Testere dişli daha iyi.. BenceŞu bal tarçın çörekotu kürünü yapıcak çoğu kişide kist ve ara kanama yapan kür
Yirüm oniii çok datlu kaç aylık ki
Bal çörekotu tarçın canımNe yiyecek sin kuzummm?
İnşallah gebe kalırsın kuzucum. Testeredişli kullandın mı hiç?Bal çörekotu tarçın canım
Hayır testere dişli aslan pençesi kullanmadım hiç. Zaten ben bu kür okaylarını duyduktan kısa süre sonra karantina başladı. Aktar yok yakınlarda bu tür şeyler alsmıyorum. 1ay hayıt otu çayı yaptım 1ay soğan kürü yaptım. Bu ay da bal tarçın çörekotu yapayım diyorumİnşallah gebe kalırsın kuzucum. Testeredişli kullandın mı hiç?
Aynı şeyleri yaşamışız aynı duyguları paylaşmışız. Bende bıraktım artık herşeyi niye kasalım ki sadece kendimizi. Olmuyosa vardır Rabbimin bi bildiği ben elimden geleni yaptım...Bu topik açıldığında nasıl da hevesli takip ediyordum umut doluydum. Ama maalesef bıraktım çocuk hevesimi. Belki de aile olarak hazır değiliz çocuğa. Yoksa yumurtlamadan bir gün önce çok normal ilişki olurken yumurtlama günü olmuyor yapamıyorum der mi bir eş? Ben de unut çocuğu falan artık istemiyorum dedim ve o gün bıraktım ilişki olayını.. karantida mı bunaldı ne oluyor anlamıyorum ama her duyduğum kürü denemeye çalıştım tadı iyi kötü demeden. Bu ay olmazsa deyip sonraki ay için yeni kür alışverişi bişe yaptım ama her şey boşmuş. Bana da yazık duygulama da yazık artık. Ben de bıktım usandım.
Canım maşallah ellerine sağlık hepsi süper olmuş ben evlendiğim zaman makarna dışında hiçbirşey bilmezdim şimdi birçokşey öğrendim çokşükür üç yıl sonunda
Hadi bakalım şifa olsun, bebişe de sebep olsun inşallahReglin 2.günü diyor, yarın başlayacağım.aç karna ya da yemekten 1.5-2 saat sonra yiyin yazıyor. Bu ay 1gün gecikmeyle birlikte çok yoğun bir regl geçiriyorum anlamadım gitti.
Geçmiş olsun canım niyeki?Slm benim hesabıma giriş yapamadım geceden beri yeni hesap açtım kızlar
Bakın tam benim iddia ettiğim tezi gene doğruluyor bayan erken yumurtlamış bence erken yumurtlayınca o ay gebe kalınıyorKızla selam nasılsınız fhs yüksekliği ve amh düşüklüğü olan biri ovulasyon testi ve testere dişli aslan pençesi ve hayıt tohumu çayı ile gebe kalmış
Aa ne oldu kiSlm benim hesabıma giriş yapamadım geceden beri yeni hesap açtım kızlar
Böyle yapıyo yolluyorum mail gelmiyo editöre yazdım cevap gelmediGeçmiş olsun canım niyeki?