Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar
Sadece bir gün geçti
Biraz önce test yaptım.
Pembe olarak hiçbir şey görmedim ama sanki ikinci çizgi belirdi
Böyle gri gibi beyaz gibi hatları var sadece
Sabahın nurunda rüya da görmüş olabilirim tabii:confused:
Eşime gösterdim var mı diye sen umut ediyo musun diye şaka yaptı. İlk seferinde olmadı diye aşırı karamsar.:KK47:
Ama çocuk çalışmalarına başlayalı 1,5 ay oldu. Çok erken.
Sizce ikinci testi ne zaman yapayım?
Umut etmeli miyim?:KK49:
bence ikinci test için çarşambayı bekle bakalım.. pembe çizgi yok diyorsun çünkü kuzum

bende 4 aydır istiyorum ama yok ve psikolojik olarak bu durum beni rahatsız ediyor sürekli arastırma yapıyorum. son zamanlarda akışına bıraktım.

Ay gerçekten mi senin o çizgiyi gören gözlerine sağlık inşallah öyleyimdir eşim inat etti adet geçene kadar gotürmicem tahlile zaten çok riskli diye ben de böyle evde testlerle oyalaniyorum işte 🙈 hamileysem gerçek bir çift çizgi ve tabiiki kan sonucu paylasicam sizlerle,umarım kendi çift çizgilerini görürsün hayırlısı ile 🙏
Inşallah canım benim allahım hepimize nasip etsin 😘 ben bugün rüyamda gebelik testi yaptım testte 3-4 tane çizgi vardı hayır olsun inşallah

Canim uğraştigin için çok sağol,ben de daha net gördüm gerçekten,aslında beklemedi 2 dk içinde çıktı ama ben sonradan çekip koydum nasıl olsa yok diye koymicaktim🙈
Ben de katiliyorum sana içteki o dürtu çoğu zaman galip geliyor moral bozulacak olsa da:mad:
rica ederim canım biz burda birbirimize destek olmaya çalışıyoruz çünkü hepimiz kader arkadaşıyız aynı sıkıntıları yaşıyoruz. Birimiz hamile kalsa hepimiz birlikte seviniyoruz çünkü bir diğerine umut oluyor.Biri kırmızıları görse üzülüyoruz:anne:Allahım tez vakitte hepimize bebiş nasip etsin:emir_bebek:sen testi madem yaptın tekrarla bence elinde test varsa...yoksa bekle bakalım canım😘

rica ederim canım biz burda birbirimize destek olmaya çalışıyoruz çünkü hepimiz kader arkadaşıyız aynı sıkıntıları yaşıyoruz. Birimiz hamile kalsa hepimiz birlikte seviniyoruz çünkü bir diğerine umut oluyor.Biri kırmızıları görse üzülüyoruz:anne:Allahım tez vakitte hepimize bebiş nasip etsin:emir_bebek:sen testi madem yaptın tekrarla bence elinde test varsa...yoksa bekle bakalım canım😘
O kirmisi
Çok haklısın kader arkadaşım,burası da sizler de olmasaydı sanirim hepten yemistim kafayı çünkü dışarıdaki insanlar anlamiyorlar sizi,kırmızılar umarım bir an önce giderler ve bebislerimiz sağlıkla doğana kadar gelmezler:anneadayı: Elimde sadece bir tane test kaldı,onu da bat tan hemen önceye ya da dayanabilirsem bir gün geçeye saklıyorum bakalım :KK15:

O kirmisi

Çok haklısın kader arkadaşım,burası da sizler de olmasaydı sanirim hepten yemistim kafayı çünkü dışarıdaki insanlar anlamiyorlar sizi,kırmızılar umarım bir an önce giderler ve bebislerimiz sağlıkla doğana kadar gelmezler:anneadayı: Elimde sadece bir tane test kaldı,onu da bat tan hemen önceye ya da dayanabilirsem bir gün geçeye saklıyorum bakalım :KK15:
Aynen canım bekle bakalım sabrın sonu selamet... inşallah çift çizgiyi görecen...insanlara gelince ben o konuda çok şanslıyım çevremden herkes çok kibar bu konuda kimse çocuk diye sormuyo, kayınvalidem benden daha pozitif ama ben biraz kasıyorum... bazen çevreye kulak tıkamak gerek benim aksi durum olsaydı bile takmazdım çünkü Benim mahremiyetim kime ne...insanlar için yaşamıyoruz ve onlar içinde doğurmuyoruz.

Aynen canım bekle bakalım sabrın sonu selamet... inşallah çift çizgiyi görecen...insanlara gelince ben o konuda çok şanslıyım çevremden herkes çok kibar bu konuda kimse çocuk diye sormuyo, kayınvalidem benden daha pozitif ama ben biraz kasıyorum... bazen çevreye kulak tıkamak gerek benim aksi durum olsaydı bile takmazdım çünkü Benim mahremiyetim kime ne...insanlar için yaşamıyoruz ve onlar içinde doğurmuyoruz.
Şansın tadını çıkar canım çok sevindim senin adına dünyada hala karşısindakini etiketlemeyen insanlar olduğunu duymak güzel,böyle pozitif bir ortama çocuk da hayirlisi ile de gelir zaten,ben de takmiyorum aslında insanları benim takıyor olduğum tamamen kendi durumum belirsizlik ama birer birer nihayere ericez inşallah

23 yaşındayım. 5 aylık evliyim.
kız ben senin saçını başını yolam mı :KK70: :KK70: :KK70: şaka tabi...
kuzum sen daha cici gelinsin ya.. stres yapmaya değermi..
dur daha 23 yaşndasn bide.. doktorlar 1 yıllık düzenli ilişkiden sonra gebe kalınmıyorsa kontrol edilmeli diyor.. 5 ayda sen doktora 5 aylık evliyim dersen sana bekle der :)

kız ben senin saçını başını yolam mı :KK70: :KK70: :KK70: şaka tabi...
kuzum sen daha cici gelinsin ya.. stres yapmaya değermi..
dur daha 23 yaşndasn bide.. doktorlar 1 yıllık düzenli ilişkiden sonra gebe kalınmıyorsa kontrol edilmeli diyor.. 5 ayda sen doktora 5 aylık evliyim dersen sana bekle der :)
evet haklısın tabi insanlar yıllarca uğrasıyor malesef ama inanır mısın etrafımda ve ailemde herkes şıp diye hamile kalan insanlar. bende banada öyle olacak sanırdıım. Birde herkes sormaz mı bebek yok mu diye onlaara neyse :kızgın::rolleyes:

evet haklısın tabi insanlar yıllarca uğrasıyor malesef ama inanır mısın etrafımda ve ailemde herkes şıp diye hamile kalan insanlar. bende banada öyle olacak sanırdıım. Birde herkes sormaz mı bebek yok mu diye onlaara neyse :kızgın::rolleyes:
benim ailemdede öyle.. eşimin ailesindede.. üreme aşırı yüksek.. herkesin 5-6 çocuğu var
ama gel görki eşimde sperm sorunu çıktı :) yani kısmet kuzum
o yüzden stres yapma.. siz gün aşırı ilişkiye devam edin.. illa tutar..
sağlıklı beslenin birde.. folikasit kullan

benim ailemdede öyle.. eşimin ailesindede.. üreme aşırı yüksek.. herkesin 5-6 çocuğu var
ama gel görki eşimde sperm sorunu çıktı :) yani kısmet kuzum
o yüzden stres yapma.. siz gün aşırı ilişkiye devam edin.. illa tutar..
sağlıklı beslenin birde.. folikasit kullan
folikasit kullanıyorum. geçen ay ovülasyon yaptım instagramda bir kız takip ediyor görmüştürsünüzdür belki. onunla yaptık olmadı bende akışına bıraktım. allah herkese hayırlı zamanda versin. :KK16:

folikasit kullanıyorum. geçen ay ovülasyon yaptım instagramda bir kız takip ediyor görmüştürsünüzdür belki. onunla yaptık olmadı bende akışına bıraktım. allah herkese hayırlı zamanda versin. :KK16:
regllerin düzenlimi

X