Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pizza ekmek ve kek haricinde her yemeği yapabiliyorumDiğer telefon bozuk olmayaydı ne foto lar atardım
Ben galeriden buraya paylaşım yapamıyorumDiğer telefon bozuk olmayaydı ne foto lar atardım
Daha ne olsunPizza ekmek ve kek haricinde her yemeği yapabiliyorum
Aşçım benim yörü beePizza ekmek ve kek haricinde her yemeği yapabiliyorum
Paylaşım yap bakimBen galeriden buraya paylaşım yapamıyorum
Daha ne olsun
Ekmek yapamadım diye de şok oldular zatenAşçım benim yörü bee
Galeride fotoğraflarım Ama olmuyor sen instadan yapıyon değilmiPaylaşım yap bakim ❤
Yaparsın kolayEkmek yapamadım diye de şok oldular zaten
Google amcaya gir fotoğraf küçült yaz siteden kücült burda paylas merak ettimGaleride fotoğraflarım Ama olmuyor sen instadan yapıyon değilmi
Hamura dokunamıyorum huylanıyorum eldivenle bile baştan belliydi olmayacağıYaparsın kolay
Bekle yapıyorumGoogle amcaya gir fotoğraf küçült yaz siteden kücült burda paylas merak ettim ❤
Bide sanki yıllardır yapıyor muşum gibi nohut mayası yapıp yaptım sonuç matkapla del kaya parçasıEkmeğin hamurunu sert yapma sakın cıvık tut biraz
Yaş maya ile yap hamuru iyice yoğur biraz dinlendir cıvık yapBide sanki yıllardır yapıyor muşum gibi nohut mayası yapıp yaptım sonuç matkapla del kaya parçası
Ben hazır alayım en iyisi ev halkı aç kalırYaş maya ile yap hamuru iyice yoğur biraz dinlendir cıvık yap
Ben ekmek yemiyorum normalde bugun yedim biraz kilo alayım diye bizim evde 1 tane ekmek tüketiliyor normalde onuda eşim yiyor..Ben hazır alayım en iyisi ev halkı aç kalır