikle değişmiştir
Benim eşim alkol içerken ve sigara sperm testini 1 defa verdi o kadar iyi çıktıki tek seferde baba olur raporunu verdiler normalde 3 kere farklı zamanlarda isterlermiş şimdi alkolü bıraktı bayadır
Çok tükettiği şeyde yogurt üzerine dut pekmezi sevdiği için yer belki oda etkili olmuştur yılların birikimi olarak
Yapısal oluyor işte bazen canım eşimde de böyle bir sıkıntı var elimizden geleni yapıyoruz inşallah güzel sonuçlar alırız :) Bizde ne alkol ne sigara , hiç kullanmamış ama maalesef sperm yok

Adet ile birliktemi 11. Gün bende iki ay önce ilkkez 10. Gün yumurtladım değerlendirdim ilkkez hamile kaldım normalde döngüm 15-16-17 şeklindeydi hep
Ovu testi ile belirliyorum daha önceki aylarda adet başlangıcından itibaren sayarak 14.gün yumurtlama olurken bahsettiğim ay 11. Gün yumurtlama oldu. Adetin ilk gününü 1sayarak sayıyorum yumurtlama gününü.11 martta adet oldum 21 martta yumurtlama olmuştu. Ama hamilelik olmadı. O yüzden maalesef genelleme yapamayız yumurtlama gününe göre:KK43:(( keşke dediğiniz gibi olsa

Yapısal oluyor işte bazen canım eşimde de böyle bir sıkıntı var elimizden geleni yapıyoruz inşallah güzel sonuçlar alırız :) Bizde ne alkol ne sigara , hiç kullanmamış ama maalesef sperm yok
Sen içir yedir keçiboynuzu nu illa olur etkisi ne olamayanlar var Allâh ol diyor oluyor
Ben transfer de izledim gördüm koyduklarını Allah ruhunu üflemedi bu kadar üstüne isyan etmiyorum günü gelince verecek bizlere de

Sen içir yedir keçiboynuzu nu illa olur etkisi ne olamayanlar var Allâh ol diyor oluyor
Ben transfer de izledim gördüm koyduklarını Allah ruhunu üflemedi bu kadar üstüne isyan etmiyorum günü gelince verecek bizlere de
Haklısın canım bazen herşey en iyi olsa da olmuyor yani nasipse her türlü olacak zaten .Bende böyle düşünüyorum artık .

X