Bebeğim dünden beri huzursuz ağlıyor.Zaten gaz problemimiz var.Kakasını da fitille yaptırdım.Yeşil pütürlü biraz da sulu idi.10 yaşındaki kızım Dün kucağına alınca feryadı bastı.Acaba bir yerini mi incitti.Gece de kıvranarak uyudu.Kaynanamdan duymuştum.Geğrek batması diye acaba öyle birşey mi oldu arkadaşlar.Cevaplarınızı bekliyorum.
sanirim bebegin usumus yada sen usumusun bende de olmustu midemi usuttugum zaman kizin kakasi yesil sulu puturler vardi kivranmasida sancidandir ablasinin canini yaktigini sanmiyorum bazen kizim babasi kucagina aldimi feryatla aagliyor eger surekli canini yakan bir durum olsaydi susturamazdiniz
Cevabın için sağol canım,şuan banyo yaptırıp 1 çay kaşığı calpol verdim.Yüzükoyun uyuyor,uykusunda bile arada kıvranıyor.Babasını bekliyorum.İyisi mi ben doktora götüreyim,canım sıkıldı yavrumun durumuna hep ağladı bugünde
İlginiz için teşekkür ederim arkadaşlar.Bebeğimin baktım ateşi de çıktı 38 e.Ben de hemen doktora götürdüm.Kan ve idrar temiz çıktı.Dr.gripal enfeksiyon dedi,peditüs ve ağrı kesici verdi,pek içim rahat etmedi ama inşaallah başka ciddi bir durdumu yoktur.
gecmis olsun usutmus demekki huzursuzlugu ondanmis iyi etmisin dr goturmekle annem derdi bebekler kus kanadinin yelindenusur diye dikkat etmezsek hemen usutuveriyorlar