- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
Kolay gelsin cnm ohhh mis gibi olur ne güzelNapıyosunuz kızlar varmı aramızda yeni hamişler pek giremiyorum bu aralar kırmızılar gelince kendimi temizliğe verdim sinir çıkarıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin cnm ohhh mis gibi olur ne güzelNapıyosunuz kızlar varmı aramızda yeni hamişler pek giremiyorum bu aralar kırmızılar gelince kendimi temizliğe verdim sinir çıkarıyorum
bugün bat gelen giden birşey yok normalde hiç şaşmaz ya erken olurdu dayanamıyorum test almaya çıkcam birazdanBugün bat günü olanlar regl olan varmı. Geciken var mı arkadaşlar. Ya ben sabah oldum galiba dedim yine bişey yok. Geçen ayda 2 gün gecikince heveslenmedim valla. Ancak 3 gün gecikince hamileyim derim :)
Hakkında hayırlısı olsun canım. Daha görülecek değerlendirilecek günler çokCanım doktora gittim. Hamile değilim. Hissettiklerim hepsi yanlış idi.
BEnimde
bugün bat gelen giden birşey yok normalde hiç şaşmaz ya erken olurdu dayanamıyorum test almaya çıkcam birazdan
Aynen valla ya hem ev açılmıyo temizledikçe hem ben eşimin mükemmel yorumu büyük ihtimalle corona dan ölmeyiz ama deterjan dan ölürüz diyorKolay gelsin cnm ohhh mis gibi olur ne güzel
Hakikaten ya bu temizlik aşkı deterjan aşkı ne olacak insAllah zehirlenmeler olmaz ama şart ya vala benimde yapmam lazım ama hiç gözüm yemiyor erteliyorum simdilikAynen valla ya hem ev açılmıyo temizledikçe hem ben eşimin mükemmel yorumu büyük ihtimalle corona dan ölmeyiz ama deterjan dan ölürüz diyor
Niye bekletsin kız sende beklemeRabbim gönlüne göre InşAllah çok bekletmez bebişin.
Benimki çok bekletsin hele bi gelsin onun poposnu poposnu
Canım ben senin hikayeni okumuştum çok üzgünüm gerçekten rabbim senden daha çok sevmiş. Allahım inşallah oğullarımızın yerini dolduracak bir oğul versin bize tez vakitte Sağlıklı ve uzun ömürlü olsunlar Kendini lütfen yıpratma biliyorum çok zor ama yeniden denemek için güçlü olmak zorundasın. Rabbimin imtihanı bunlar. Bak hamile kalıyorsun bir problemin yok böyle düşünAllahım tekrardan nasıp eder inşallah ben 38 haftalıkken kaybettim oğlumu karnımda kalbı durmuş oğlumun sezeryanla ölü dogum oldu o kadar canım yanıyor ki ve doktorumun dediğine göre bebeğim cok saglıklıymış ne kordon dolanması ne kaka yapması ne başka bir şey doktorum dogal ölüm dedi genetık test istedi Allahım acımızı unuttursun inşallah yeni uzun ömürlü evlatlar nasıp eder inşallah bizlere
Oyle canım rabbim cok şükür bana iki evlat verdi onlar beni cennette beklıyor inşallah rabbim inşallah bu dünyada da bize melekler gönderecek bu dünyada evlat sahıbı olacagız inşallah inanamıyorum ben bunaCanım ben senin hikayeni okumuştum çok üzgünüm gerçekten rabbim senden daha çok sevmiş. Allahım inşallah oğullarımızın yerini dolduracak bir oğul versin bize tez vakitte Sağlıklı ve uzun ömürlü olsunlar Kendini lütfen yıpratma biliyorum çok zor ama yeniden denemek için güçlü olmak zorundasın. Rabbimin imtihanı bunlar. Bak hamile kalıyorsun bir problemin yok böyle düşün
Valla bilmiyorum ama sonumuz iyi değil canım sen yapma ağır iş zaten dikkat et koru bebişini kendini ben yaptım hamileyken ve sonrasında vicdan azabını çok çektimHakikaten ya bu temizlik aşkı deterjan aşkı ne olacak insAllah zehirlenmeler olmaz ama şart ya vala benimde yapmam lazım ama hiç gözüm yemiyor erteliyorum simdilik
İnşallah canım benim ne güzel inancını umudunu kaybetmemen umarım bende senin gibi yeniden umuduma kavuşurum hiç inancım kalmadı artık benimOyle canım rabbim cok şükür bana iki evlat verdi onlar beni cennette beklıyor inşallah rabbim inşallah bu dünyada da bize melekler gönderecek bu dünyada evlat sahıbı olacagız inşallah inanamıyorum ben buna
İnşaallah canım. Rabbim büyük.Hakkında hayırlısı olsun canım. Daha görülecek değerlendirilecek günler çok
Allah cok büyüktür cnm umudumuzu kaybedersek herseyımızı kaybederiz herkes bana dıyor kı belkı de rabbim sana ikiz nasıp edecek ve bılmıyırum ama nedense bende oyle hissediyorum belkı de hissetmek istiyorum Allahtan umudunu kaybetme canım rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur rabbim sabredenlerle beraberdir inşallah bizim mükafatımız da güzel olacak o verdi o aldı Allah ne derse o olur cnm sen dua etmekten hiç bir zaman vazgecmeİnşallah canım benim ne güzel inancını umudunu kaybetmemen umarım bende senin gibi yeniden umuduma kavuşurum hiç inancım kalmadı artık benim
İnşallah canım benim inşallah ikizler nasip olsun bana da öyle diyorlar ikizin olucak falan diye dua etmekten Allaha sığınmaktan hiç vazgeçmedim hatta çoğu zaman kendimi Allahla konuşurken buluyorum muhakkak ki bildiği var ama işte aciz insanoğluyum canım şu hayatta istediğim tek şey tekrar anne olmak yarım kalan anneliğimi tamamlamakAllah cok büyüktür cnm umudumuzu kaybedersek herseyımızı kaybederiz herkes bana dıyor kı belkı de rabbim sana ikiz nasıp edecek ve bılmıyırum ama nedense bende oyle hissediyorum belkı de hissetmek istiyorum Allahtan umudunu kaybetme canım rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur rabbim sabredenlerle beraberdir inşallah bizim mükafatımız da güzel olacak o verdi o aldı Allah ne derse o olur cnm sen dua etmekten hiç bir zaman vazgecme
Canım ben geçen ay kullandım bu ay da sipariş verdim geldi adetim in bitmesini bekliyorum işe yarıyor tabiki bu şekilde hamile kalan çok ama sağ tüpün yokmuş benimde tıkalıydı önceden o yüzden sadece sol taraftan yumurtladığım aylarda aşılama yapılmıştı birde ben biliyordum hangi ay sağ da hangi ay solda eğer senin de düzenliyse Bi ay Bi taraftan Bi ay Bi taraftan oluyorsa dene tabikiSizlere bir şey sormak istiyorum ben 7 senelik evliyim 5 kimysal gebelik yaşadık 1 dış gebelik geçirdim o zaman sağ tüpüm patladı hamile kalamadım sonra 2 kere aşılama yaptırdık onlarda tutmadı tek sorun kan pıhtılaşması suan başka bir şey bulamadılar ovulasyon testi aldım acaba işe yarar mı ki güvenilir mi
Ah bende nasıl istiyorum bunu bir bilsen Allaha nasıl yalvarıyorum bir bilsen bizi tek duyan o cünkü bugun kayınvalıdeme dedim kı anne ben yine anne olacak mıyım bebeğim yasayacak mı yıne aynısı olur mu anne dedim ağlamaya başladım o da ağlama kızım bak 2 taneyi veren Allah yıne verir onun ömrü o kadarmış dedi oyle ama ne bıleyım işte o kadar özledim ki beratımı bir kez yüzünü göremediğim koklamak bile bir kez nasıp olmadı oğlumu bu da bizim imtihanımızmış sabredrceğiz canımİnşallah canım benim inşallah ikizler nasip olsun bana da öyle diyorlar ikizin olucak falan diye dua etmekten Allaha sığınmaktan hiç vazgeçmedim hatta çoğu zaman kendimi Allahla konuşurken buluyorum muhakkak ki bildiği var ama işte aciz insanoğluyum canım şu hayatta istediğim tek şey tekrar anne olmak yarım kalan anneliğimi tamamlamak
Sağol canım bi deneyim bakalım adetim düzenlidir bitti dün adetim ne zaman başlamam gerekiyorCanım ben geçen ay kullandım bu ay da sipariş verdim geldi adetim in bitmesini bekliyorum işe yarıyor tabiki bu şekilde hamile kalan çok ama sağ tüpün yokmuş benimde tıkalıydı önceden o yüzden sadece sol taraftan yumurtladığım aylarda aşılama yapılmıştı birde ben biliyordum hangi ay sağ da hangi ay solda eğer senin de düzenliyse Bi ay Bi taraftan Bi ay Bi taraftan oluyorsa dene tabiki