Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar rahim filmi çektirdiği ay erken adet olan var mı? Geçen ay sonu rahim filmi çektirdim .Bi kaç gün sonra yoğun akıntılarım başladı , acaba yumurtlama mı yoksa filmin etkisi mi anlamadım .Daha adetime 9-10 gün var .Ama 2 gündür göğüslerim çok kötü ağrıyor ve hassaslar .Sanırım adet olacam gibi .Bu kadar düzeni bozacak bir işlem mi bu HSG ?

Kızlar rahim filmi çektirdiği ay erken adet olan var mı? Geçen ay sonu rahim filmi çektirdim .Bi kaç gün sonra yoğun akıntılarım başladı , acaba yumurtlama mı yoksa filmin etkisi mi anlamadım .Daha adetime 9-10 gün var .Ama 2 gündür göğüslerim çok kötü ağrıyor ve hassaslar .Sanırım adet olacam gibi .Bu kadar düzeni bozacak bir işlem mi bu HSG ?

Yumurtlama olabilir mi 🙄

Ben 2 ay önce tüp bebek de yaptırdım yumurtam döllenmedi😔 daha öncede klomen denedim gene olmadı. Nasıl olcak bilmiyorum. Yazar msn bana ne kullandığını canım?
Ben klomen kullandim o ay spor yaptım birde yoğurt süt peynir çok tükettim birde aktardan bir macun aldım zencefilli ama yaradığını çok düşünmüyorum niyeyse pekmez ve bal tükettim bol bol ceviz birde su ictim bol bol inşallah seninde olur canım hayirlisiyla bir kadın var aslında onu videosunu izledim sende izle güzellik hemşiresi hayıt tohumu suyu kullandım inşallah senin olur Allahım izni ile 😇

Benimde kanamam olmustu yengem fitil ve krem vermiş ti

Azosprem i mi eşin?
Azopserm değil aslında ama şiddetli oligospermi .Çok aşırı düşük sonuçları .şimdi tedavi görüyor ilk ay olanı da düşürmüş kullandığı ilaç .Dpktor normal dedi 2 ay daha kullanacağız artacak dedi bakalım hayırlısı .Pek umudum yok ama 🤦‍♀️

Azopserm değil aslında ama şiddetli oligospermi .Çok aşırı düşük sonuçları .şimdi tedavi görüyor ilk ay olanı da düşürmüş kullandığı ilaç .Dpktor normal dedi 2 ay daha kullanacağız artacak dedi bakalım hayırlısı .Pek umudum yok ama 🤦‍♀️
Yayla balı polen içine Antep fıstığı ceviz fındık kabak çekirdeği içi. Macun yapıp yesin. Sabah 1 Aksam 1. Kahvaltı yaparkende Pekmez yesin. 👍 Tedavi yanında işe yarar. Çakşır suyu kullansın macun bitiminde. Bizim akraba da da hiç yoktu tedavi gördü yıllarca denedi oldu. Rabbim den umut kesilmez

Bol bol dua edelim cnm bu gecenin hürmetine 🙏🏻 Ne güzel meslektaşmışız bir sürü evladımız var inşallah kokusunu içimize çekebileceğimiz yavrucuklarımızda olur 🙏🏻♥️

Yayla balı polen içine Antep fıstığı ceviz fındık kabak çekirdeği içi. Macun yapıp yesin. Sabah 1 Aksam 1. Kahvaltı yaparkende Pekmez yesin. 👍 Tedavi yanında işe yarar. Çakşır suyu kullansın macun bitiminde. Bizim akraba da da hiç yoktu tedavi gördü yıllarca denedi oldu. Rabbim den umut kesilmez
Duyduğumuz çoğu şeyi yapıyoruz canım , dediğine benzer şeyler de yapıyoruz . Şu am doktor kontrolünde ilaç da kullanıyor takviye de alıyor .Elimizden geleni yapıyoruz , gerisi Allah’a kalmış .Burda bi aktarda adam sonuçlara göre macun karışımı yapıyormuş Onu deneyelim diyoruz , tedavi olumlu gitmezse

Bol bol dua edelim cnm bu gecenin hürmetine 🙏🏻 Ne güzel meslektaşmışız bir sürü evladımız var inşallah kokusunu içimize çekebileceğimiz yavrucuklarımızda olur 🙏🏻
İnşallah canım inşallah .Dua edeceğiz başka yapacak birşeyimiz yok ❣️benim yavrular biraz büyük lise öğrencisi 🤣

Bende varım 10 aydır evliyim ve hiç korunmadım doktor bi problem yok dedi ama olmuyo klomen kullandım oda işe yaramadı maalesef inşallah hepimiz bu ay hamile kalırız

Duyduğumuz çoğu şeyi yapıyoruz canım , dediğine benzer şeyler de yapıyoruz . Şu am doktor kontrolünde ilaç da kullanıyor takviye de alıyor .Elimizden geleni yapıyoruz , gerisi Allah’a kalmış .Burda bi aktarda adam sonuçlara göre macun karışımı yapıyormuş Onu deneyelim diyoruz , tedavi olumlu gitmezse
Senin için Ayrı Dua edicem bol bol.. Rabbim insallah Sağlıklı Bi sekilde gebelik nasip eder

X