tekrar edicem ben duzensiz adet oluyorum iki ay gecti bi deniyim dedim testi ama hicte farklilik hiseetmiyorumBen çizgi gördüm inşallah gebeliktir bat ne zamandı? Testi yarın sabah ilk idrarla tekrar etsen keşke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tekrar edicem ben duzensiz adet oluyorum iki ay gecti bi deniyim dedim testi ama hicte farklilik hiseetmiyorumBen çizgi gördüm inşallah gebeliktir bat ne zamandı? Testi yarın sabah ilk idrarla tekrar etsen keşke
Tekrar yazar mısın canım beklenen adet tarihiniKızlar beni unuttunuz
Ah canım benimm .. Rabbim kardeşini göndersin en kısa sürede kucağına almayı da uzun sağlıklı ömrünü de mutluluklarını da görmeyi nasip etsin canım inşallahBakın kızlar bu benim cennet kuşu oğlum benim gül yüzlü oğlum
Bilmiyorum cnm unutamıyorum gecmıyo ben cok özledim oğlumuCanım lütfen kendini bu kadar yıpratma. Çok zordur. Tahmin bişe edmiyorum. Ama Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Cennetin kapısında bekleyecek oğlun seni inşallah.
Hemen ekliyorumAybush yavru beni de eklesene belki uğur getirir topik bat 26 Nisan
Amin canım inşallah aminAh canım benimm .. Rabbim kardeşini göndersin en kısa sürede kucağına almayı da uzun sağlıklı ömrünü de mutluluklarını da görmeyi nasip etsin canım inşallah
Bende de hiçbir belirti olmamıştı Hadi inşallah bu arada testin markası ne?tekrar edicem ben duzensiz adet oluyorum iki ay gecti bi deniyim dedim testi ama hicte farklilik hiseetmiyorum
Kuzum melek yüzlü ♥ Şuan çok taze hepsi geçecek, çok ağır bir imtihan evet ama çabalaman gerekBakın kızlar bu benim cennet kuşu oğlum benim gül yüzlü oğlum
Eczanede çubuk test yok kaset var onlarda doğru sonuç vermiyor aldığım sayfa bir gebenin günlüğü instagramdaEczanelerde bulunuyor mu yada aldığınız sayfanın adı ne
Ekliyorum balımGünaydınlarrr hani ben niye yokum listedee 27 Nisan
Rabbim sabrını artırsın. Tez zamanda güzel haberler almanı nasip etsin. Kuzum doktor mu dedi 6 ay korun diyeBilmiyorum cnm unutamıyorum gecmıyo ben cok özledim oğlumu
Genetik bir rahatsızlık canım. Biz de yeni öğrendik. Böbreküstü bezinden androjen hormon fazlalığı oluyor.killanma infertiliteye sebep oluyor. Kortizon içip etkileri baskilamaya çalışıyorum. Serbest testesteron ve 17 oh yüksek olanlar mutlaka bu hastalık seçeneğini düşünüp ona göre muayene olsun. Çünkü doktorlar bu konuda yetersiz diye düşünüyorum. Ben 4 yıl sonra farkedildim. Daha evlilik öncesi kıllanma diye doktora gitmisliklerim haricGeçici menopoz nasıl oluyor canım?
Canım bu ne demek biraz açıklar mısın?
Peki tedavi ne kadar sürecek sen kaç yıldır evlisin kaç yaşındasın canım?Genetik bir rahatsızlık canım. Biz de yeni öğrendik. Böbreküstü bezinden androjen hormon fazlalığı oluyor.killanma infertiliteye sebep oluyor. Kortizon içip etkileri baskilamaya çalışıyorum. Serbest testesteron ve 17 oh yüksek olanlar mutlaka bu hastalık seçeneğini düşünüp ona göre muayene olsun. Çünkü doktorlar bu konuda yetersiz diye düşünüyorum. Ben 4 yıl sonra farkedildim. Daha evlilik öncesi kıllanma diye doktora gitmisliklerim haric
Tamam kuzum ekliyorum10 nisan Aybush canım
27 yaşındayım 4 buçuk yıl olucak canim. Tedavi hamile kalip cinsiyeti öğrenene kadar sürecek canim. Sonra eğer kızsa doğuma kadar kortizon içmeye devam çünkü kız bebeklerde kilitoris büyümesi ve onda da aynı ben gibi şikayetler olabiliyormuş. Bunların olmaması için kortizon içmeye devam edilecek. Bu hastalığı bilemeden zorda olsa hamile kalıp bebeklerini kilitoris büyüklüğünden dolayı erkek zanneden çok fazla kadın var forumda. Bebeğin defalarca ameliyat olup vajina düzeltmesi ömür boyu hormon alması gerekiyor. Aman dikkat kızlarPeki tedavi ne kadar sürecek sen kaç yıldır evlisin kaç yaşındasın canım?
Normalde adetin düzenlimiMerhaba. Ben sat 20 şubat. Yani 2 Aydır adet olmadım. İlk kez böyle oldu. Bu ay hem vitamin kullandık bende ovü testi yaptım. Yumurtlamamın 16. Günü kan verdim. Negatif. Sonraki hafta idrar testi negatif. Hala olmadım. Siz ne dersiniz bu duruma ??