- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
Benimde günde 3 taneBnmki 2 günde bir falan keyif için
Sağol canım doktorum herhangi bişey demedi herşey yolunda dediDeğerlerin gayet normal prolaktin birazcık yüksek sanki
Aynen öyle herşey bir vesileRabbim ne zaman ol derse oluyor hangi doktora gidersin git allahım hepimize nasip etsin inşallah
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinAmin. Rabbim çocuğuna sağlıklı sıhhat versin. 2 gebeliğini yaşa insallah
Bnm de önceki tahlilimde 28 civarıydı çok yüksek değil ama Daha da artması sıkıntı süt hormonu oluyor yükseldikçe gebelik şansı azalıyor hayıt kullanmıştım bn 18 e düşmüş emziren anneler prolaktin yüksekliğinden dolayı hamile kalma şansları düşük ordan örnek vereyimDeğerlerin gayet normal prolaktin birazcık yüksek sanki
Bizimde sınavımız böyleAynen o kadar çok istiyorum ki evladımı kucağıma almayı her gün rabbim dualar ediyorum bekarken bile bende aşırı anne olma duygusu vardı
Doktorlar üstüne gitmedikçe hiç bir şey söylemiyor bir de her biri farklı soyliyor başından savmak için her şey yolunda diyip gönderiyorlar git şu kadar zaman olmassa gel diyor bn bu konuda çok muzdaribimSağol canım doktorum herhangi bişey demedi herşey yolunda dedi
Anladım canım bende bi deniyeyim hayıt tohumunu ozamanBnm de önceki tahlilimde 28 civarıydı çok yüksek değil ama Daha da artması sıkıntı süt hormonu oluyor yükseldikçe gebelik şansı azalıyor hayıt kullanmıştım bn 18 e düşmüş emziren anneler prolaktin yüksekliğinden dolayı hamile kalma şansları düşük ordan örnek vereyim
İnşallah bebiş yoldadirrCanımlar benim suan adetime 3 gün var ama ben adetime 6 gün kala ağrı kesici içtim ve sonra ağrım başladı karnım belim bacaklarım karnım şiş ama hala olamadım aşırı ağrım var olamıyorum sanki sizce gebelikten kaynaklı olabilir mi ilaçtan sonra ki bu durum
Bence adet olana kadar ilaç almamalısın her ihtimale karşıCanımlar benim suan adetime 3 gün var ama ben adetime 6 gün kala ağrı kesici içtim ve sonra ağrım başladı karnım belim bacaklarım karnım şiş ama hala olamadım aşırı ağrım var olamıyorum sanki sizce gebelikten kaynaklı olabilir mi ilaçtan sonra ki bu durum
Faydası var zararı yok daha çok yükselmesin DİE söyledim ben yoksa ciddiye alınacak bi durum yok canımAnladım canım bende bi deniyeyim hayıt tohumunu ozaman
Aslında doktorum iyi biridir bu değerim gebe kalmadan önce ki değer gebelik oldu ama boş gebelik yaşadım malesef herşey iyi diyince bende pek üstüne durmadım açıkçası yinede sağol canımDoktorlar üstüne gitmedikçe hiç bir şey söylemiyor bir de her biri farklı soyliyor başından savmak için her şey yolunda diyip gönderiyorlar git şu kadar zaman olmassa gel diyor bn bu konuda çok muzdaribim
Evet haklısın faydası oluyor bitkilerin inşallah deniycem en kısa zamandaFaydası var zararı yok daha çok yükselmesin DİE söyledim ben yoksa ciddiye alınacak bi durum yok canım
Bnm de aynı değerlerde kimyasal gebelik olmuştuAslında doktorum iyi biridir bu değerim gebe kalmadan önce ki değer gebelik oldu ama boş gebelik yaşadım malesef herşey iyi diyince bende pek üstüne durmadım açıkçası yinede sağol canım
Söylemek kolay ama yaşayan bilir o durumu o üzüntüyüBide çevrendekiler diyor ki kafana takma stres yapma öyle olamz
Bence prolaktin değeri normal bir kere benimde 28di doktor normal demiştiAslında doktorum iyi biridir bu değerim gebe kalmadan önce ki değer gebelik oldu ama boş gebelik yaşadım malesef herşey iyi diyince bende pek üstüne durmadım açıkçası yinede sağol canım