Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bebeğimi yeni kaybettim kızlar 17 haftalıktı bir ay oldu doktor korunma vermedi bende korunmadım su an çok istiyorum Allah herkese sağlıklısını versin
AMİNNNNN insallah Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed

Ben bebeğimi yeni kaybettim kızlar 17 haftalıktı bir ay oldu doktor korunma vermedi bende korunmadım su an çok istiyorum Allah herkese sağlıklısını versin
Allahım sabır versin canım çok çok zor bi durum Rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısın inşşalah taz vakkitte Rabbim kucağını sağlıklı sıhhatli evlatlarla doldursun

İnşaAllahh cnmm benmm inşallah Allahm kimseyi umtsuz eylemesn hayrlı Salih evaltlar ve sağlıklı gebelkler nasip etsin
Amin canim ama bak ben kendimi anlatayim sana evliligimin 2. Yılında tıp beneksiz hamile kaplıcanı tüp bebekte bile yüzde 20 şansım olduğunu öğrendim tupbebek yaptırdım 2. Denemem de tuttu ama malesef oğlumu doğumdan sonra kaybettim 13 saat yaşadı kırkım çıktıktan sonra tekrar konturele gittim ve doktor bana yine tedavisiz kesinlikle hamile kalamazsın dedi ama ben 5 ay sonra kendiliğin den hamile kaldım şimdi bi kızım var 22 aylık aoyuzden rabbim ne derse o olur canım takma kafana

Allahım sabır versin canım çok çok zor bi durum Rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısın inşşalah taz vakkitte Rabbim kucağını sağlıklı sıhhatli evlatlarla doldursun
Amin canım Allah razı olsun bir sene sonra olmustu rahim filmi ilaçlar ama nasip değilmiş Allah cennetine aldı

Allahım bağışlasın acısını yaşatmasın bende doğumdan sonra kontrole gittiğimde korunmana gerek yok rahim çok iyi durumda demişti 9 ay oldu oğlum gideli elim boş

Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah evladına

Allahım bağışlasın acısını yaşatmasın bende doğumdan sonra kontrole gittiğimde korunmana gerek yok rahim çok iyi durumda demişti 9 ay oldu oğlum gideli elim boş
Ağlatacaksın beni çok üzüldüm. Rabbim bidaha aynı acıyı yaşatmasın

Amin canım Allah razı olsun bir sene sonra olmustu rahim filmi ilaçlar ama nasip değilmiş Allah cennetine aldı
evet şimdi onlar cennet kuşu oldular ben kaybettikten sonra bi yazı okumuştum o yazıdan sonra içim rahatladı onlar orda okadar mutluki bizim burda içimiz yansa da evlatlarımız iyi bunu bilmek bi annenin yüreğine su serpiyo

Amin canim rabbim en kisa zaman da size de yasatsin insallah .Vardır ellebet bi vakti saati canım insallah rabbim daha fazla aratmadan nasip eder

Allah yardımcın olsun canım Berat kandili yaklaştı dua edelim bebeğimiz için inşallah Allah gene verirr

bebeğini kaybeden anneler bunu okuyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…