Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar eşim bugün test almış marka albi. Gebeliğimi albi ile öğrenen varmı benim en güvenmediğim testti 😕 markada verdim gitmiş bunu almış eczacı en iyisi bu demiş herkes bundan alıyo demiş buda inanıp onu almış yapıcam ama doğruluğuna güvenmiyorum. Doğru sonuç alan varsa diye Bi sizlere soraym dedim
Test yaptın mı canım?

Bide eşiniz testi birden fazla alsın ne olur ne olmaz
canım geçen ay 5 liralık hamilelik testlerden bir kutu istettim. Sıkıldıkça yaparım diyordum...elimde 35 test var ona rağmen ben adetim gelmeden hayatta test yapmam.sabırlıyımdır her konuda😬 ben coronadan dolayı eve gebelik ve ovulasyon testi stok yaptım🤣sanki kıtlık çıkmış

Hadi inşallah yaa😍 bu sefer de olsun artk ya 2.5 yıl oldu 😑 macun kullanyrm onun etkisinden olsa gerek yumuşlar erken gelişyo sanrm🤔🤔
Aaaa hangi macunmuş böyle😬inşallah canım sağlıkla alırsın benbişini kucağına 2.5 yıllık hasretin sona erer

canım geçen ay 5 liralık hamilelik testlerden bir kutu istettim. Sıkıldıkça yaparım diyordum...elimde 35 test var ona rağmen ben adetim gelmeden hayatta test yapmam.sabırlıyımdır her konuda😬 ben coronadan dolayı eve gebelik ve ovulasyon testi stok yaptım🤣sanki kıtlık çıkmış
😂😂 Bende sokağa çıkma yasağı gelirse diye 10 li gebelik testi almistim netten stok olarak 😂 inşaallah Mayıs'ta kullanirim

Stok iyidir 😁

Çıkmış sonuç 18 civarında daha çok yeni inşallah güzel bir şekilde artar 🤗🤗
🎉🤩 çok sevindim canım tebrikler sağlıkla artar insAllah 🤲🤗
İlk defa geciken adetim 3. Gündü bugün umutlandırdı beni geldi kırmızılar 🙄🙄🙄
olsun vardır bı hayır diyip devam ediyoruz canım olacak insAllah biz sadece vaktini bilmiyoruz
Iyi kuzim nolsnnn marktten gldm
aman dikkat et kendine canım dışarda biz hiç çıkmıyoruz dışarı falan kızımla eşim gidip geliyor mecbur tabi

sonucu buraya da yaz mutlaka naptın verdin mi kan 🤗
iyiyiz canım Şükür sen nasılsın 😘
ohhh yansın yağlar canım MasAllah kesinlikle ne kadar verirsen kar bende gebelik öncesi kilo verdim pco ve insülin direnci vardı bende de direnci kırdım şükür 20 kilo verdim toplam
aleyküm selam cnm iyiyim şükür sen nasılsın 😘
iyiym bende canım hamdolsun okuldaki öğrencilerle ugrasıyrum ebada kafayı yicem :KK70:

X