Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de 3 ay klomen çatlatma iğnesi tedavisi gördüm bnde de olumsuz oldu bence bilinçaltıyla ilgili çok istediğimiz için olmuyor hiç ilaç kullanmadan beklenti içine girmeyen nasıl olsa olmuyor dediği zaman hamile kalan çok
Onu da denedim olmuyor olmuyor 😂😂

Ben de 3 ay klomen çatlatma iğnesi tedavisi gördüm bnde de olumsuz oldu bence bilinçaltıyla ilgili çok istediğimiz için olmuyor hiç ilaç kullanmadan beklenti içine girmeyen nasıl olsa olmuyor dediği zaman hamile kalan çok
Aynı fikirdeyim bunun farkında olup müdahale edememek... zaten bu ay koronadan dolayı yumurta takibine gidemeyince bırakmış oldum. 18 aydır kilo aldım veremiyorum. İp atlamak çok işe yarar bende ama aman bişey olur diye diye onu bile yapamamıştım 18 ay. Şimdi bıraktım ya ip atlamaya da başladım deli gibi atlıyorum 😅 yapacak bir şey yok çünkü artık olmuyor yani bir şeyi eksik ya da yanlış yaptığımız yok. Vakti var demek ki

Aynı fikirdeyim bunun farkında olup müdahale edememek... zaten bu ay koronadan dolayı yumurta takibine gidemeyince bırakmış oldum. 18 aydır kilo aldım veremiyorum. İp atlamak çok işe yarar bende ama aman bişey olur diye diye onu bile yapamamıştım 18 ay. Şimdi bıraktım ya ip atlamaya da başladım deli gibi atlıyorum 😅 yapacak bir şey yok çünkü artık olmuyor yani bir şeyi eksik ya da yanlış yaptığımız yok. Vakti var demek ki
Aynı ben 😂spora gidiyorum az bşe başım dönünce acaba bşe mi var diyip bırakıyorum ip atlamaya da korkuyorum öyle diye diye hiç spor yapmadım komedi gbi

Sorunu olmayanlar da tüp bebek aşılama yaptırıyorlar. Genellikle Dna Veya bağışıklık sistemlerinde sorun çıkıyor yani sorunu yok da denmez..
Muhakkak sorun var ancak tespit edilemiyor işte. Sebepsiz infertilitede tüp bebeğin cevap verdiğini çok duydum ancak aşılama zaten yüzde onu için hamile kalmaya yarayan bir yöntem onlar da çoğunlukla sperm ya da yumurtada bir sorun tespit edilenlerde oluyor. Dediğim gibi eksik ya da hatalı biliyor olabilirim

Kuzularım ben Yatıyorum iyi geceler hepinize sabah 5:30 kalkcam eşimi işe göndermem lazım. Rabbimin izni ile İşlerim bittikten sonra kavusup sohbet ederiz rabbime emanetsiniz :)

Yaylabalı polen tüketmen lazım.. Hemen kalitesi artsın
Canım benim değerlerim bu şekilde doktorum herangi bi sıkıntı yok dedi gerçi de sence nasıl nestradiol 58,96 TSH 4,04 FSH 4,82 LH 3,97 prolaktin 28

X