- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 36
silik 2. Çizgi var adetiniz geçti mibana bilgi verirmisiniz.. test sonucunda bi cizgi var mi yok mu ordaki hafiflik normal bisey mi
Ben 2 genelimize bu şekilde öğrenmiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
silik 2. Çizgi var adetiniz geçti mibana bilgi verirmisiniz.. test sonucunda bi cizgi var mi yok mu ordaki hafiflik normal bisey mi
evet duzensiz adetim var surekli 2 ay gecti ama belirtim yok belki diye test yapmistim.silik 2. Çizgi var adetiniz geçti mi
Ben 2 genelimize bu şekilde öğrenmiştim
Son adet tarihiGebe Kalan Annelerimiz
Satın Tarihleri
satın tarihi ne demek?
Heeea teşkürSon adet tarihi ☺
Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsinmerhabalar öncelikle rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 4buçuk yıllık evliyim evlendigimiz günden beri çocuk sahibi olmak istiyorduk çok hastaneye gittik 3kere tüp bebek tedavisi olduk 1incide yumurtaliklarim 1tane gelişti ve yarıda bıraktık tedaviyi 2.de 4 yumurta toplandı 2tane döllendi ama sonuç negatif oldu 3.denememizde yeni mart ayinda oldu ve rabbim emeklerimizi boşa çıkartmadı çok şükür 10.03.2020 günü transferim oldu beta yükseldi doktor hamilesin dedi cuma günüde keseye bakmak için çağırdı doktor inşallah gidicez. Çocuk sahibi olmak için geçen süreç zor elimden geldigi kadar yardımcı olurum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herseyin yeri ve zamanı oldugununa çok inanırdım ama bu tedavi zamaninda daha cok gördüm 2.denememle 3.denemem arasinda 9 ay var 2.deneme olsaydı şimdi kucağımda olacaktı mart ayina kadar onu düşünmüştüm ama rabbim martta o kadar güzel haber verdi aklıma bile gelmedi sabır kızlar ne kadar zor oldugunu biliyorum ama dualarım hepinizle inşallah hepinizden guzel haber alırız
Son adet tarihi canımGebe Kalan Annelerimiz
Satın Tarihleri
satın tarihi ne demek?
Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
[/QUOTE/]
Çok tsk ederim rabbim sizede nasip etsin inşallah güzel haberlerinizi alırız
Kuzummm gunaydinnnnnn yeni tipk snrmmmmmm insallah bzlernde olir bebelerii üzülme canmmm9 yıllık evliyim 4 senedir istiyorum
tekrar yap canımevet duzensiz adetim var surekli 2 ay gecti ama belirtim yok belki diye test yapmistim.
Aynı durumdayız canım bizimde 2. Ayımız. 7 eylülde evlendim. Sen?Bende 7 aylık evliyim 3 aydır istiyoruz ama henüz birşey yok bakalım denemelere devam