- 28 Eylül 2019
- 104
- 73
- 26
Aynen öyle herkese konuşması kolaySöylemek kolay ama yaşayan bilir o durumu o üzüntüyü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle herkese konuşması kolaySöylemek kolay ama yaşayan bilir o durumu o üzüntüyü
İster istemez stres oluyor insan her gören soruyor bşe var mı DİE malesef bu da bilinçaltına hemen hamile kalmalıyım sinyalleri veriyorBide çevrendekiler diyor ki kafana takma stres yapma öyle olamz
İnşallah en kısa zamanda rabim yerlerini doldursun hemde çifter çifter tabi önce sağlılı olsunBnm de aynı değerlerde kimyasal gebelik olmuştu
Prolaktin üst değeri 25 bunun üstü yüksek sayılıyorBence prolaktin değeri normal bir kere benimde 28di doktor normal demişti
Amin canım cümlemize inşallah bu mübarek günlerde Rabbim dualarımızı kabul etsinİnşallah en kısa zamanda rabim yerlerini doldursun hemde çifter çifter tabi önce sağlılı olsun
Evet canım benim doktorumda normal demişti banaBence prolaktin değeri normal bir kere benimde 28di doktor normal demişti
Ben artık Allah ne zaman nasip ederse diyorum öyle diyip susuyorlarAynen öyle hem soruyorlar sorduktan sonrada olur olur kafana takma diyorlar sorma bende kafama takmayım
Amin inşallah isteyen herkeseAmin canım cümlemize inşallah bu mübarek günlerde Rabbim dualarımızı kabul etsin
Aynen bende rabbim verirse olur inşallah diyorumBen artık Allah ne zaman nasip ederse diyorum öyle diyip susuyorlar
Nasip desen olmuyor düşünmüyoruz desen olmuyor deşiyorlar devamlı nasip desen üzme kendini olur diyip acıyorlar yalandan düşünmüyoruz desen nie neden yaşın geçecek bir an önce düşün sanane sanane diyemiyorsunAynen öyle hem soruyorlar sorduktan sonrada olur olur kafana takma diyorlar sorma bende kafama takmayım
Olcak inşallah hepimizin bebeği bu hayırlı gecede hep dua edicemAynen bende rabbim verirse olur inşallah diyorum
Senin yaşın kaç canımNasip desen olmuyor düşünmüyoruz desen olmuyor deşiyorlar devamlı nasip desen üzme kendini olur diyip acıyorlar yalandan düşünmüyoruz desen nie neden yaşın geçecek bir an önce düşün sanane sanane diyemiyorsun
28 canım senin ?Senin yaşın kaç canım
Bakalım inşallahİnşallah bebiş yoldadirr
Aa eşimle aynı yastasiniz bende 2128 canım senin ?
Ya geçen ay çok dikkat ettim ama başım çok ağrıyo son zamanlarda bu kez ihtimal vermedim o yüzden içtim aslında ama böyle olunca korktumBence adet olana kadar ilaç almamalısın her ihtimale karşı
Ne kadar erken evlenmişsin yaşın daha müsait senin aman sigara içme bn o yaşlardayken kokusundan bile rahatsız olurdum son bi yıldır kullanıyorum yazık vücudunaAa eşimle aynı yastasiniz bende 21