Bebeğim dünden beri huzursuz ağlıyor.Zaten gaz problemimiz var.Kakasını da fitille yaptırdım.Yeşil pütürlü biraz da sulu idi.10 yaşındaki kızım Dün kucağına alınca feryadı bastı.Acaba bir yerini mi incitti.Gece de kıvranarak uyudu.Kaynanamdan duymuştum.Geğrek batması diye acaba öyle birşey mi oldu arkadaşlar.Cevaplarınızı bekliyorum.
Arkadasim gegrek batmasi nedir bilmiyorum ama bizim buralardada pek solenir bence gazdandir.yesil kaka yapmasida fazla beslemis olabilrisin.gecmis olsun.
canım ilk başta ben de öyle düşünmüştüm ama çığlık çığlığa ağladı.Banyodan sonra 1 çay kaşığı calpol verdim,uyudu.Uykusunda bile arada kıvranıyor.Üşütmeyle bu kadar sancı olur mu dersin
sanırım geğrek batması küçük bebeklerin erken oturtmakla ilgili bişey oturmaması gerekirken oturtulursa bebek geğreği battı deniliyor ama yeşil kaka ile bir bağlantısı yoktur herhalde bence dr götür belki başka bir sorunu vardır.hem için rahat eder...
gazdan kaynaklanıyor olabilir... bir de kasları belki o an incinmiş olabilir... hafif masajlar yap annesi birde kollarını bacaklarını hem yüzüstü hem sırt üstü iken değiştir belki rahatlar biraz...
yeşil kakanın bildiğim 2 türden kaynaklandığını biliyorum ya üşüttün yada dediğin gibi geyrekleri batmış olabilir bunun için bebeği yüz üstü yatır sırtını oğ yavaş yavaş daha sonra sol elini sağ bacağıyla sağ bacağını sol eliyle arka tarafta birleştir yavaş yavaş masaj yap sırıtını bunları biliyorum korkma doktorlarda yapıyor böyle
canım ilk başta ben de öyle düşünmüştüm ama çığlık çığlığa ağladı.Banyodan sonra 1 çay kaşığı calpol verdim,uyudu.Uykusunda bile arada kıvranıyor.Üşütmeyle bu kadar sancı olur mu dersin
ya bu calpol ilacini turkiyede yasakliycaklardi.cunku ingilterede bu ilac yuzunden bir suru bebek ani bebek olumunden vefat etmisler.burda yok o ilac.sen karnini sicak havlula ovmaya calis iyi gelir
İlginiz için teşekkür ederim arkadaşlar.Bebeğimin baktım ateşi de çıktı 38 e.Ben de hemen doktora götürdüm.Kan ve idrar temiz çıktı.Dr.gripal enfeksiyon dedi,peditüs ve ağrı kesici verdi,pek içim rahat etmedi ama inşaallah başka ciddi bir durdumu yoktur.
Arkadaşlar ilgilendiğiniz için teşekkürler.Oğlumun o gün sonradan ateşi de 38 e çıkmıştı.Aynı gün doktora götürmüştüm,soğukalgınlığı dedi.Kakası da üşütmeden olmuş,geğrek batması yokmuş.İkinci günün akşamı kendine geldi çok şükür,Allah bütün çocuklarımıza sağlık versin.