How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Geçmişim temiz değil,peşimi bırakmıyor :(

_madonna_

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2014
30
3
6
34
İstanbul
Merhaba hanımlar
gece gece hüzünlendim ,derdimi anlatmak istedim,komşum yüreklendirdi beni ,geldim gece gece ona eşi yok evde ,hadi dedi yaz ,kadınlar klübü hanımlarından da fikir al destek al dedi,hep okurum sizleri ama yazmak hiç aklıma gelmedi.

anne babamı tanımadım hiç,halam büyütmüş beni ,yani aslında onunda halam olduğu meçhul,gayrı meşru bir ilişkiden dünyaya gelmişim,ve ne acı ki bu gerçeği çocuk yaşımdan beri biliyorum ,tabi sevgi nedir görmedim,okutulmadım ,ortaokuldan bıraktım malesef,
mahallede bi çiler ablamız vardı ,evden sıkıldığımda ona kaçardım ,yalnız bir kadındı ,eşinden boşanmış,kendi başına yaşamaya çalışırdı ,henüz 15-16 yaşında sigaraya başladım ,o tutardı hep kahveyle filan içerdik ,onunla rahatlardım ,hoşlandığım çocuğu anlatırdım filan ,benim kurtuluşumdu o ,nefes alışımdı,ablamdı .
Bir gece halamdan çok kötü dayak yedim ,sevgilimi öğrenmiş,sen benim başıma o.......mu olacaksın diye dövmekten öldürecekti beni ,bende çiler ablama kaçtım,dahada dönmedim o eve ,zaten peşimi de aramadılar ,zaman aktı geçti çiler abla beni işe soktu ,bilmem bilirmisiniz müzikhol derler ,yani bir nevi eski adıyla pavyon diyelim,sesin güzel çirkin farketmez ,millet kafayı çekince en kötü ses müzeyyen senar olur orda ,bende şarkı söylerdim,gece 10 da başlar boğazım patlayana kadar gece 2 lere kadar durmadan söylerdim,18 yaşındayım daha ,öyle gösterişli filan da değilim haa ,ama dedim ya oraya giden adamlara farketmez ,boy pos ,kadın olsun yeter.
Zamanla konsluk yapmayada başladım ,zaten o batağa düştünmü burnun en dibe saplanmadan çıkamassın ,hani namusumla çalıştım derler ya ,hah işte ben çalışamadım namusumla ,gel zaman git zaman tatile gittik 4 bayan izmire ,bundan tam 10 yıl evvel ,ve işte eşim ,eşimle orda tanıştım ,benim ben olmadığım ,20 yaşında temiz bir kız sandığı kızla eşim o tatilde tanıştı

aşk nasıl bişeymiş ,onca salyası akan adamdan önümü görememişim ki ,aşk benim 15 li yaşımda sokağın köşesinde bekleyen ,uğruna dayak yiyip evden atıldığım kişiydi sadece.
Eşimle acayip bir çekimle müthiş bir aşkla bağlandık ,o da henüz 2v yaşındaydı,20 günlük tatilin 2. Gününde tanıdığım 18 gün dolu dizgin aşk yaşadığm adamı ya terk edip gidecektim ,ya herşeyi anlatıp beni kabul etmesini bekleyecektim,cesaret edemedim ve onu orda bırakıp döndüm ,
uykularım kaçtı ,aşktan deli gibiydim ,ve artık telefonlarına cevap vermem gerekiyordu,ve sonunda istanbulda buluştuk,ilk gün anlattım herşeyi,yıkıldı tabi ,bitti herşey derken bir süre sonra geri döndü,ve 8 ay sonra evlendik ,arada yaşanan onca şeye hiç değinmiyorum bile ,kahrettim kendimi günlerce ,ama sonunda döndü ve geldi ,
sonuç şu anda evliyiz bi kızım var,birde hamileyim tekrardan ,allah kucağma almayı nasip etsin
bunca şeyi niye anlattım derseniz,eşim arada ima ediyor eski hayatımı ,ilk günden beri her tartışmada böyle ,atıyorum yemek le ilgili bir sorunda zaten sen bi ev kadını olamadın ,hamurun bozuk,işte çocukla ilgili bi sorun olsun ,annemisin sen ,adam gibi davran fian ,bazen çok zoruma gidiyor ama çaresiz susuyorum ,hiç çalışmadım evlendiğimden beri,ayrılmayı filan düşünmüyorumn elbette ama karşısında ezilk durmakta istemiyorum ,aşşağılıyor beni ,ailesi bilmiyor zaten eski yaşantımı ,kayınvaiidem filan beni övse filan ,eve gelince ,girdin yine annemin gözüne ,bilse kadın mahvolur diyor ,8 yılı geçti hala unutamadı ,ben tertemiz bir hayat kurmuşken ,o habire bu lafları ile kirletiyor .bu ara çok sıklaştı bu tavırları,beni bezdirmeye mi çalışıyor acaba ,nedir derdçl çözemedim,
bana bir akıl verin ne olur ,karşıısnda nasıl dik durabilirim ,nasıl ezilmem.

Erkekler unutmuyor genelde.
O yüzden geçmiş geçmişte kaldı deyip pek anlatmamak en güzeli.

Konuşmayı denediniz mi?

Esinizin yaptığı cok yanlis zamanin da kotu şeyler yasamissiniz ama siz de oyle olsun istemezdiniz hem esiniz bilerek evlenmis sonradan laf sokması ayip Allah yardımcınız olsun

öncelikle allah yardımcınız olsun olmuşta çok şükür o bataktan kurtulmuşsunuz ne güzel yuva kurmuşsunuz. eşinizle konuşrunuz mu hiç neden bunu sürekli yüzünüze vurdugunu.kimse böyle birşeyi unutamaz sizi sevmese evlenmezdi. ve ailesine söylerdi artık sevmiyor olsa.unutamamış belli bence konuşun güzellikle. eminim bir cvbı vardır sonuçta ikinci çocuğunuz olacak. ve şunu da söyleyin ki kimse yarın ne olacağını bilemez böyle olmayı sizde istemezdiniz. eğer konuşamıyorsanız tüm bu duygularınızı anlatan bir not yazın kızmadan güzel bir dille

Sen saklamamışsın , yaptığını savunmamışsın ki yaptıklarını yapmak zorunda olduğun için yapmış, yaşamışsın . Kim isteyerek Yaşar ki öyle bir hayatı . Seni bile bile kabul etmiş . Sen ne yaşamışsan yaşamışsın olmuş bitmiş , kadınsın ve çok değerlisin . Dur karşısında laf etti mi susma neden susasın ki ?

Çok özür dilerim ,ki leri ,de leri ayırmanın üniversite mezunluğu ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum ,çok okurum ben ,zaman içinde geliştirdim kendimi ,eşime karşı ezik durmamak için hep birşeyler kattım hayatıma ,konuşmam da çok düzgündür ayrıca ,yazım dilimde öyle ,bunlar yaşanmışlıkla ilgili ,görgüsüz ve cahil biri değilim.devam etmek çok istedim eğitim hayatına fakat çocuk olunca vazgeçtim.

Cok uzuldum. Oncelikle Allah yardimciniz olsun. Sonrasindaysa eminim konusmussunuzdur ama son kez, adam akilli cok yaralaniyorum, secim yapacak durumum yoktu, cahillige musaittim, saklamadim da senden simdi cocuklarimiz icin lutfen eskiyi sen de unut deseniz? Evet, esiniz açisindan da cok cok zor bir durum. Yani nasil desem? Bi yaniyla eminim sizi cok seviyor, diger yandan cok aci sevdiginin baska tenlere degmis olmasi..Ama kabul ettiyse bir kere, artik sussa keske. Bu kendisine de size de eziyet.. İnancliysa, Allahin bile tevbeyi kabul ettikten sonra cezalandirmadigini soyleyin. Tekrar Allah yardimciniz olsun.

fake konu olduğunu affınıza sığınarak belirtmek isterim çünkü öyle olduğu yazım ve imla kurallarına dikkat edilmesinden belli
(Hayatında sadece bikaç yıl okula giden birinin böyle yazabilmesi teknik olarak imkansız çünkü)

İçimi yaktın, gözlerim doldu vallahi.. Okuduktan sonra düşündüm; umarım böyle derin yaraları yoktur..dedim. Dürüst birisi olmamanı diledim..
Bence sen çok güçlü bir kadınsın.. Kolayı seçmemişsin ki zaten, her şeyi göze almışsın kocana doğru yürürken.. Dilimde hiçbir kelime yok senin can acını hafifletecek.. Kendini sakın kirli ve değersiz görme olur mu? Sen annesin.. Sen gencecik savunmasız bi kızdın. Hala da öylesin bence.. Kader canım kader..
Keşke böyle olmasaydı.. Çok üzüldüm.. Allah seni yavrularına bağışlasın annecik.. Eşine de vicdan versin.. Belli ki aşkından öfkesi.. Çok sevmiş seni, bırakmamış.. Yaptığı asla doğru değil ama madem ayrılmak istemiyorsun böyle yorumla.. Bence kendini kötü hissetmen için hiçbir nedenin yok..

Son düzenleme:
Gramer falan ne alaka hanımlar ya
Sanki güzel yazan herkes 16 yıl eğitimle mi kazanıyor bunu
Her üniversite mezunu süper mi yazıyor bir de
Ayrıca büyük küçük harf, virgüllerin kullanımı o kadar da fevkalade değil..

kenidinizi geliştirmiş olmanız da belki eşinizin sizi aşağılamasına sebep olabilir belki kendisinden üstün olmanız zoruna gidiyordur bilmiyorum eşinizin eğitimini fakat bazı erkekler eşlerinin kültürlü oluşlarını yediremez ezmeye çalışır.sizinde geçmişiniz iyi olmadığı için bunu koz olarak kullanıyor da olabilir. tabi bunlar varsayım en iyi tahlili siz yaparsınız yine

Çok konuştum çok söyledim ,bak kırıyosun beni yapma böyle dedim ,senin için kötü yalnış anlıyosun ben onumu demek istedim o konu kapandı bende 10 yıl önce diyor ama kapanamdı eminim.

benimle evlenirken bu gerçeği bilmiyor muydun,yüzüme vuracaktın madem benimle neden bir hayat kurdun diye sormalısın en başta benim diyebileceğim şey bu olurdu sanırım...kabullenip senle bir yola çıktıysa geçmişini yüzüne vurması hiç hoş bir durum değil

evet biraz komik oldu:1: konunun gramere dönmesi.:) neyse bnm naciazne fikrim bu . umarım yardımcı olmuşumdur eşiniz konuyu kapatmıştır fakat her kapatılan konu unutulduğu anlamına gelmez unutamamış unutulcak birşey de değil.erkek için değil sadece kadında unutamaz böyle birşeyi sizi eleştirmek için değil sözlerim sakın yanlış anlamayın. unutamaması çok normal ama eleştirmesi laf sokması için başka bir sebep vardır bence

Eşimde öyle çok çok kültürlü biri değil,lise mezunu ama bazen çok cahilce davranabiliyor ,bazen ben onu düzeltiyorum ortamlarda ,ama ailesi kaliteli ,yani anne baba akrabalar çok bağlı ,benim bir ailem bile yok ,bunlar hep koz onun için.

Hem gramer hem konudan dolayı fake olduğunu düşündüm ama aksini düşünelere saygı duyarım.

Siz çok güçlü bir kadınsınız bence ama geçmişte istemeden sürüklendiğiniz bir yaşam için şuan yargılanamazsınız.eşinizle konuşun ,karşısında güçlü durun, sizi seviyor ve bilerek evlenmiş..Ama siz sessiz kaldıkça yüzünüze vuracak belli kavga etmeden güzelce konuşun derim. Allah çocuklarınızı bağışlasın ..

Ayrıca mutlaka eğitimle doğru orantılı olmayabilir yazı ve konuşma dilindeki kusursuzluk.
Kendi çabasıyla da geliştirebilir insan ama dediğim gibi hikaye bana bunu düşündürdü.

Eşim benimle evlenmeyi muhtemelen şu yüzden de kabul etmiş olabilir ,hiç dile getirmedi ama ,ben hayat kadınlığı yapmadım ,ben şarkıcıydım ,ama iş gereği şarkı aralarında masaya oturma şartı var ,mecbıursun kural gibi yani.tabi yinede pis bir ortam ,adam sarılıyo ,elini bacağına atıyo bişey diyemiyosun ,ayrıca müşterinle dışarda görüşemiyosun ,yasak ,yani para sadece oraya akmalı ,dışarda o adam sana para yediremez ,böyle tuhaf kuralları var ,
eşimde kimseyle beraber olmadığım için ,hala bakire olduğum için ve sevdiği için evlendi benimle .

Back