Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet ama birde onu deneyim dedim :KK16: ya insan zaten kendini vücudunu tanıyınca yumurtalama zamanlarını tahmin edebiliyor
sen ve eşin yeşillik ağırlık beslennin.. zeytinyağlı yapmaya çalış yemekleri.. akşamları varsa kuruyemiş tüketin..
gün aşırı ilişki derken 1 seneye kalmaz inşallah :dua:

sen ve eşin yeşillik ağırlık beslennin.. zeytinyağlı yapmaya çalış yemekleri.. akşamları varsa kuruyemiş tüketin..
gün aşırı ilişki derken 1 seneye kalmaz inşallah :dua:
inşallah ama su ara acıkcası malesef corona gibi bir hastalık varken bebek istemek ne kadar mantıklı bilmiyorum. içimde onun muhasebesini yapıyorum gerçekten. önümüz ne durumda belli değil çünkü

inşallah ama su ara acıkcası malesef corona gibi bir hastalık varken bebek istemek ne kadar mantıklı bilmiyorum. içimde onun muhasebesini yapıyorum gerçekten. önümüz ne durumda belli değil çünkü
o zaman neden bu kadar stres yapıon kızzz :KK70: :KK70:

23 yaşındayım. 5 aylık evliyim.

yumurtlama testleri al ve adetinin 14. gününden sonra her gün testleri dene çift çizgiyi gördüğün gün ve sonraki 5 gün 2 günde bir ilişkiye girin eşinle mutlaka tutacaktır. bu testlerin amacı yumurtanın çatladığını görmek içindir. çatlak yumurtaya sperm girecek ki embriyo oluşsun.

Tövbe le olsun bidaha baksa topiklere bakmm hele bdv ye hiç bakmicam Z😭😭😭

X