Herşeyi en baştan anlattiginiz için kabul edip yoluna devam eden sevgiliniz düşünsün. Sizi böyle darlayacaksa da yoluna baksın. Sizin hakkınızda konuşan insanlar siz o batakliktayken el atmadilarsa susup otursunlar. Ne âlâ memleket.yargılamayın istiyorum. İlk defa bunları burada yazacagım. Ailem ben kücükken sürekli kavga ederdi annem alkolik babam evle ilgilenmezdi .. 15 yaşımda bekaretimi kaybettim ve 18 yaşıma kadar bir cok erkekle birlikte oldum (malesef)
17 yasımda uyusturucuya basladım ama kişi seçimlerinde biraz daha seçici oldum daha az kişi oldu hayatımda 18den sonra. Neyse geldim 22 yaşına uyuşturucuyu bıraktım, kimseyle birlikte olmadım nişanlandım nişanlımla bile olmadım çünkü karar vermiştim sonra olmadı ayrıldık tekrar nişanlandım ve onunla da olmadı ayrıldık. Şimdi bi sevgilim var yaşadıgım yer küçük sevgilimin ailesi biraz araştırmış ve tahmin edersiniz ki insanlar hakkımda dogru olsa da 1 e 1000 katarak anlatmış bazı şeyleri. Ailesi evlenmemize karışmıyor ama destek te olmuyor problem değil. Tanıştıgımızda sevgilime anlatmıştım durumları biliyordu. Neyse şimdi yaşadıgımız yer itibariyle biri denk geliyor ya da bi konu açılıyor bana sürekli geçmişi açıyor ve şu an evlenemiyosak senin yüzünden diyor. Bi erkeğin bunu kabullenmesi zor diyor ancak Birbirimizi de seviyoruz ama benim geçmişim sürekli masaya geliyor tabi. Çok rahatsızım bu konuyu onunla konusmaktan ama söylediğimde de saklama benden diyor. Nasıl olcak bu işler kızlarım… su an 26 yaşındayım annem kanser hastası ve ona bakıyorum ayrıca
Bende aynı örneği verdim ona. 100 bine yakın borcu var ve 4 aydır maaş alamıyor bitik halde oda. Görüyorum bunu eğer böyle olmasa herseyi kendim yapıp evlencez diyor. O zaman imam nikahı kıyalım dedik imamlarda resmi nikah olmadan yapmayız diyolar napcaz bilmiyorum evet oluyoruzGeçmişi sürekli anlatmak irdelemek mantıksız. Beraber oluyor musunuz bu kişi ile peki? Biraz seni oyalıyor gibi hissettim. Benzetme kötü olacak belki ama erkekler sevince pavyondan dahi çıkarıp evleniyor.
Bende aynı örneği verdim ona. 100 bine yakın borcu var ve 4 aydır maaş alamıyor bitik halde oda. Görüyorum bunu eğer böyle olmasa herseyi kendim yapıp evlencez diyor. O zaman imam nikahı kıyalım dedik imamlarda resmi nikah olmadan yapmayız diyolar napcaz bilmiyorum evet oluyoruz
Adamın evlenesi de yok zaten.Ne yazık ki ben de oyaladığını düşünüyorum. Geçmiş geçmişte kaldı konusu dahi edilmemeli. Evlenemiyorsak senin yüzünden ağır bir cümle.
Geçmiş ilişkiler konusunda siz haklısınız.yargılamayın istiyorum. İlk defa bunları burada yazacagım. Ailem ben kücükken sürekli kavga ederdi annem alkolik babam evle ilgilenmezdi .. 15 yaşımda bekaretimi kaybettim ve 18 yaşıma kadar bir cok erkekle birlikte oldum (malesef)
17 yasımda uyusturucuya basladım ama kişi seçimlerinde biraz daha seçici oldum daha az kişi oldu hayatımda 18den sonra. Neyse geldim 22 yaşına uyuşturucuyu bıraktım, kimseyle birlikte olmadım nişanlandım nişanlımla bile olmadım çünkü karar vermiştim sonra olmadı ayrıldık tekrar nişanlandım ve onunla da olmadı ayrıldık. Şimdi bi sevgilim var yaşadıgım yer küçük sevgilimin ailesi biraz araştırmış ve tahmin edersiniz ki insanlar hakkımda dogru olsa da 1 e 1000 katarak anlatmış bazı şeyleri. Ailesi evlenmemize karışmıyor ama destek te olmuyor problem değil. Tanıştıgımızda sevgilime anlatmıştım durumları biliyordu. Neyse şimdi yaşadıgımız yer itibariyle biri denk geliyor ya da bi konu açılıyor bana sürekli geçmişi açıyor ve şu an evlenemiyosak senin yüzünden diyor. Bi erkeğin bunu kabullenmesi zor diyor ancak Birbirimizi de seviyoruz ama benim geçmişim sürekli masaya geliyor tabi. Çok rahatsızım bu konuyu onunla konusmaktan ama söylediğimde de saklama benden diyor. Nasıl olcak bu işler kızlarım… su an 26 yaşındayım annem kanser hastası ve ona bakıyorum ayrıca
Çok haklı bir bakış açısıAdamın evlenesi de yok zaten.
Karşı tarafı manipüle ederek iliskiyi bitirmesi için zorluyor.
İmamlar doğru olanı yapıyor.Bende aynı örneği verdim ona. 100 bine yakın borcu var ve 4 aydır maaş alamıyor bitik halde oda. Görüyorum bunu eğer böyle olmasa herseyi kendim yapıp evlencez diyor. O zaman imam nikahı kıyalım dedik imamlarda resmi nikah olmadan yapmayız diyolar napcaz bilmiyorum evet oluyoruz
Geçmiş sürekli açılıyorsa sıkıntıdır.yargılamayın istiyorum. İlk defa bunları burada yazacagım. Ailem ben kücükken sürekli kavga ederdi annem alkolik babam evle ilgilenmezdi .. 15 yaşımda bekaretimi kaybettim ve 18 yaşıma kadar bir cok erkekle birlikte oldum (malesef)