Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar cumartesi Pazar eslerinize nefes aldırmayın madem yasak var. İyi değerlendirin...

Nasılsınız kızlar ben bugün Bahar temizliği ne başladım önümüzde ki ay hamile kalırsam ağır kaldirmamam gerekiyor bu yüzden hem tedbir amaçlı hemde zamanı geldiği için temizliğe kalktım

İyilik canım valla bende seninle aynı durumdayım yarıladım baya ilk gebeliğimde de okadar ağır kaldırdım temizşiğimi bitirdim bütün bunlar olurken ben gebeymişim ve hiç bişey hissetmedim inanırmısın ama tabi sonu hüsrandı

Evet ya çok enteresan değil mi :) dün gece yaptım yine çizgi cıkmadı çok enteresan...

Ben cok hantallaşmışım ya mutfağı pazar yaptm bitirdim şimdi baldırlarm ağrıyor eğilemiyorm

Evet ya çok enteresan değil mi :) dün gece yaptım yine çizgi cıkmadı çok enteresan...
Hani kanaman falan olsa diyeceksin Allah esirgesin kimyasal falan oldu teslerde öyle çıkması falan herşeyin hayırlısı olsun canım olmasada üzülme en yakın zamanda rabbim nasip etsin inşallah

Benimkiler de hüsran di ama inşaallah bu sefer öyle olmaz canim iyi yapmışsın yarilamakla benimde bitmedi daha yarın devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…