Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba herkeseeeee 😍😍
mrb cnm hg 🤗
Herkese merhaba arkadaşlar Hayırlı kandiller hepinize Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bende 2,5 yıllık evliyim geçtiğimiz ekim ayında doğuma yakın 35 haftalık bebeğimi kaybettim 😞korunma sürem bitti tekrardan anne olmak istiyorum...
Hg cnm Rabb'im cennette kavuştursun insAllah yeniden sağlıkla hamile kalırsın insAllah

Sendemii bendee ben birine is yerinde su götürürdüm dddi ne istersin ne dua edeyim dedm üçüz beben olsn de 🤣 ondan beri beni goren herkes ucuzn olsn dio istiyorm ama olirmu Allah bilir olursa biz napariz acabaaa :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay::emir_bebek:
ayy benim hayalim ikiz.. ama üçüzede razıyım yok demem :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Herkese merhaba arkadaşlar Hayırlı kandiller hepinize Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bende 2,5 yıllık evliyim geçtiğimiz ekim ayında doğuma yakın 35 haftalık bebeğimi kaybettim 😞korunma sürem bitti tekrardan anne olmak istiyorum...
Hoşgeldin canım. Çok üzüldüm, inşallah cennette buluşursunuz. Ama içinde tekrar anne olması hevesine de sevindim. Kendinden hiç vazgeçme, inşallah bu sefer sağlıkla sıhhatle kucağına alacağın bir evladın olsun. 🥰

Hg cnm Rabb'im cennette kavuştursun insAllah yeniden sağlıkla hamile kalırsın insAllah
[/QUOTE]
Hoşbuldum canım Allah razı Olsun amin inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sen hamilesin sanırım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏bizim için dua et olur mu

Yaa canmm benmm cokgecmis olsnn Rabbim vermis yine verir tez vakitte moral bozmak yokk. Ne guzel ki sana cennette şefaatçi olacak meleginnn oyle dusun 🙏♥️

Hoşgeldin canım. Çok üzüldüm, inşallah cennette buluşursunuz. Ama içinde tekrar anne olması hevesine de sevindim. Kendinden hiç vazgeçme, inşallah bu sefer sağlıkla sıhhatle kucağına alacağın bir evladın olsun. 🥰
Amin canım Allah razı olsun çok zor bir süreçti ama atlatıyorum şükür ve tekrardan anne olmak çok istiyorum inşallah hepimiz hayallerimize kavuşuruz ❤️

X