Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende varım 10 aydır evliyim ve hiç korunmadım doktor bi problem yok dedi ama olmuyo klomen kullandım oda işe yaramadı maalesef inşallah hepimiz bu ay hamile kalırız
Amin insallah.. Kür denedin mi hiç alternatif tıp?

Şimdi listeye baktım da adımı gördüm, heyecanlı oluyor hee böyle 🤭 Oriana Oriana senle aynı gun Bat'ımız. Haberleşelim 🤣
İnşallahh guzel haberler alırız canım ben bugun dayanamayıp normal hamılelık testi yaptım ama negatıf içim bi üZüldü aslında bu ayda tutmadı diye nasip 3 gun sonra bakalım sonuc degısır mı 🙈🤗:KK49:

Kızlar rahim filmi çektirdiği ay erken adet olan var mı? Geçen ay sonu rahim filmi çektirdim .Bi kaç gün sonra yoğun akıntılarım başladı , acaba yumurtlama mı yoksa filmin etkisi mi anlamadım .Daha adetime 9-10 gün var .Ama 2 gündür göğüslerim çok kötü ağrıyor ve hassaslar .Sanırım adet olacam gibi .Bu kadar düzeni bozacak bir işlem mi bu HSG ?
Canım ben rahim filmi çekildikten on dört gün sonra adet oldum

İnşallahh guzel haberler alırız canım ben bugun dayanamayıp normal hamılelık testi yaptım ama negatıf içim bi üZüldü aslında bu ayda tutmadı diye nasip 3 gun sonra bakalım sonuc degısır mı 🙈🤗:KK49:
Yaa kıyamam, dilerim gönlüne gore olur. Biz nisanda denemelere baslayacakken virüs sebebiyle baslayamadik, simdilik mayisa attik ama, önümüzü bir gorebilsek. Yine de bi umut belki kaçak olur diye🤣🤭

Bu ay yani bu gün çörek otu tarçın bal karışımına başladım çoğu kişi hamile kalmış bende şansımı deniyim dedim peki sen yada ne zamandır çocuk istiyosun
9 yıllık evliyim 4 yıldır ben istiyorum eşim daha yeni yeni istiyor. O yüzden geç kaldık biraz

X