Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cesaret edip test yapamiyorum olmayacak gibi geliyor Negatif cikarsa biraz daha bekleyim cesaretimi toplayabilirsem yapcam insallah

Kızlar beni unuttunuz

Bende bu ay adet olmadım ama hamilelik olduğunu düşünmüyorum
öyle canım öyle kulun kula ettiği dua makbul olanmış yüce mevlam en kısa zamanda nasip etsin hepimize
inşallah canım Allah isteyen herkese versin bizim gibi evladı ölenlere de hemen versin inşallah

20.04.2019 beni de alın

Amin i. Rabbim insallah en kisa zamanda bebislerinizi kucaginiza almayi nasip eder.

Merhaba, bende 1 buçuk yıldır evliyim bebiş istiyoruz ama olmuyo

MaşAllah kızlar ne konusmussunz he uyudum rutin uyandım yetişemedim zamanla tanırız birbirimizi dertlerimizi de Rabbim sağlıkla bebişler nasıp etsin insAllah hepinize
Umutsuz olmayın Rabbim yoktan var eden elbet vardır yaşadığımız her şeyde bı hayır imtihan dünyası kimimizin evlatsizlik ya da evladiyla, kimimizin eş, kimimizin aile, kimimizin fakirlik, kiminin zenginlik ne bilim illa ki birşeyle sınanınıyoruz alnımızın akıyla çıkmayi nasip etsin Rabbim insAllahRabbim milletçe yaşadığımız bu zor günlerde güzel haberler almayı nasip etsin gönlünüzden geçenler olsun insAllah bilelim ki her gecenin bir sabahı var olacak insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…