Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah Rabbim evlat hasretiyle tutuşan herkese nasip etsin ben ve benim gibi olanlara inşallah

10.04.2020 bat kuzum

Herkese merhaba :) bizde 1 buçuk yıldır düşünüyoduk ama daha yeni gebe kaldım. Hsg sonrası ilk ay hemen oldu çok doktor sürecim olmadı ama isteyenlere seve seve yardımcı olurum bu süreçlerin ne kadar üzücü ne kadar yıpratıcı olduğunu biliyorum. Rabbim aratmadan kimsenin kucağını boş bırakmasın tek duam sizler için vaktinde sağlıkla bebişleriniz olur inşallah :)

20.04.2020

Beni de alinnnn.... 1 düştüğüm var, toplamda bir yıldır uğraşıyorum :)

Çok teşekkür ederim yazdıkların için canım .İnşallah sizde en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsınız :)

tesekkurler yarin denemem lazim oyleyse suanda yedim ictim.. hic gebelik yasamadim daha once de test yaptim belki diye diye ama bu sefer tuhaf bir goruntu oldu anlam veremedim
Baska bi test yapsan birden fazla gordü gozüm

tesekkurler yarin denemem lazim oyleyse suanda yedim ictim.. hic gebelik yasamadim daha once de test yaptim belki diye diye ama bu sefer tuhaf bir goruntu oldu anlam veremedim
Yani yeniden yapman daha saglikli olur insallah vardir

merhabalar öncelikle rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 4buçuk yıllık evliyim evlendigimiz günden beri çocuk sahibi olmak istiyorduk çok hastaneye gittik 3kere tüp bebek tedavisi olduk 1incide yumurtaliklarim 1tane gelişti ve yarıda bıraktık tedaviyi 2.de 4 yumurta toplandı 2tane döllendi ama sonuç negatif oldu 3.denememizde yeni mart ayinda oldu ve rabbim emeklerimizi boşa çıkartmadı çok şükür 10.03.2020 günü transferim oldu beta yükseldi doktor hamilesin dedi cuma günüde keseye bakmak için çağırdı doktor inşallah gidicez. Çocuk sahibi olmak için geçen süreç zor elimden geldigi kadar yardımcı olurum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herseyin yeri ve zamanı oldugununa çok inanırdım ama bu tedavi zamaninda daha cok gördüm 2.denememle 3.denemem arasinda 9 ay var 2.deneme olsaydı şimdi kucağımda olacaktı mart ayina kadar onu düşünmüştüm ama rabbim martta o kadar güzel haber verdi aklıma bile gelmedi sabır kızlar ne kadar zor oldugunu biliyorum ama dualarım hepinizle inşallah hepinizden guzel haber alırız

İy gunler guzle topik. Ben anneyi 2 tane kuzum var Allah sizleride tez zamanda isteyinize kovusdursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…