- 12 Nisan 2019
- 24.032
- 38.110
Evet haklısınız küçük bi ilçede yaşıyoruz tayin olmayı bekliyoruz mecburiyetten böyle oldu maalesefFarklı farklı doktorlara görünmekte fayda var canım umutsuz olma bir de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet haklısınız küçük bi ilçede yaşıyoruz tayin olmayı bekliyoruz mecburiyetten böyle oldu maalesefFarklı farklı doktorlara görünmekte fayda var canım umutsuz olma bir de
Belkide onu iyi gördü hiç bilmiyorum canım Vajinal muayene de yapmıştı çünkü. 2 adet bekliyorum. 2.si 6 nisanda gelecek kısmetse.Canım hemen hamile kalmışsın muhtemelen ondandır. Bir sonraki muayenede sor mutlaka amh sonucundan daha önemli olan bizim muayenede gördüğümüz der doktorlar
Ben de bu süreçte yollarda perişan oldum biliyor musun imkansızlık içinde yaşamak da çok zorEvet haklısınız küçük bi ilçede yaşıyoruz tayin olmayı bekliyoruz mecburiyetten böyle oldu maalesef
Sağol cnmN11 gitti gidiyor da innovita test diye aratın.. Onların da hassasıyetlerı farklı olanları var. Yeşil olanları tavsiye ederim
Sağol canım Allah sana da nasip etsin inşallah hayırlısıyla en kısa zamandaN11 gitti gidiyor da innovita test diye aratın.. Onların da hassasıyetlerı farklı olanları var. Yeşil olanları tavsiye ederim
Merhaba cnm hayirli olsu topigin 15 nisan bat gunum ve tam 1 yil oluyor 1 yildir deniyoruzRabbim İsteyen kullarına Hayırlı evlatlar nasip etsin.
Burası Anne ve Anne adaylarının, gebe kalmak isteğenlerin Dertleşme Topiğidir.. Gel Artık bebeğim Kokuna Hasret kaldım...
Anne Olmak İsteyen Kızcelerim
Batın Tarihleri
@Murpyy 08.04 2020
Aybush 18.04.2020
@eylem91 18.04.2020
@Bal0ncuk 21.04.2020
@moonandstar 30. 04.2020
@Nejla 86 7.04.2020
@nurtenn64 14.04.2020
@Mucizemm222 15.04.2020
@Ogretmennhanimm hanım 18.04.2020
@Beklenen2 31.04.2020
@MoonfacedMom 14. 04.2028
@kizinbiri9 01.04.2020
@Evva ahir 17.04.2020
Sohrab 27.04.2020
@merve1611 09.04.2020
@Minikkadin_19 14.04.2020
@Umut999 09.04.2020
Paresilaaa 06.04.2020
@Feminas 09.04.2020
@Azra0618 19.04.2020
@xy35 01.05.2020
@rkygns93 21.04.2020
@Ihlamuragaci37 03.05.2020
@Prencess91 04.04.2020
@Busrayusra 19.04.2020
@BerraAksa_K 21.04.2020
@livaogretmen 30.04.2020
@Yenigelincikk 09.04.2020
@Matematikhocasi 29.04.2020
Sermec
@KurkmantoluSero 26.04.2020
@Missmelo 26.04.2020
@pariko 10.04.2020
 Gebe Kalan Annelerimiz
Satın Tarihleri
@bi prenses annesi 10.10.2019
@Serimeri 02.01.2020
@Venuseva 18.01.2020
MelodiminEsi 31.01.2020
Dualarımızın Kabul ü için
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed..
inşallah bi dokuz ay gelmesinnnBelkide onu iyi gördü hiç bilmiyorum canım Vajinal muayene de yapmıştı çünkü. 2 adet bekliyorum. 2.si 6 nisanda gelecek kısmetse.
Yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Bu virüs olmadan yürüyüş yapıyordum sakinleşmek için. Umarım tekrar hamile kalabilirim...
Sabır, şükür diyorum şu an da elimden gelen, Rabbim görmüş çabalarınızı evladınızı göndermiş size darısı bana inşallahBen de bu süreçte yollarda perişan oldum biliyor musun imkansızlık içinde yaşamak da çok zor
Aminn cnm bnmSağol cnm
Sağol canım Allah sana da nasip etsin inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda
Amin canım amin tüm bebek isteyenlere gelmesin..inşallah bi dokuz ay gelmesinnn
İncir kürü yaptım bu ay prolaktin,e2 falan normal fsh ve amh bütün planlarimizi bozdu malesef,hangi igneyi kullandın ve nasıl kullandın canım peki?Evet canım yumurta geliştirici kür deneyebilirsin bu süreçte, Tabi hormonların normal degerdeyse Aman onları bozmayalım
İnşâllah canım inşallah dediğin gibi oluracın çok büyük canım. Gerçekten diyecek bişey bulamıyorum. Ama inşallah günahlarına kefaret olur rabbim bi kapıyı kapatır bi kapıyı açar inşallah. Her zorluktan sonra bi güzellik var inşallah
Anladım canım ben bu söylediklerini bilmiyorum. Bende geçen ay gittiğim de doktor pco var dedi şaşırdım. Benim adetim vs düzenli olurdu hep ama son zamanlarda bozuldu. Kıllanma falan başladı yüzümde. Demek sonradan da olabiliyor dedim bende
Baktım dediğine Laboquick en çok bu varAminn cnm bnm
Labaqucık almaBaktım dediğine Laboquick en çok bu var
Tamam tamam dediğini bulduminnovita yazıyo yeşil bide kırmızı olan var yeşil olan iyi demiştinLabaqucık alma
Menopur 75 kullandım canım her gün 1 tane göbekten. On iki gün kullandım yanlış hatırlamıyorsam. Benim de amh sonuç olarak iyiydi ama muayenede görünen folikul sayısı çok iyi değildi mesela. Önemli olan muayenede görünen. Virusten kurtulana kadar devam, sonrasında iyi bir doktor kontrolü canımİncir kürü yaptım bu ay prolaktin,e2 falan normal fsh ve amh bütün planlarimizi bozdu malesef,hangi igneyi kullandın ve nasıl kullandın canım peki?
Aynen yeşil olanı al ben şuan pembe olandan kullanıyorum çok hassas, yeşil olan daha ideal.. Laboquick te kullandım emin olmak için hep 3 4 test yapardım bozuk cıkıyordu cızgı ler bi garip oluyo dagılıyor.. Gebelik te de kuruma cızgısı olusturuyo diye bıraktımTamam tamam dediğini buldum☺innovita yazıyo yeşil bide kırmızı olan var yeşil olan iyi demiştin
Ben geçen ay prp yaptırmıştım. Bugün adet oldum. Duruma göre yumurta toplanaktı. Arayımmı merkezi bilemedim. Açıkçası gitmeyede korkuyorum. Ne yapıcam düşünüyorum? Zaten son bir umut olarak yaptırmıştım. Çok kötü bir zamana denk geldi. Belki vardır bundada bir hayır. Ne yapmamız gerekiyor burda çok anlamadım. İsim yazdıralımmı diye soran olmuş. Açıklayabilirmisiniz?Canım bildiğim kadarıyla iptal oldu çoğu. Şuan sadece acil olan durumlara bakıyorlar
Canım prp geçen ay yaptirmissin ya hemen etki ediyor mu ki yumurta toplansın benim bildiğim birkaç ay sonra etkisi görünüyor yanlissam düzelt lütfenBen geçen ay prp yaptırmıştım. Bugün adet oldum. Duruma göre yumurta toplanaktı. Arayımmı merkezi bilemedim. Açıkçası gitmeyede korkuyorum. Ne yapıcam düşünüyorum? Zaten son bir umut olarak yaptırmıştım. Çok kötü bir zamana denk geldi. Belki vardır bundada bir hayır. Ne yapmamız gerekiyor burda çok anlamadım. İsim yazdıralımmı diye soran olmuş. Açıklayabilirmisiniz?