Geçmişten kurtulmak

mugehatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
2.854
8.285
Selam kızlar :)
Ben geçmişimden kurtulamıyorum, geçmişteki pişmanlıklardan kurtulmak için reçeteniz var mı?
Çok yakın arkadaşım dostum kardeşim dediğim insanla aramız bozuldu yaklaşık bir senedir görüşmüyoruz hiç bir şekilde yani ilişkimiz bitti tamamen ve ben sevgilisinden ayrılmış kız gibi acı çektim çekiyorum:)

Hala da bu durumun üzüntüsünü yaşıyorum, karşılıklı yanlışlardan ve araya giren mesafelerden dolayı aramız bozuldu ama çokta haksızlığa uğradım.

Artık bir şekilde herkes yoluna devam ediyor , ortak arkadaşlarımızdan haber alıyorum gayet ben iyiyim mutluyum laylaylom havasında. Aramız açıldı diye hiç bir şekilde üzülme yaşamadı. Kaç senelik dostunla arası bozulan bir insan hiç demez mi böyle olmayalım üzülüyorum diye.. Hiç bir şekilde üzülmedi ve direk bu ilişkiyi bitirdi bu yüzden sanırım hıncımı da alamıyorum tek üzülen ben olunca.
Sanki p.çin tekiyle ilişki yaşamışım da beni ortada bırakmış gibi bir his bu :S

Kafama çok takıyorum velhasıl.Bu konu dolayısıyla diğer pişmanlıklarımı da tetikliyor çünkü hayatımın her anında o vardı. Hep bazı tarihler beliriyor kafamda o tarihe göndercem seni dese birisi her şeyi yapabilecek hale geliyorum. Böyle acı çekip geçmişe dönmek istemekle geçiyor her günüm.

biliyorum ki bir gün gelicek ve bu günlere de dönmek isteyeceğim böyle devam edersem.
Fakat kendimi toparlayamıyorum.

Sizler ne önerirsiniz? Nasıl kafamı değıtmalıyım bu pişmanlıklardan nasıl kurtulmalıyım?

Iki insan hic bir zaman nedensiz birbirilerinin karsisina cikmaz. O kisi ya sana hediye yada sana ders olur. Sen alacagin dersi al, guzel gunleri hatirla, one bak. Kim bilir daha ne guzel insanlar karsina cikacak. Eskife kalip onlari kacirma. :)

Doğru diyorsun, derslerimi almam gerek sanırım ama hıncımı alamadım :/ Tek üzülen ben olunca bana koydu bir şeyler. Bir de az değil 6-7 senelik bir arkadaşlıktan bahsediyorum

belki o da üzülüyordur, ama belli etmemeye çalışıyordur, bazı insanlar güçlü görünmeye çalışır. bence üç günlük dünya deyip son bir adım atın, belki düzelir aranız. düzelmezse de elimden geleni yaptım dersiniz

Pek sanmıyorum çünkü aramıza soğukluğu o soktu baştan. Tamamen görüşmeyi bıraktığımızda bir çok şey paylaşmayı da bırakmıştık. Ben elimden geleni yaptım cidden. Adım atmam, atmam gerekenleri de zamanında attım.
Sadece kinlendim sanırım, sinirleniyorum eskiye dönüp onunla hiç arkadaş olmamayı diliyorum. Tüm üni hayatımı ve sonrasını onunla geçirdim çünkü

o zaman artık unutmaya çalış.hani insan nefret edince unutmak daha zor, umursamazsan daha kolay:)senin dediğin gibi, eski sevgilini unutmak gibi:))

o zaman artık unutmaya çalış.hani insan nefret edince unutmak daha zor, umursamazsan daha kolay:)senin dediğin gibi, eski sevgilini unutmak gibi:))

valla ya, terkedilmiş gibi hissediyorum kendimi :) Hani sevgilin senden ayrılır, sürünsün istersin senden sora beter olsun sende görmek istersin ya o halini bende öyleyim resmen ahahah

canım karşı taraftan aldığın haberlerden emin olma.aynı durumu yaşadım yakın bir arkadaşımla kendimi yedim bitirdim üzüntüden ama o bunu bilmiyor.ikimizden biri yapıcı olsa düzelecek bir sorundu halbuki.hep ben uyumlu olduğum için bu sefer de çabalamıcam dedim böyle oldu.yoluna bak o da üzüldüğü halde gururdan demiyordur belki.cok sevdiğin bir dostun olunca takıyorsun zaten yoksa umrunda bile olmazdı.arkadaşlarım normal bir üzüntü çektim geçti gtti sandı ona da öyle yansıttılar ama kimse bilmedi aylarca üzüldüm uzun sureli bir dostluk nasıl bitti diye.ne dertler var hayatta dediğin gibi çok yakınsanız bir şekilde yollarınız kesişir akışına bırak.ben öyle yaptım

Doğru diyorsun, derslerimi almam gerek sanırım ama hıncımı alamadım :/ Tek üzülen ben olunca bana koydu bir şeyler. Bir de az değil 6-7 senelik bir arkadaşlıktan bahsediyorum

Bir fincan kahvenin kirk yillik hatri varken 6-7 yili oylece gozden cikariyorsa arkadasliktan bahs etmek biraz kritik. Salla

Bizim aramıza soğukluğu o koydu zamanla da koptu ne olduğunu anlamadım da ben. O yüzden üzüldüğünü düşünmüyorum, damdan düşer gibi araya mesafe koyunca da anlamadım tabi zoruma gitti. Keşke zamanı geri alabilsek

Bir fincan kahvenin kirk yillik hatri varken 6-7 yili oylece gozden cikariyorsa arkadasliktan bahs etmek biraz kritik. Salla

Doğru diyorsun, ben zannetmişim demek ki iyi olduğumuzu, kardeş gibi olduğumuzu filan. Ah keşke zamanı geri alabilsem, tanıştığımız gün slm bile vermeden geçerim yanından :)

Ya valla sizde kendimi gördüm benimde böyle bir arkadaşım var aramıza soğukluk girdi artık çok konuşmuyoruz mesaj atmasam atmayacak yani.2 güne bir konuşursak iyidir.Yakın arkadaşla sevgili gibi ayrılma acısı çekmek daha anlamsız geliyor bide,diyorum hep boşver ya başka arkadaşın mı yok sanki 1 sene sonra görüşmeyeceksiniz bile herkes kendi yoluna gidecek ama işte öylece geçmiyor bi çözüm bulan varsa bende yararlanmak isterim

Bende aynı durumdayım ama hiç üzülmüyorum sadece haksızlığa uğradığım için biraz sinirliyim ve geçmedi hala Zaten araya soğukluğu o sokmuş önemsediğin için üzülmen gayet normal ama düşünmemeye çalış sonuçta o dünyadaki tek insan değil boşver sende önüne bak dost olabilecek çok insan var hatır gönül bilmeyen biri için üzülmek çok saçma

Çok doğru söylüyorsun farkındayım da o sinir ve öfkeyi geçiremedim bir türlü. En son konuşmada da bazı söylediği şeyler içimde kaldı cevabını vermedim :) Şöyle saçını başını yolaydım rahatlardım ama

Aynen aynen benim sinirimde o yüzden işte aman bizden uzak olsunlarda ne halleri varda görsünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…