Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım aşılama ya başlamıştık çünkü fsh yüksek çıkınca direkt tüp bebek dediler. Aşılama sırasında fsh ve lh içeren iğneler kullandım. ilk aşılama tutmadı ikinci ay aşılama olmadı ama yine iğne kullandım, kendiliğinden geldi 🤗
Cok guzel saglıkla kucagına alman nasip olur ınsallah darısı bıze canım 🙏🏼🙏🏼🤗

canım aşılama ya başlamıştık çünkü fsh yüksek çıkınca direkt tüp bebek dediler. Aşılama sırasında fsh ve lh içeren iğneler kullandım. ilk aşılama tutmadı ikinci ay aşılama olmadı ama yine iğne kullandım, kendiliğinden geldi 🤗
Merhaba ben de aşılama düşünüyorum, bu iğneleri herkeste kullanıyorlar mı ben de hormonlarla ilgili bi sorun yok.. Yumurta gelısıtırıcı caglatıcı ıgne verıyolarmıs diye duymustum. Sürec nasıl acaba? Sizin aşılama ile mi oldu

4C819041-6F01-4132-A7AE-FCF74259A4B4.jpeg

çok üzgünüm

Benim amh 0.4 fsh 11 ben kendimi tüp bebek için hazırlamıştım ama doktor 6 ay dene olmazsa gel dedi :işsiz: :işsiz: :işsiz: :işsiz:

Merhaba,benim fsh im 12 çıktı amh da 0,55 hepsi istenmeyen seviyede yani 😔Geçen ay Klomen kullandım günde 2 tane olmadı bu at Dr ara verdi,sen kaç fsh la hamile kaldın acaba,hayırlı olsun ayrıca sağlıkla al kucağına 🙏
Amin canım Allah razı olsun 🙏
Canım klomen yetersiz kalır dedi bana doktor. Benim en son yirmi çıkmıştı. Bir yumurta lazım onu da en kaliteli hale getirmek için destek lazım. Ben iğne kullanmıştım

Çok ciddi bir durummuş ilk defa duydum bence bununla ilgili bir konu açıp herkesi bilgilendirebilirsin canım. Peki tedaviye ne zaman başladın? Diğer her şey normal demi
2012 açılmış aktif bir konu var canim. Tedaviye 2 ay oldu başlayalı fakat hormonlar daha düzelmedi. Bu arada ben 5 kez klomen kullandım 2 kez gonal f ile aşılama oldum. Hiç gebe kalmadım. Hormonlar düzelince ve virüs bitince sırada tüp bebek tedavisi olcak bakalim. İnşallah bu süreçte hormonlar normale döner kendiliğinden kalırim😬

X