Siz inkar ettiğiniz halde size değil de o adama inanması sevgilinizin sizle zaten güven sorunu olduğunu gösterir.
Yol verin gitsin.
Tamam bi yandan doğru ama bunu 1 - 2 kişiden duymadığı için baya bir rahatsız oldu.
Bana tekrar sordu "bak eğer varsa böyle bişey benim boynumu onlara karşı eğdirme anlat bileyim" dedi.
Bende hayır dedim tamam o zaman ben o çocuğu bulayım böyle bir iftira attı diye de az pataklıyım dedi.
Olan oldu işte ..
Yani?
Dövdürseymiş madem.
Siz inkar ettiğiniz halde size değil de o adama inanması sevgilinizin sizle zaten güven sorunu olduğunu gösterir.
Yol verin gitsin.
[/QUOTE
adam güvensizlikte haklı değilmi sence?
olan olmuş artık, sen çok yanlış birşey yapmışsın
arkadaşın aklına uydum yaptım mantığını kesinlikle kabul etmiyorum
yaş olarak neyin doğru neyin yanlış olduğunu o yaşlarda bile rahatlıkla idrak eder insan.
evet bi yanlış yapmışsın, korkundan da inkar etmişsin sevgiline, oda duymuş bak sonunda...
artık sana döner yada dönmez o tamamen onun bileceği iş...
ve anladığım kadarıylada o en çok tepkiyi ondan saklamana göstermiş.
sen şimdi kendini onun yerine koy, onun gözünden bi bak hisset olayı...
belki kendini affettirecek bi yol bulursun böylece...
buda sana ders olsun bir daha yapma bu tarz yanlış bir şey.
Sapkın bir olay yaşamışsınız ve sonrasında şimdi de acı çekiyorsunuz.
Öncelikle siz bu mahalle ve ortamda yaşarken zaten bu insanla birlikteliğiniz normal ölçüde gitmez.
Sizi seviyorsa geçmişinizi sizle sineye çekebiliyorsa devam edin derim.
Peşini bırakmayın iknaya çabalayın.
Yalnız, küçük bir nokta var:
Böyle bir olayı sindirip sizle devam edebilecek karakterde birisi mi sevgiliniz?
Değilsa bence şimdiden yolları ayırın derim.
Büyük ihtimal o sizden vazgeçemeyip gene sizi arayacak.
Belki barışıp eskisi gibi olmaya çalışacaksınız.
Eskiler gün yüzüne çıkmayıp mezara gömülecekse şans verilebilir...
Kısa ve öz olarak açıklama yapmışsınız teşekkür ederim.
Evet çok iğrenç bir şey yaşadım ve onu ikna etmek için çok uğraştım resmen çok şey yaptım.
İlk defa bir erkeğin yanında hıçkıra hıçkıra ağladım o gene bana sarıldı orda da bana ağır konuştu
"Senden daha güzel senden daha iyi senden daha NAMUSLU bir kız yok mu ?" dedi bana.
Son dediği için benden hep özür diledi bir an azımdan kaçtı istemeden söyledim lütfen onu söylemedim olarak kabul et dedi ve bana beyaz gül yaptırdı verdi.
Ya o çok iyi biri nasıl anlatıyım ki yani çok karışık durumun içindeyim.
"Seni ne kadar çok sevsem de ne kadar çok değer versem de bu göz ardı edilicek bir durum değil" dedi bana.
Oda çok seviyor bende çok seviyorum sanki ondan başkası olmucak gibi yani onsuz tek bir hayal bile kuramıyorum.
Hep ileriyi düşündük hep ilerisi için planlar hayaller kurduk çok doğaldık birbirimize güzel görünmek için herhangi bir çaba sarf etmiyorduk.
Bide bi kaç şeyide koydu bana
"Sen annemin babamın yüzüne nasıl bakıcaksın ? Sen o beyaz gelinliği kırmızı kuşağı nasıl takıcaksın ? Bu olayı bilmiyen biriyle mi mutlu olmak istersin yoksa bilen biriyle mi" dedi bana
"Annemi babamı geçtim sen benim yatağıma girdiğinde evlendiğimizde benim yüzüme nasıl bakıcaksın yaa" dedi.
Bunlar çok ağırdı çok.. Perişanım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?