- 29 Ocak 2024
- 502
- 68
- 24
Ben bundan 2 sene önce sanaldan birisiyle tanıştım ve ona çok büyük kapıldım baştan sona anlatsam çok büyük hatalar silsilesi o yüzden detaya iki kendimi küçük düşürmek istemiyorum. Aramızda fiziki engeller engel derken (özür değil) vardı o kişiyle zaten yaşayış tarzımız da uymuyordu. Küçüklüğüme ergenliğime veriyorum ama aşık mıydım kendimi mi boşlukta mıydım bilmiyorum biz onunla siteden tanıştık birkaç ay numaramı vermedim hatta hepten numara vermemem gerekiyordu da işte çok büyük hata ettim. Aylar geçti ortada sorun yoktu yazın tanıştığımız siteden işletildim ama büyük işletildim sanki oydu bana normalde demediği bütün hakaretleri güzel çirkin bütün nefretini kustu bunu yapması tabiki de doğru değil ama benim ozgüvensiz davranışlarımdan dolayıydı sanırım asla ne fotoğraf atabilirdim dogru düzgün ne görüntülü arardım arkadaştık ama yine de ısrar ederdi foto atmamamdan yakınırdı görüyordu beni ama daha çok görmek isterdi ya da görüntülü anlık ama bir türlü yapamazdım atamazdım) sonrada zaten işletti benim hakkımda özelden soramadığı her şeyi gizliden yaptı defalarca engellediğim halde yazardı yine yazardı polise savcılığa gidemezdim çünkü hem ailemden çekindim hemde onunla yüz yüze gelmek istemedim sürekli o diyorum ama hala o mu değil mi emin olamıyorum bu şüpheyle yaşıyorum o zamanlar sohbet bitti bitmeye yakındı hep gerçeği ogrenemediğimden sürekli ona soğuk sıcaktım uzaklaşıyorum tekrar eskiye dönüyorum karşıya alıp soramıyorum da öyle böyle derken bitti arkadaştık evet ama bana duyguları olduğunu belli ediyordu açıkça söylemiyordu tam söyleyecek gibi oluyordu vazgeçiyordu bulusacaktık eğer bitmeseydi o yazın ama olmadı bugün rüya gördüm o kişiyi gördüm şuan diyorum keşke geçmişte ona herseyi sorsaydim onca zaman beklemeseydim keşke yapsaydım ama yapmadım o muydu değil miydi onu gösteren birden fazla işaret vardı zaten site başlı başına saçmalık kim yazıyor belli olmayan yer arkadaşm yazarsan onu unutmadığını düşünür dedi ama ileride de bu soru işaretleriyle yaşamaktan korkuyorum bir sene sonra da keşke geçen sene ulaşıp sorsaydim demekte n korkuyorum itiraf edeceğini nerden biliyorsun derseniz de hiç o fırsatı verip sormadım bi keresinde bana neyin var diye yarım saat sordu söyle dedi sanki onu söylememi bekledi ama asla söylemedim o ara söyleseydim itiraf edecekti belki de buna meyilliydi çünkü