Halla hala bekle biraz bakalım açılıcakmıBöyle yapıyo yolluyorum mail gelmiyo editöre yazdım cevap gelmedi
12 saat oldu canım olmadı mailim de sorun yok bana taktılar yine galibaHalla hala bekle biraz bakalım açılıcakmı
Vardır bişey12 saat oldu canım olmadı mailim de sorun yok bana taktılar yine galiba
Burdan devam artık eşim açtı yeni hesap ondan ümit bekleme dediVardır bişey
Çok ilginç olmuş tövbe tövbe canım benim ne oluyorsa sana oluyorBöyle yapıyo yolluyorum mail gelmiyo editöre yazdım cevap gelmedi
Profil resimleri değişmişHalla hala bekle biraz bakalım açılıcakmı
Bencede canım nedir senin bunlardan çektiğin12 saat oldu canım olmadı mailim de sorun yok bana taktılar yine galiba
Kendim yaşarken çok normal geliyor ama başkası aynı durumu yaşayınca şunu diyesim geldi: ya saçmalama her şey düzene girecek zaten şu an hiçbir şey normal değil ki bu da geçecek. Ama kendime söyleyemiyorum.Aynı şeyleri yaşamışız aynı duyguları paylaşmışız. Bende bıraktım artık herşeyi niye kasalım ki sadece kendimizi. Olmuyosa vardır Rabbimin bi bildiği ben elimden geleni yaptım...
Erken yumurtlamaferken mesela kaçıncı gün? Ben 2ay önce 11. Gün yumurtladım. Değerlendirdim ama olmadıBakın tam benim iddia ettiğim tezi gene doğruluyor bayan erken yumurtlamış bence erken yumurtlayınca o ay gebe kalınıyor
Evet güzel miProfil resimleri değişmiş
Üzüldüm vala ne diyeyim canımBurdan devam artık eşim açtı yeni hesap ondan ümit bekleme dedi
Öaki değilmi bu kız diğeri daha tatlıydı benceEvet güzel mi
Tamam hemen değiştiriyorumÖaki değilmi bu kız diğeri daha tatlıydı bence
Adet ile birliktemi 11. Gün bende iki ay önce ilkkez 10. Gün yumurtladım değerlendirdim ilkkez hamile kaldım normalde döngüm 15-16-17 şeklindeydi hepErken yumurtlamaferken mesela kaçıncı gün? Ben 2ay önce 11. Gün yumurtladım. Değerlendirdim ama olmadı
Oda üzüldü hemen açtı sizden ayrı kalmama razı olamadı çünkü hep gülüyorum mutluyumÜzüldüm vala ne diyeyim canım
Ya ne güzel aşkkkkkOda üzüldü hemen açtı sizden ayrı kalmama razı olamadı çünkü hep gülüyorum mutluyum
Tam olarak ne işe yarıyor bu otgilKızlar bu ayki planım testere dişli aslan pençesi-otun adı dolu dolu tek başına gebe bırakır kocaya gerek birakmaz gibi duruyordu- kullanan kullanmayı düşünen olumlu olumsuz yanlarını duyan gören bilen var mı acep
ÖzellikleriTam olarak ne işe yarıyor bu otgil