Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen oğlunu nasıl kaybettin 14 martta benim hayatımın en kara günü o gün oğlumu kaybettim 😔
Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun🙏🏼 Rabbim sabır versin. Benim hamileliğin en başından beri hep lekelenme ve ara ara kanama atakları oluyordu yüksek dozlarda Progestan kullanıyordum günde 4 tane 200 mg kanama ataklarında pruluton depot vs ama bebeğimin gelişimi normaldi bizi umutlandıran buydu ikili testi de güzel çıkmıştı. Cinsiyetini öğrendik 13. haftanın içinde ve ertesi gün yine kanamam başladı birden kan boşaldı ben bayılmışım. Sonra apar topar doktora ultrasonla bakıldı rahim ağzında açılma başlamış bu saatten sonra yapılacak bir şey yokmuş ben ikna olmayıp diğer doktoruma gittim hemen ama maalesef iğneler serumlar derken iki saat içinde düşük başladı korkunç ağrılar eşliğinde düşük yaptım ardından kürtaj oldum. Çok üzücü ve yıpratıcı bir süreçti. Allahım düşmanıma bile yaşatmasın

Benim de oğlum olacaktı çok istediğimiz bir bebekti hayalini kurduğumuz. Zamanında abimi kaybettiğimiz için çocuklarımın önce abisi olmasını istemiştim hep. Cinsiyetini öğrendikten bir gün sonra düşük başladı 19 Mart hayatımın en kara günlerinden. Rabbim bir daha yaşatmasın🙏🏼 Oğlumuzun yerini doldurabileceğimiz bir oğlumuz olsun önce , en kısa zamanda inşallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Amin inş kuzum 🤲 inş bir an önce kucağımız dolar.

Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun🙏🏼 Rabbim sabır versin. Benim hamileliğin en başından beri hep lekelenme ve ara ara kanama atakları oluyordu yüksek dozlarda Progestan kullanıyordum günde 4 tane 200 mg kanama ataklarında pruluton depot vs ama bebeğimin gelişimi normaldi bizi umutlandıran buydu ikili testi de güzel çıkmıştı. Cinsiyetini öğrendik 13. haftanın içinde ve ertesi gün yine kanamam başladı birden kan boşaldı ben bayılmışım. Sonra apar topar doktora ultrasonla bakıldı rahim ağzında açılma başlamış bu saatten sonra yapılacak bir şey yokmuş ben ikna olmayıp diğer doktoruma gittim hemen ama maalesef iğneler serumlar derken iki saat içinde düşük başladı korkunç ağrılar eşliğinde düşük yaptım ardından kürtaj oldum. Çok üzücü ve yıpratıcı bir süreçti. Allahım düşmanıma bile yaşatmasın
Allahım tekrardan nasıp eder inşallah ben 38 haftalıkken kaybettim oğlumu karnımda kalbı durmuş oğlumun sezeryanla ölü dogum oldu o kadar canım yanıyor ki ve doktorumun dediğine göre bebeğim cok saglıklıymış ne kordon dolanması ne kaka yapması ne başka bir şey doktorum dogal ölüm dedi genetık test istedi Allahım acımızı unuttursun inşallah yeni uzun ömürlü evlatlar nasıp eder inşallah bizlere 🙏 😔

Arkadaşımda senin yaşadıklarının aynısı yaşadı. Tek fark açılma olmamıştı. Onun sayesinde. Yatarak geçirdi ilaçlar kullandı. Şimdi kucağına aldı sağlıkla. Demekki hayırlısı böyleymiş diyelim ne diyelim bilmiyorum. Belkide ardından sağlıkla gelecek kardeşine yer hazırladı 🙄

İnanamıyorum ya o nasıl doktormuş. Allahtan bişey olmamış sana. Ya insan para için bir insana bu kadar zarar verebilir mi. Şikayet edeceksin böyle doktorları yaa🙄
Şuan işte folat metil , kalsiyum magnezyum Çinko tableti , D-3 vitamini , birde fitil olarak progestan verdi biraz dinlen dedi 😐

Evet kkanin benim gibi minik mucizesini bekleyen minnoş anne adayları bende hikayeme geciyim ki tanışalım 🤗 25 yaşındayım ve 7 senelik evliyim nerden baksanız 5 yıldır minik ayaklimi bekliyorum 2 aşılama 3 tüp bebek tedavisi denedim 1 kimyasal gebeliğim var bütün hormon testlerimiz yapıldı kromozom testlerimiz yapıldı sonuç olarak bize sebepsiz interfelite tanısı konuldu 😔
Şuanda ise tekrardan kendi kendime folik asid ilacına başladım yanında hayıt tohumu cayinida içiyorum 🤷🤗
Bı umuttur yaşamak diyorum melegimin bana gelmesini bekliyorum 🥰🥰🥰

Kızlar geldi çattı Bat gün, hala gelen giden yok aman gelmesin de yarın test yaparım inşaallah gelmez ç :KK48:
Bebiş gelsin bebişş :emir_bebek:
Evet kkanin benim gibi minik mucizesini bekleyen minnoş anne adayları bende hikayeme geciyim ki tanışalım 🤗 25 yaşındayım ve 7 senelik evliyim nerden baksanız 5 yıldır minik ayaklimi bekliyorum 2 aşılama 3 tüp bebek tedavisi denedim 1 kimyasal gebeliğim var bütün hormon testlerimiz yapıldı kromozom testlerimiz yapıldı sonuç olarak bize sebepsiz interfelite tanısı konuldu 😔
Şuanda ise tekrardan kendi kendime folik asid ilacına başladım yanında hayıt tohumu cayinida içiyorum 🤷🤗
Yaş avantajın var en azından kuzum, sabırla beklemeye devam. Şuan tedavilere de hep ara verildi belik o sırada geliverir :dua:

Bana da geçen bir arkadaş mesaj atmış .Bayadır konuşmuyorduk .Sen bence hamilesin yazmış direk .Bu ne demek ya ? Yok dedim düşünmüyoruz ara verdik şimdilik dedim .Gelmiş bana ultrason fotoğrafını atmış .Meğersem korunduğu halde hamile kalmış ama bebek düşmüş .Benden 1 yıl sonra evlenmişti .Düşük yaptığını bile böbürlenerek yazıyor bana .Bide diyor siz düşünün artık yaşınız geçiyor felan .Ona neyse artık .Ben böylelerine arkadaş demiyorum valla .Sen bence hamilesin diyerek direk mesaj atmak nedir ya ?
İnsanlar hem ruh hastası hemde vicdansız.
Ne mantık bu hareketi.böyle insanların büyüttüğü çocuk nasıl olur.
Benimde bir tanıdığım çocuğumun olmadığını yıllardır uğraştığımi bildiği halde bana çocuk düşündüğüm sn hamile kaldım ,ben çok kolay hamile kalabiliyorum diyor.
Bende maşallah dedim 😨
Aklı başında iyi niyetli insanların diyebileceği şeyler değil bunlar.
Böylelerine hayret ediyorum ya tamamen vicdansizlik ve cahillik Rabb'im böyle insanları uzak tutsun Rabb'im büyük kızlar dusuncesiz insanlar kadar iyi, düşünceli insanlarda var elbet olacak insAllah biz istemeye devam edelim duadan vazgecmeyelim yeter ki Rabbim elbet mükâfatınızi yollayacaktr 🤲🤗

Böylelerine hayret ediyorum ya tamamen vicdansizlik ve cahillik Rabb'im böyle insanları uzak tutsun Rabb'im büyük kızlar dusuncesiz insanlar kadar iyi, düşünceli insanlarda var elbet olacak insAllah biz istemeye devam edelim duadan vazgecmeyelim yeter ki Rabbim elbet mükâfatınızi yollayacaktr 🤲🤗
Amin Canım İnşallah 😍

Rabbim gönlüne göre InşAllah çok bekletmez bebişin.
Benimki çok bekletsin hele bi gelsin onun poposnu poposnu😀😀

X