Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah gebe kalırsın kuzucum. Testeredişli kullandın mı hiç?
Hayır testere dişli aslan pençesi kullanmadım hiç. Zaten ben bu kür okaylarını duyduktan kısa süre sonra karantina başladı. Aktar yok yakınlarda bu tür şeyler alsmıyorum. 1ay hayıt otu çayı yaptım 1ay soğan kürü yaptım. Bu ay da bal tarçın çörekotu yapayım diyorum

Aynı şeyleri yaşamışız aynı duyguları paylaşmışız. Bende bıraktım artık herşeyi niye kasalım ki sadece kendimizi. Olmuyosa vardır Rabbimin bi bildiği ben elimden geleni yaptım...

Bizim kızlar gececi çıktı Yumurta gelişimi için gece erken uyumak gerekiyormuş aksi durumda kullanılan ilaçlar bile etki göstermezmiş kesin ve net bilgi yayalım

Kızla selam nasılsınız fhs yüksekliği ve amh düşüklüğü olan biri ovulasyon testi ve testere dişli aslan pençesi ve hayıt tohumu çayı ile gebe kalmış

Eklentiler

• E02523BD-67B6-4851-A479-3A12D5DCC121.png
    356,9 KB · Görüntüleme: 22
  • 76E068C2-DF8E-48A5-BCE7-BAAC63AA8F9B.png
    613,2 KB · Görüntüleme: 26
Kızla selam nasılsınız fhs yüksekliği ve amh düşüklüğü olan biri ovulasyon testi ve testere dişli aslan pençesi ve hayıt tohumu çayı ile gebe kalmış
Bakın tam benim iddia ettiğim tezi gene doğruluyor bayan erken yumurtlamış bence erken yumurtlayınca o ay gebe kalınıyor

Dün akşam bende bi ara giremedim telefonu kapatıp açtım düzeldi kapatmadan çıktığım için açılmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…