Çok örnek var tam tedaviye gidiyo şok şok kendinden hamile kalanlar varBilsem derdim bebeğim bilemedim rabbim bilir. Vaktimiz var bekliyoruz
Öyleymiş hatta bir arkadaş geçen yaz rahim dinlendirmesindeyken bir de soğan kürü deneyeyim diyor hop hamile kendinden doğurdu bile çok şükürÇok örnek var tam tedaviye gidiyo şok şok kendinden hamile kalan
Meryem suresinde de örnekler mevcutÖyleymiş hatta bir arkadaş geçen yaz rahim dinlendirmesindeyken bir de soğan kürü deneyeyim diyor hop hamile kendinden doğurdu bile çok şükür
Pozitif enerji pozitif testlerDemekki vakit saat var☺☺☺ umutları yitirip karanlıkta kalmak yok..
Aaa ne demek hevesim yerine gelmiş değil? UMUDUNU YİTİRMEE Karanlıklardan aydınlığa kavuşuruzHayırlısı.. hevesim hala yerine gelmiş değil açıkçası.
Aha bir gıdıklama daha var koşunnnnnHayırlısı.. hevesim hala yerine gelmiş değil açıkçası.
Gıdı gıdı yaparız bakkk... Minnoş minnoş mıncırırız seniHayırlısı.. hevesim hala yerine gelmiş değil açıkçası.
Eşinle aranız nasıl?Hayırlısı.. hevesim hala yerine gelmiş değil açıkçası.
Amin inşallah o günleride görücez kuzular üzmeyin kendiniziAmin.. Ben istiyorum ki hep beraber gebe kalalımGebeliğimizdeki sürecleri konusalım allahım kimseyi evlad sız lıkla sınamasın..
Tatlım benim amh 0.6 idi 1 yumurtam oldu döllendi ımprly kullandım oda dhea ek olarak arı sütü 3 ay önce den başladım ilk 2 ay bir gün arı sütü bir gün ımprly son ay sabah arı sütü akşam ımprlyKizlar amh 0,55 en son fsh 13 iken bir umudum var,paylaşmak istedim
Benim gibi düşük over rezervi olup da duyan bilen var mı dhea takviyesini
Kalbi ferah tutmak lazım canım önce Allah sonra kendimiz için
Kizlar amh 0,55 en son fsh 13 iken bir umudum var,paylaşmak istedim
Benim gibi düşük over rezervi olup da duyan bilen var mı dhea takviyesini
Ben de başlıcam bu ay da bebiş yoksa,dr um kullan ama çok umutlanma dedi ama ne mümkün her şey bir umut kapısı bizeTatlım benim amh 0.6 idi 1 yumurtam oldu döllendi ımprly kullandım oda dhea ek olarak arı sütü 3 ay önce den başladım ilk 2 ay bir gün arı sütü bir gün ımprly son ay sabah arı sütü akşam ımprly
Evet canım herşey allahtan o nasip etmedikçe ne yapsak boşKalbi ferah tutmak lazım canım önce Allah sonra kendimiz için