- 8 Ağustos 2017
- 443
- 432
- 27
evet ama birde onu deneyim dedim ya insan zaten kendini vücudunu tanıyınca yumurtalama zamanlarını tahmin edebiliyoro zaman ovualsyon testi yapıp strese girmene gerek yokki :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ama birde onu deneyim dedim ya insan zaten kendini vücudunu tanıyınca yumurtalama zamanlarını tahmin edebiliyoro zaman ovualsyon testi yapıp strese girmene gerek yokki :)
sen ve eşin yeşillik ağırlık beslennin.. zeytinyağlı yapmaya çalış yemekleri.. akşamları varsa kuruyemiş tüketin..evet ama birde onu deneyim dedim ya insan zaten kendini vücudunu tanıyınca yumurtalama zamanlarını tahmin edebiliyor
inşallah ama su ara acıkcası malesef corona gibi bir hastalık varken bebek istemek ne kadar mantıklı bilmiyorum. içimde onun muhasebesini yapıyorum gerçekten. önümüz ne durumda belli değil çünküsen ve eşin yeşillik ağırlık beslennin.. zeytinyağlı yapmaya çalış yemekleri.. akşamları varsa kuruyemiş tüketin..
gün aşırı ilişki derken 1 seneye kalmaz inşallah
o zaman neden bu kadar stres yapıon kızzzinşallah ama su ara acıkcası malesef corona gibi bir hastalık varken bebek istemek ne kadar mantıklı bilmiyorum. içimde onun muhasebesini yapıyorum gerçekten. önümüz ne durumda belli değil çünkü
Dün akşam meşhur bir tüp bebek doktorunun instagram canlı yayınını izledim. Şu an tedaviler durmuş. Ama vitaminleri kullanın düzenli ilişkiye devam edin dedi. Sadece genetik sorunu olanlar beklesin dedi.o zaman neden bu kadar stres yapıon kızzz
iyiyiz canm senGünaydın geleceğin güzel anne adayları bugün nasılsınız
herkes için hayırlısı olur inşallahDün akşam meşhur bir tüp bebek doktorunun instagram canlı yayınını izledim. Şu an tedaviler durmuş. Ama vitaminleri kullanın düzenli ilişkiye devam edin dedi. Sadece genetik sorunu olanlar beklesin dedi.
Dün akşam meşhur bir tüp bebek doktorunun instagram canlı yayınını izledim. Şu an tedaviler durmuş. Ama vitaminleri kullanın düzenli ilişkiye devam edin dedi. Sadece genetik sorunu olanlar beklesin dedi.
[/a
kim bu doktor adı nedir acaba
23 yaşındayım. 5 aylık evliyim.
iyiyiz canm sen
Ben de iyiyim canım
herkes için hayırlısı olur inşallah
Ben 27 yaşındayım 7 aylık evliyim.23 yaşındayım. 5 aylık evliyim.
ay sensiz olmuyordu.. hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnSelammmm kuzularimmmm ben gldimmm
Ben sizsiz hiç yapamadım elim auagim titrediay sensiz olmuyordu.. hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn
HoşgeldinSelammmm kuzularimmmm ben gldimmm
Hosbuldummmm çok hasret çektim hepinizi çok ozledimmmmHoşgeldin
Merhaba,ne güzel şeylere bakıp umutlaniyoruz Rabbim hayırlısı ile bu ay umutlarimizi yeşertsin inşallah siz bir Dr dan fikir aldınız mı bu süreç içerisinde acaba çok özel değilse
[/QUOTE
amin inşallahhh dr gittim düzenli hiçbir sebep yok olmaması için dedi
amin inşallahhh dr a gittim olmaması için hiç bir sebep yok dediMerhaba,ne güzel şeylere bakıp umutlaniyoruz Rabbim hayırlısı ile bu ay umutlarimizi yeşertsin inşallah siz bir Dr dan fikir aldınız mı bu süreç içerisinde acaba çok özel değilse