- 26 Nisan 2014
- 696
- 671
Günaydın kızlaaar bugun adet günüm ve sabah hamilelik testi yaptım ilk 5 dakikada çıktı boyle sizce hamilemiyim yoksa adet gunum ve adet olacagım için mi bhcg yuksek cıktı
Kizlaaaaar ikinizde de çizgi gözüküyor ay çok sevindim insAllah kanda da pozitifi görürsünüzKizlar adetime 4 gün kala test yaptım hamileyim galiba
İnşalaaah canımm saglıkla ilerlerKizlaaaaar ikinizde de çizgi gözüküyor ay çok sevindim insAllah kanda da pozitifi görürsünüz
İnşallahh canımm saglıkşa ilerlesin sag salim kucagımıza alalım inşallahHayırlı olsun canım . Sağlıkla kucağına al inşallah .
Süper gayette gebesin . Maşallah allah sağlıkla kıcağına almanı nasip etsin .
Ay hadi inşallah bebek olsunKizlar adetime 4 gün kala test yaptım hamileyim galiba
Hadi inşallah canımBu topikteki herkes gebe kalacak hep diyorum gene diyorum :)
İnşallah canımİnşaallah bizde veririz tez zamanda böyle güzel haberler
Tutmadımı aşılamayla tüp bebek süreçleri aynımı?Yok canim asilama yapilmisti. İlk asilamaydi
Ayyy inşallah canım bende inanıyorumBu topikteki herkes gebe kalacak hep diyorum gene diyorum :)
İnşallah kuzucumm tam belli olsun satı öyle soyleyeyım daha inanamıyorum sahlıkla ılerler inşallaahh
Benim 16 Mart canım sat tarihim
kızlar nasılsınız 2 gündür yoktum
herkes iyimi inşallah
işte geldim burdayımHoşgeldin nerelerdeydin:)
işte geldim burdayım
naber kuzum nasılsın
kırmızıları yenecezzzzzzzzzzzzzzzzGördük kırmızı kartı yine de iyiyiz umutluyuz halasen nasılsın
Acaba topik başlığımiza bir nazar boncuğu mu eklesek miBu topikteki herkes gebe kalacak hep diyorum gene diyorum :)