- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
Onu da denedim olmuyor olmuyorBen de 3 ay klomen çatlatma iğnesi tedavisi gördüm bnde de olumsuz oldu bence bilinçaltıyla ilgili çok istediğimiz için olmuyor hiç ilaç kullanmadan beklenti içine girmeyen nasıl olsa olmuyor dediği zaman hamile kalan çok
Yaylabalı polen tüketmen lazım.. Hemen kalitesi artsınBnm 45 e yakındı galiba yumurta kalitem mi iyi değil acaba
Aynı fikirdeyim bunun farkında olup müdahale edememek... zaten bu ay koronadan dolayı yumurta takibine gidemeyince bırakmış oldum. 18 aydır kilo aldım veremiyorum. İp atlamak çok işe yarar bende ama aman bişey olur diye diye onu bile yapamamıştım 18 ay. Şimdi bıraktım ya ip atlamaya da başladım deli gibi atlıyorumBen de 3 ay klomen çatlatma iğnesi tedavisi gördüm bnde de olumsuz oldu bence bilinçaltıyla ilgili çok istediğimiz için olmuyor hiç ilaç kullanmadan beklenti içine girmeyen nasıl olsa olmuyor dediği zaman hamile kalan çok
Aynı benAynı fikirdeyim bunun farkında olup müdahale edememek... zaten bu ay koronadan dolayı yumurta takibine gidemeyince bırakmış oldum. 18 aydır kilo aldım veremiyorum. İp atlamak çok işe yarar bende ama aman bişey olur diye diye onu bile yapamamıştım 18 ay. Şimdi bıraktım ya ip atlamaya da başladım deli gibi atlıyorumyapacak bir şey yok çünkü artık olmuyor yani bir şeyi eksik ya da yanlış yaptığımız yok. Vakti var demek ki
Muhakkak sorun var ancak tespit edilemiyor işte. Sebepsiz infertilitede tüp bebeğin cevap verdiğini çok duydum ancak aşılama zaten yüzde onu için hamile kalmaya yarayan bir yöntem onlar da çoğunlukla sperm ya da yumurtada bir sorun tespit edilenlerde oluyor. Dediğim gibi eksik ya da hatalı biliyor olabilirimSorunu olmayanlar da tüp bebek aşılama yaptırıyorlar. Genellikle Dna Veya bağışıklık sistemlerinde sorun çıkıyor yani sorunu yok da denmez..
İncir arı sütü polen iki aydır tüketiyorum bakalımYaylabalı polen tüketmen lazım.. Hemen kalitesi artsın
Artırmıştır ozamanİncir arı sütü polen iki aydır tüketiyorum bakalım
Başladım valla olacağı varsa ip atlamak da spor da engel olmaz yaa boş yere ertelemeyelim bari fazla kilolarımızı verelimAynı benspora gidiyorum az bşe başım dönünce acaba bşe mi var diyip bırakıyorum ip atlamaya da korkuyorum öyle diye diye hiç spor yapmadım komedi gbi
Arisutu polen karışımı çok faydalı ben yararını görmüştüm canımİncir arı sütü polen iki aydır tüketiyorum bakalım
Kendi doktorum yumurtaların çok iyi demişti iyi gelişiyor arada bi sigara da içiyorum ondan da olabilir son çıkan testeArtırmıştır ozaman
iyi geceler canımKuzularım ben Yatıyorum iyi geceler hepinize sabah 5:30 kalkcam eşimi işe göndermem lazım. Rabbimin izni ile İşlerim bittikten sonra kavusup sohbet ederiz rabbime emanetsiniz :)
İyi geceler Allah rahatlık versinKuzularım ben Yatıyorum iyi geceler hepinize sabah 5:30 kalkcam eşimi işe göndermem lazım. Rabbimin izni ile İşlerim bittikten sonra kavusup sohbet ederiz rabbime emanetsiniz :)
Canım benim değerlerim bu şekilde doktorum herangi bi sıkıntı yok dedi gerçi de sence nasıl nestradiol 58,96 TSH 4,04 FSH 4,82 LH 3,97 prolaktin 28Yaylabalı polen tüketmen lazım.. Hemen kalitesi artsın
Aynen öyle biraz da tembellikten benmki. olacağı varsa en ağır spor bile engel olmazBaşladım valla olacağı varsa ip atlamak da spor da engel olmaz yaa boş yere ertelemeyelim bari fazla kilolarımızı verelim
Ah canım kimleri görüyorum paket paket içip hemen hamile kalanları vaktimizi bekliyoruz işte bizdeKendi doktorum yumurtaların çok iyi demişti iyi gelişiyor arada bi sigara da içiyorum ondan da olabilir son çıkan teste
İnşallahŞansın biraz daha arttığını söyledi bana doktorum ama tabi ki senin tercihin bekli hic birine gerek kalmadan gelir bebisin
Değerlerin gayet normal prolaktin birazcık yüksek sankiCanım benim değerlerim bu şekilde doktorum herangi bi sıkıntı yok dedi gerçi de sence nasıl nestradiol 58,96 TSH 4,04 FSH 4,82 LH 3,97 prolaktin 28
İnşallah canım inşallahİnşallahTeşekkür ederim❤ Bu dileği dileyen herkesin dilekleri kabul olur inşallah
Bnmki 2 günde bir falan keyif içinAh canım kimleri görüyorum paket paket içip hemen hamile kalanları vaktimizi bekliyoruz işte bizde