Mune banlamis beniHoş geldinnerelerdeydin
Ya valla bende korktum başka bişey var diye aman gitme bidahaMune banlamis benigeldim ama çok şükür kazeni de rahatsiz ettim biraz
Yok yok tovbeeee :)))Ya valla bende korktum başka bişey var diye aman gitme bidaha
Senlendiririm ben :) yasak gelince telefonu da alamadım evden çok fena yakaladım. İnsan gündüzden haber ederdi...Sensiz buralar çok sessiz
Ah o adamların çektikleriKizlar cumartesi Pazar eslerinize nefes aldırmayın madem yasak var. İyi değerlendirin...
İyilik canım valla bende seninle aynı durumdayım yarıladım baya ilk gebeliğimde de okadar ağır kaldırdım temizşiğimi bitirdim bütün bunlar olurken ben gebeymişim ve hiç bişey hissetmedim inanırmısın ama tabi sonu hüsrandıNasılsınız kızlar ben bugün Bahar temizliği ne başladım önümüzde ki ay hamile kalırsam ağır kaldirmamam gerekiyor bu yüzden hem tedbir amaçlı hemde zamanı geldiği için temizliğe kalktım
Evet ya çok enteresan değil mi :) dün gece yaptım yine çizgi cıkmadı çok enteresan...Canım senin pozitif testlerin vardı değilmi şaka gibi gerçekten inanamadım son testinin negatif olmasına inşallah hamilesindir hiç gelmesin kırmızılar belki geç döllenmedir herşey mümkün adet olmadıkça
Ben cok hantallaşmışım ya mutfağı pazar yaptm bitirdim şimdi baldırlarm ağrıyor eğilemiyormNasılsınız kızlar ben bugün Bahar temizliği ne başladım önümüzde ki ay hamile kalırsam ağır kaldirmamam gerekiyor bu yüzden hem tedbir amaçlı hemde zamanı geldiği için temizliğe kalktım
Hani kanaman falan olsa diyeceksin Allah esirgesin kimyasal falan oldu teslerde öyle çıkması falan herşeyin hayırlısı olsun canım olmasada üzülme en yakın zamanda rabbim nasip etsin inşallahEvet ya çok enteresan değil mi :) dün gece yaptım yine çizgi cıkmadı çok enteresan...
Bende bugün balkon camlarını ancak sildim. Pes ettimBen cok hantallaşmışım ya mutfağı pazar yaptm bitirdim şimdi baldırlarm ağrıyor eğilemiyorm
Benimkiler de hüsran di ama inşaallah bu sefer öyle olmaz canim iyi yapmışsın yarilamakla benimde bitmedi daha yarın devam edicemİyilik canım valla bende seninle aynı durumdayım yarıladım baya ilk gebeliğimde de okadar ağır kaldırdım temizşiğimi bitirdim bütün bunlar olurken ben gebeymişim ve hiç bişey hissetmedim inanırmısın ama tabi sonu hüsrandı
Masaj yap baldirlarina canimBen cok hantallaşmışım ya mutfağı pazar yaptm bitirdim şimdi baldırlarm ağrıyor eğilemiyorm