Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende 3 defa tüp bebek yaptırdım ilk ikisinde negatif çıktı. 3. de test sonucum pozitif çıktı fakat 8. haftada bebeğimin kalbi durdu. kürtaj ile aldırmak zorunda kaldım. kürtaj olalı 45 gün oldu hala adet olmadım yarın doktora gideceğim yapışıklık falan olmasından çok korkuyorum. sizin adetiniz kürtaj sonrası oldu mu yoksa sizde olmadığı için doktora gittiğinizde mi öğrendiniz yapışıklık olduğunu.
Yok regl oldum 6 ay sonra çok azalmaya başladı reglim o yüzden ilk doktor birşey yok dedi aradan 6 ay geçti iyice azldı hsg çektirdim yapışıklık çıktı

Kızlar yumurtlama olmuş dimi adet bitti başladım
ACCA6438-14C5-4D61-9982-DD1077F1DB48.jpeg

Merhabalar bende yeni katildim araniza 12 yillik evliyim 2 cocugum var 3 yu düşünüyoruz ama 8 ay oldu ama hala olmadi inşallah bu ay olur

Pik ne demek oluyor bende şuan reglim bitince ovulasyon testi yapicam nelere dikkat etmeliyim catladigini tam olarak nasıl anlıyorsunuz🤔
Canım pik T çizgisi C kadar ya da daha koyu olursa buna pik deniliyor ve bu T çizgisinin koyu olması yumurtlamanın gerçekleştiğini gösteriyor. Sonra yine takipte devam edip T nin daha silik olduğunu gördüğünde yumurtlama çatlamış oluyor. Yumurtlamayı gördüğün ve çatlamayı gördüğün günler gebelik ihtimalinin en yüksek olduğu zaman o yüzden beraberlik yaşamanız lazım. Regli düzenli olanlarda genelde 14. gün başlıyormuş ama bence ovulasyonla takip daha doğru çünkü herkeste farklı günlerde olabildiğini duydum. Ya da bazı aylar birden fazla yumurtlama oluyormuş bunu kaçırmamak için regl tamamen bitince başlayıp diğer regle kadar yapabilirsin.

Kızlaar ben dün hastaneye gittim ve hamileyim 🥰🥰🥰 Allah isteyen herkese nasip etsin 🥰🥰 nasılsınız sizde durumlar nasıl ☺
Gözün aydın hayırlı olsun çok güzel haber maşallah bizde bekliyoruz inşallah bizede hayırlı haberi almak nasip olur bize dua et hamilelerin duası kabul olur sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah meleğini🤲🤲🤲🥰🥰🥰

Yumurtlayacam die can cekisio galiba icimmmm 😃😃😃@Venuseva @Bal0ncuk @bi prenses annesi
Ben bu ay 2 kere yumurtladim ve2. Yumurtlamayi adete 5 gun kala gordum.Yumurtlamayi degerlendirdik degerlendirmeden sonra benimde bu sekilde dalgalandi bir iki ve en sonunda koyulmaya basladi cizgim. Cok sukur tuttu. Rabbim dualarinizi kabul etsin insallah sizinde su sıkıntılı gunlerde ferah haberler almayi nasip etsin.

X