- 6 Mart 2020
- 942
- 1.248
Propolis kullanıyorum canım,polen de almıştı eşim bi ara bala karıştırıp yedik,yayla balını da söylerim bulur yüksek ihtimal meraklı öyle şeylereYayla balı polen Yemen lazım hemen kalitesi artsın.
Canım B grubu vitaminler erkekte bilmiyorum ama kadının yumurta kalitesini artirmada etkliymis,incir falan da B vitamini deposu sanırım o yüzden tavsiye ediliyor ama onun da gerçeğini organigini ayırt etmek zor,yediğimiz şeylerden olduk böyle zaten her şey sahte her şey ilaçlıYa canım amh azalmışsa bu tarz ilaçlar kaliteyi düşürür bence Q10 bende geçen ay düşük yapmaya başladıktan sonra başladım birde B complek vitamin. Eşimede başlattım. Bilemedim hani sorun yok ama işe yarar diye düşünüyorum ki ben faydasını gören çok kişi biliyorum
İncir kürü yaptın mı canım. Ovulasyon testi kullansan daha iyi..kızlar bana akıl verin bi bucuk yıldır deniyoruz olmadı bi türlü ki iki yıl öbnce korunurken kimyasal gebelik geçirmiştim dr a gittim hiçbir sorun yok dedi yolladı neyse bu ay adetim biter bitmez kokusuz beyaz uzayan katıntı geldi 4 yada 5 gün çok yoğundu sizce yumurtladım mı
ben bal ve polen kullanamıyorum alerjim varYayla balı polen Yemen lazım hemen kalitesi artsın.
Canım her sabah aynı saatte ölçmeye çalış sabah 6-8 arası . En az deliksiz üç saat uyumuş olman gerekiyor ve yataktan ayağa kalkmadan ölçmelisin.Bende yapayım bir bakalım
Testere disli aslan pencesi daha iyi olur o zamanKızlar
ben bal ve polen kullanamıyorum alerjim varaslında nekadar faydalı.
Haklısınız istemeleri lazımdı ama istemediler. Öyle sıradan bir yerdede yaptirmadik tüp bebegimizi. İstanbul un en iyi yerlerinden biri olan bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırdık. Doktor coraspin kullandirdi ama yetersiz geldi claxene diye bir iğne varmış bize onu kullandırma di doktor.eger iğne kullansaydik belkide bebeğimiz ölmeyecekti.Size ilk tüp bebek ve öteki denemelerinizde bu testleri (kan pıhtılaşması)istemeleri lazımdı benden istemişlerdi başınız sağolsun
Transfer sonrası mı bu ilaçları kullan dediHaklısınız istemeleri lazımdı ama istemediler. Öyle sıradan bir yerdede yaptirmadik tüp bebegimizi. İstanbul un en iyi yerlerinden biri olan bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırdık. Doktor coraspin kullandirdi ama yetersiz geldi claxene diye bir iğne varmış bize onu kullandırma di doktor.eger iğne kullansaydik belkide bebeğimiz ölmeyecekti.
Üzüldüm canım yaşadıklarına allah sabır versin çok zor. Benim kız kardeşiminde iki kaybı oldu Birinde düşük yaptı diğerinde kalbi durdu. Genetik tarama yaptırdılar onunda pıhtılaşma sorunu ve folik asitle ilgili bir sorunçıktı. Kardeşim ığdır da yaşıyordu sırf bun testleri yaştırmak için iyi bir doktor buldular . O doktor hamile kalmadan önce coraspin e başlattı ve 400 gr folik asiy değilde 800 gr başlattı ve gebelik başlar başlamaz clexane iğne başladılar doğuma kadar. Şimdi iki sağlıklı oğlu var. İnşallah allah sanada nasip etsin . Amabj dan sonraki gebelikye bence iğne kullanmalısı. Canım.Şöyle transferden önce estrofem coraspin ile başladım transfere 5 gün kala bu ilaçlara progestan ignede eklendi ve transfer bitip pozitif çıkana kadar bu üç ilacı kullandım. Kalp atışı duyuldu kese oluştu her şey normaldi. Kontrole gittiğimde kalbinin 7 haftalıkken durduğunu öğrendim normalde 8 haftalık olacaktı yaşasaydı. Sonra doktora söyledim kan pıhtılaşmasi durumunu dedim test yaptırdım sonuç heterozigot çıktı. Bir iki doktora daha danistim iğne veriyoruz dediler. Benim doktorum ben zaten size coraspin verdim dedi o ilacı kan pıhtılaşmasi için veriyorum dedi. Bir doktorun dediği başka birini tutmuyor malesef. Diğer iki doktor ben hem coraspin hem de iğne veriyorum böyle durumlarda dedi.
Ve gebeliği boyunca hem coraspin e devam etti hemde clexane a.Şöyle transferden önce estrofem coraspin ile başladım transfere 5 gün kala bu ilaçlara progestan ignede eklendi ve transfer bitip pozitif çıkana kadar bu üç ilacı kullandım. Kalp atışı duyuldu kese oluştu her şey normaldi. Kontrole gittiğimde kalbinin 7 haftalıkken durduğunu öğrendim normalde 8 haftalık olacaktı yaşasaydı. Sonra doktora söyledim kan pıhtılaşmasi durumunu dedim test yaptırdım sonuç heterozigot çıktı. Bir iki doktora daha danistim iğne veriyoruz dediler. Benim doktorum ben zaten size coraspin verdim dedi o ilacı kan pıhtılaşmasi için veriyorum dedi. Bir doktorun dediği başka birini tutmuyor malesef. Diğer iki doktor ben hem coraspin hem de iğne veriyorum böyle durumlarda dedi.
Bana ilaçlar baya fazla geldi transfer sonrası ostrojen jel kullandırmışlardı bide folik asit estrofem ve progestan bende kullandım histereskopi ameliyatı sonrası ama 1 ay sonra yapabiliriz dedi nedenini sorduğumda rahimi incelttiği için ara vericez demiştiŞöyle transferden önce estrofem coraspin ile başladım transfere 5 gün kala bu ilaçlara progestan ignede eklendi ve transfer bitip pozitif çıkana kadar bu üç ilacı kullandım. Kalp atışı duyuldu kese oluştu her şey normaldi. Kontrole gittiğimde kalbinin 7 haftalıkken durduğunu öğrendim normalde 8 haftalık olacaktı yaşasaydı. Sonra doktora söyledim kan pıhtılaşmasi durumunu dedim test yaptırdım sonuç heterozigot çıktı. Bir iki doktora daha danistim iğne veriyoruz dediler. Benim doktorum ben zaten size coraspin verdim dedi o ilacı kan pıhtılaşmasi için veriyorum dedi. Bir doktorun dediği başka birini tutmuyor malesef. Diğer iki doktor ben hem coraspin hem de iğne veriyorum böyle durumlarda dedi.
aslında bu üzücü olayları yaşatmamak için tüm gereken testleri yapmaları gerekiyor üniversite hastaneleri gibi zaten kayıp başlı başına yıpratıcı öteki denemelerde kafanız nasıl rahat olabilir öncekileri düşününceÜzüldüm canım yaşadıklarına allah sabır versin çok zor. Benim kız kardeşiminde iki kaybı oldu Birinde düşük yaptı diğerinde kalbi durdu. Genetik tarama yaptırdılar onunda pıhtılaşma sorunu ve folik asitle ilgili bir sorunçıktı. Kardeşim ığdır da yaşıyordu sırf bun testleri yaştırmak için iyi bir doktor buldular . O doktor hamile kalmadan önce coraspin e başlattı ve 400 gr folik asiy değilde 800 gr başlattı ve gebelik başlar başlamaz clexane iğne başladılar doğuma kadar. Şimdi iki sağlıklı oğlu var. İnşallah allah sanada nasip etsin . Amabj dan sonraki gebelikye bence iğne kullanmalısı. Canım.
Üzüldüm canım yaşadıklarına allah sabır versin çok zor. Benim kız kardeşiminde iki kaybı oldu Birinde düşük yaptı diğerinde kalbi durdu. Genetik tarama yaptırdılar onunda pıhtılaşma sorunu ve folik asitle ilgili bir sorunçıktı. Kardeşim ığdır da yaşıyordu sırf bun testleri yaştırmak için iyi bir doktor buldular . O doktor hamile kalmadan önce coraspin e başlattı ve 400 gr folik asiy değilde 800 gr başlattı ve gebelik başlar başlamaz clexane iğne başladılar doğuma kadar. Şimdi iki sağlıklı oğlu var. İnşallah allah sanada nasip etsin . Amabj dan sonraki gebelikye bence iğne kullanmalısı. Canım.
Çok haklısınız bütün testlerin yapılıp o şekilde tedaviye başlanılmasi lazim. Çünkü gebe kaldiktan sonra ha tuttu işte deyip gönderiyorlar o saatten sonra bir test yapamıyorsun ama başlamadan yapınca ona göre ilaçlar kullandiracaklar ve önlem alınmış olacakaslında bu üzücü olayları yaşatmamak için tüm gereken testleri yapmaları gerekiyor üniversite hastaneleri gibi zaten kayıp başlı başına yıpratıcı öteki denemelerde kafanız nasıl rahat olabilir öncekileri düşününce
Ben içiyorum yıllardır bekarken bile civan perçemi içerdim her ay adetliylen ağrılarımı azaltırdı.Testere disli aslan pencesi daha iyi olur o zaman
Canım doktorunun ismi neydi çok büyük bir ihmalkarlık.bende bebek olmazsa orada yaptırmayı düşünüyordum.Haklısınız istemeleri lazımdı ama istemediler. Öyle sıradan bir yerdede yaptirmadik tüp bebegimizi. İstanbul un en iyi yerlerinden biri olan bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırdık. Doktor coraspin kullandirdi ama yetersiz geldi claxene diye bir iğne varmış bize onu kullandırma di doktor.eger iğne kullansaydik belkide bebeğimiz ölmeyecekti.
Gecikme olur mu normalde...ayrıca adet olmadan önceki ağtılarınla kıyaslayabilirsinBenimde bat dündü ama olmadım. Kaç gündür kasık sancısı çekiyorum göğüs hassasiyeti hala devam. Mide bulantım oluyo ama geçen ayda öyle olmuştu adet olmuştum. İnsan çok umutlanıyor ama yine hüsraaaannn