• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmişim için pişmanım lütfen içeri :(

sengul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
20
0
86
İzmir
İlk önce iyi günler herkese selamlar içimi dökmek istiyorum artık ..
Şu anda 21 yaşımdayım adım Şengül genç biriyim ama ufaklıkta yanlışlarım oldu ve onlar şimdi karşıma çıktı çok pişmanım ama elden bişey gelmiyor.

Arkadaş ortamım da "Aysun" diye bir kız vardı şahısların ismini de yazıcam.Aysun kız arkadaşım 17 yaşındayken biriyle çıkıyordu flört tarzında. Onunla yaptıklarını bana anlatıyordu biz öyle yapıyoruz böyle yapıyoruz sende yap kızım ne olucak ki diyordu bana.Ben kimseyle o yaşıma kadar hiç bir şey yaşamamıştım.Arkadaş kurbanı dedikleri şeye inanmazdım ama bunlar bir bir önüme çıktığında bu yaşımda her şeyin farkına vardım.Aysun bana "Berke" diye bir erkekle konuşmamı istedi iyi çocuk kızım takılırsınız işte felan filan demişti kabul etmiştim.17 yaşındayken aysunların ev boştu bizi eve davet etti gelin sizde takılalım diye.Herhangi bir alkol bir şey kullanmadık. Ama aptal gibi o çocuğa güvenerek birde aysunun dolduruşuna gelerek onunla ters ilişkiye girdim evet çok iğrenç ötesi bir şey evet kendimden nefret ediyorum evet diceksiniz şimdi sen nasıl bir insansın o yaşında onu nasıl yaparsın hangi cesaretle diceksiniz .. Ne deseniz haklısınız anlıyorum.. Onu yaşadıktan sonra anında ayrıldı benden o zaman pek takmamıştım taa ki 4-5 gün geçene kadar.Anlatmaya başlamıştı sağ sola ben yalanlıyordum elimden bir şey gelmezdi çünkü.Günlerde aynanın karşısına geçip aysuna beddua kendimdende nefret ettim.Çünkü ben gerçekten böyle biri değildim, değilim de.Ben namussuz biri değilim ki ablalarım kardeşlerim :( Ben naptım neye dayanarak yaptım bilmiyorum.

Şimdi ise 7 aylık bir ilişkim vardı inanmıcaksınız ama belki benim şu an ki eşim yani flört ettiğim kişi bu yaşına kadar sadece 2 kişiyle flört etmiş.İşi gücü yerinde çevresinde sevilen bir kişi Bilgisayar mesleği üzerine dükkanı var.Ben onu çok seviyorum.Bu konu hakkında bir şeyler duyup kudurdu anlattm ona onu kaybetme korkusuyla gerçekleri söylüyemedim.Çocuk her şeyi anlatmış ve bana dedi ki "Ben seni böyle sevmedim ben sana böyle değer vermedim benim sevgim bunu hak etmedi." Çevremizdeki çoğu kişi bunu biliyor olmasından çok rahatsız oluyordu arkadaş çevresi onun annesi,babası felan o kadar romantik biri ki ağladı benim yanımda 22 yaşında.

"Ben sana herhangi bir konu üzerinde 7 ay içerisinde ufacık bir yalan bile söylememişken senin bana bunu anlatmaman salak yerine koyman anlamına gelir bana bunu anlatmalıydın bunu bilmeliydim başkasından duymama ne gerek vardı ki ?" dedi bana ama ben onu kaybetmekten çok korkmuştum ve korktuğumda başıma geldi. :(

1 hafta oluyor ayrıldık yani o bıraktı

"Ben buna dayanamıyorum geçmişte olsa geçmiş geleceğin aynasıdır ben seni tanıyorum çok iyisin ama çevremizdeki insanların hangi gözle sana baktıklarını anlıyabiliyorum ve bundan çok rahatsız oluyorum.. Sana en başında ben anlatmıştım benim 2 tane flört ettiğim kişi oldu eğer sende olmazsan uzun bir süre kimseyle birlikte olmuycam yalandan nefret ederim benim iyiliğim için bile olsa flört dönemindeyken yalan konuşmanı istemiyorum senden demiştim." Virgülünden noktasına kadar haklı.

Ben napçağımı bilmiyorum. Arka mahallemde oturuyor ve benim ananem onun ananesi böyle çok iyiler aynı tabaktan yemek yemişler biz aynı yerin yıllardan beri oturan kişileriyiz ananemler annemler annesi ve annesi de çok iyi bizi duyduklarında aaaa ne kadar güzel ohh tanıdıkta iyi demişlerdi.Bu zamana kadar kimseye iyi dememişti hep karşı çıkmıştı.Hep doğaldık birbirimize
onlarda kalmıştım ev boştu daha bu olayları bilmeden önce beraber uyuduk sabaha beraber uyandık onu dudağından öpücektim bana dedi ki "Daha fazla ileri gitmeyelim ben seni telli duvaklı alıcam o evden güvenini sarsamam ailenin" anlımdan da öptü hadi uyuyalım şimdi dedi. Ben onu çok seviyorum ya çok :(

Siz inkar ettiğiniz halde size değil de o adama inanması sevgilinizin sizle zaten güven sorunu olduğunu gösterir.
Yol verin gitsin.

Siz inkar ettiğiniz halde size değil de o adama inanması sevgilinizin sizle zaten güven sorunu olduğunu gösterir.
Yol verin gitsin.

Tamam bi yandan doğru ama bunu 1 - 2 kişiden duymadığı için baya bir rahatsız oldu.
Bana tekrar sordu "bak eğer varsa böyle bişey benim boynumu onlara karşı eğdirme anlat bileyim" dedi.
Bende hayır dedim tamam o zaman ben o çocuğu bulayım böyle bir iftira attı diye de az pataklıyım dedi.
Olan oldu işte ..

Tamam bi yandan doğru ama bunu 1 - 2 kişiden duymadığı için baya bir rahatsız oldu.
Bana tekrar sordu "bak eğer varsa böyle bişey benim boynumu onlara karşı eğdirme anlat bileyim" dedi.
Bende hayır dedim tamam o zaman ben o çocuğu bulayım böyle bir iftira attı diye de az pataklıyım dedi.
Olan oldu işte ..

Yani?
Dövdürseymiş madem.

Yani?
Dövdürseymiş madem.

O kişinin de yaşı şu an da 22 sanırım öyle hatırlıyorum bana çok ağır konuştu :(
"Bu herife benim napmamı bekliyosun iftira olsaydı eğer cezasını verir elimden geleni yapardım.Zorlama yok herhangi bir şey yokken bu adama benim vercek cevabımda yok şengül" dedi.
"Sen beni adam yerine koysaydın salak yerine koymasaydın bunu anlatırdın açık açık söylerdin benden bişey gizlemezdin ben senin elini tutarken bu yaşımda heycanlanırken sen neler yapmışsın.Git şimdi ona sahiplensin seni kim dokunduysa ona git ŞENGÜL" diye bağırdı ve arkasını döndü gitti.Dükkanın önüne gittim kitleyip 2.kata çıktı açmadı kapıyı :( Çok perişan bir haldeyim

Yol verin gitsin.

[/QUOTE

adam güvensizlikte haklı değilmi sence?

olan olmuş artık, sen çok yanlış birşey yapmışsın

arkadaşın aklına uydum yaptım mantığını kesinlikle kabul etmiyorum

yaş olarak neyin doğru neyin yanlış olduğunu o yaşlarda bile rahatlıkla idrak eder insan.

evet bi yanlış yapmışsın, korkundan da inkar etmişsin sevgiline, oda duymuş bak sonunda...

artık sana döner yada dönmez o tamamen onun bileceği iş...

ve anladığım kadarıylada o en çok tepkiyi ondan saklamana göstermiş.

sen şimdi kendini onun yerine koy, onun gözünden bi bak hisset olayı...

belki kendini affettirecek bi yol bulursun böylece...

buda sana ders olsun bir daha yapma bu tarz yanlış bir şey.

Sapkın bir olay yaşamışsınız ve sonrasında şimdi de acı çekiyorsunuz.
Öncelikle siz bu mahalle ve ortamda yaşarken zaten bu insanla birlikteliğiniz normal ölçüde gitmez.
Sizi seviyorsa geçmişinizi sizle sineye çekebiliyorsa devam edin derim.
Peşini bırakmayın iknaya çabalayın.
Yalnız, küçük bir nokta var:
Böyle bir olayı sindirip sizle devam edebilecek karakterde birisi mi sevgiliniz?
Değilsa bence şimdiden yolları ayırın derim.
Büyük ihtimal o sizden vazgeçemeyip gene sizi arayacak.
Belki barışıp eskisi gibi olmaya çalışacaksınız.
Eskiler gün yüzüne çıkmayıp mezara gömülecekse şans verilebilir...

Sapkın bir olay yaşamışsınız ve sonrasında şimdi de acı çekiyorsunuz.
Öncelikle siz bu mahalle ve ortamda yaşarken zaten bu insanla birlikteliğiniz normal ölçüde gitmez.
Sizi seviyorsa geçmişinizi sizle sineye çekebiliyorsa devam edin derim.
Peşini bırakmayın iknaya çabalayın.
Yalnız, küçük bir nokta var:
Böyle bir olayı sindirip sizle devam edebilecek karakterde birisi mi sevgiliniz?
Değilsa bence şimdiden yolları ayırın derim.
Büyük ihtimal o sizden vazgeçemeyip gene sizi arayacak.
Belki barışıp eskisi gibi olmaya çalışacaksınız.
Eskiler gün yüzüne çıkmayıp mezara gömülecekse şans verilebilir...

Kısa ve öz olarak açıklama yapmışsınız teşekkür ederim.
Evet çok iğrenç bir şey yaşadım ve onu ikna etmek için çok uğraştım resmen çok şey yaptım.
İlk defa bir erkeğin yanında hıçkıra hıçkıra ağladım o gene bana sarıldı orda da bana ağır konuştu
"Senden daha güzel senden daha iyi senden daha NAMUSLU bir kız yok mu ?" dedi bana.
Son dediği için benden hep özür diledi bir an azımdan kaçtı istemeden söyledim lütfen onu söylemedim olarak kabul et dedi ve bana beyaz gül yaptırdı verdi.
Ya o çok iyi biri nasıl anlatıyım ki yani çok karışık durumun içindeyim.
"Seni ne kadar çok sevsem de ne kadar çok değer versem de bu göz ardı edilicek bir durum değil" dedi bana.
Oda çok seviyor bende çok seviyorum sanki ondan başkası olmucak gibi yani onsuz tek bir hayal bile kuramıyorum.
Hep ileriyi düşündük hep ilerisi için planlar hayaller kurduk çok doğaldık birbirimize güzel görünmek için herhangi bir çaba sarf etmiyorduk.
Bide bi kaç şeyide koydu bana :(
"Sen annemin babamın yüzüne nasıl bakıcaksın ? Sen o beyaz gelinliği kırmızı kuşağı nasıl takıcaksın ? Bu olayı bilmiyen biriyle mi mutlu olmak istersin yoksa bilen biriyle mi" dedi bana
"Annemi babamı geçtim sen benim yatağıma girdiğinde evlendiğimizde benim yüzüme nasıl bakıcaksın yaa" dedi.
Bunlar çok ağırdı çok.. Perişanım resmen

Sen bi hata yapmışsın doğru.Bana önceden söyleseydin demiş ama böyle bişeyi nasıl söyleyebilirsin ki tamam saklamak da iyi değil ama söylemekte çok zor :26:
Sen korktuğun tepkiyle karşılaşmışsın işte.
Bence kendini affettirmek için elinden geleni yap.Umarım her şey düzelir.
Diğer sözleri de sinirle söylemiştir bunu gururuna yedirebilmek kolay değil tabi.

tabiki saklayacaktın.... bir de oturup anlatsaydın.. yok artık... tut ki sevdiğin insana en başından anlattın.. güvendin iyi sandın ama aslında kötü..... o zaman nolucaktı... yanlış anlama hayatım ama sen onun gözünde kullanılcak biri olabilirdin... bence çok iyi yaptın... duyulması çok kötü olmuş bu olayın.. ve gerçekten çok üzüldüm... o çocuk sevdiğine anlatabiliyorsa yarın öbür gün başkası olsa ona da mı anlatacak yani... :47: BÖYLE ERKEKLERİN KÖKÜNE KİBRİT SUYU..!!! delikanlılık taslayan karı kılıklılara bak hele...! çocukluktu hata idi her neyse oldu bitti yani.. senin yapman gereken öncelikle kendinden nefret etme.. sevdiğini elinden geldiğince ikna ettirmeye çalış.. ama eğer olmuyorsa da zorlama canım... bir erkek için hoş bi durum değil elbet.. ama seven insanın sevdiğini her türlü kabul edeceğini bilir bunu söylerim..

napçağımı şaşırmış durumdayım kızardım ona bazı şeyler için mesaj atardım hep o arardı :)
Mesajlaşmak daha iyi geliyo sanki bana diyordum çocuk gibi mesaj atmak istiyordum hep böyle sürekli
Çalışıyorum ben canım sana nasıl her an mesaj atmamı bekliyosun derdi arardı her zaman :)

ahh diyorum ahhhh daha önce neden çıkmadı karşıma diyorum ! :'(

Evet sen bir hata yapmisin, bedelinide cok agir bir pismanlikla oduyorsun.
Inan bana o zamanki yaptigin yanlis sayesinde hayatina giren insanlarla cok daha mesafeli dikkatli olup,
hatalara birdaha yer vermeyeceksin hayatina. Insanlar hata yaparak olgunlasir, hatta bana sorarsan insani en cok olgunlastiran duygu pismanliktir.
Cunku pisman oldugu olaydan kendisine cok buyuk dersler cikarir, ve hayata bakis acisi degisir.
Sen sabret, eger seni gercekten seviyorsa belli bir sure sonra bu dedikodular kesilecektir ve o sana tekrar donecektir.
Seven gercekten butun hatalari affedebilir. Tabi simdi bu saatten sonrada evet ben yaptim diyede kabullenme sakin hatani :)

herkesin gecmisinde cinsel deneyimleri olabilri bu gayet normaldi ve kimseyi de ilgilendirmez. sizdeki sorun sizin gecmisinizi herkesin biliyor olmasi ki bu da turk toplumunda hic hos karsilanmaz. bence tasinmalisiniz, ve o kisiyi de unutun derim. barissaniz bile herhangi bir kavgada vs hatirlatacak hep size bunu, size bakisi degisecek, daha once hic soylemedigi seyler soylecek belki size o yuzden birakin onu bitsin onunla.. is bulup baska bi yere tasinmaniz eger mumkunse yapacaginiz en iyi sey olur. unutturun kendinizi o mahallede.. yoksa bu damga yapisir size ve kurtulamazsiniz.

canım bu tür konularda insanların başına gelen şeyleri olduğu gibi anlatmasını beklemek çok zor, erkek arkadaşın bu noktada seni anlayışla karşılamak için çabalamalıydı her şeyden önce. ama şunu bil ki bu adam sana dönse bile, bundan sonrasında laf sokar gibi geliyor. bence sen ona bir mektup ya da mesaj mı yazarsın artık yaz ve eğer seninle şimdiye kadar hiç el değmemiş olduğun için ve senin sevgine rağmen geçmişte yaşadığın bir olay için seni silecekse, zaten yanlış insanlar olduğunuzu söyle ve hatta ona bir öğüt ver, insanları geçmişleriyle ve geçmişte öyle ya da böyle düştükleri hatalarla değerlendirmesin, onun da başına gelebilir...

sen dimdik yürü, hatasının farkına varmış insan, bir daha kolay kolay yan basmaz. sana güvenmeyen biriyle de olamazsın zaten, sırtını rastlayamazsın.

Benimde başıma buna benzer bir olay gelmişti
Hiç kimseyle bişey yaşamadım fakat eski sevgilim her yerde benim hakkımda konuşuyormuş tuğçeyle böyle yaptık şöyle yaptık diye ve sevgilimin annesinin ve abisinin yanında gelip bi arkadaşı tuğçe böyle böyleymiş demiş tabi annesi ve abiside duymuş bana tepki göstermişler o ara 1 hafta bi ayrılık yaşadık ama tekrar birleştik bi dahada o konuyla ilgili bişey demedi sevgilim rahatsız olduğunu biliyorum fakat böyle şeyler duymasına rağmen bana inanması sevindirdi.

Seninde sevgilin saklamana kızmış olabilir haklı olarak ama zaten kolay kolay karşısına geçipte söylencek bişey değil.
Bence seni seviyorsa mutlaka arıycak ve umarım eskisi gibi olursunuz...

Kısa ve öz olarak açıklama yapmışsınız teşekkür ederim.
Evet çok iğrenç bir şey yaşadım ve onu ikna etmek için çok uğraştım resmen çok şey yaptım.
İlk defa bir erkeğin yanında hıçkıra hıçkıra ağladım o gene bana sarıldı orda da bana ağır konuştu
"Senden daha güzel senden daha iyi senden daha NAMUSLU bir kız yok mu ?" dedi bana.
Son dediği için benden hep özür diledi bir an azımdan kaçtı istemeden söyledim lütfen onu söylemedim olarak kabul et dedi ve bana beyaz gül yaptırdı verdi.
Ya o çok iyi biri nasıl anlatıyım ki yani çok karışık durumun içindeyim.
"Seni ne kadar çok sevsem de ne kadar çok değer versem de bu göz ardı edilicek bir durum değil" dedi bana.
Oda çok seviyor bende çok seviyorum sanki ondan başkası olmucak gibi yani onsuz tek bir hayal bile kuramıyorum.
Hep ileriyi düşündük hep ilerisi için planlar hayaller kurduk çok doğaldık birbirimize güzel görünmek için herhangi bir çaba sarf etmiyorduk.
Bide bi kaç şeyide koydu bana :(
"Sen annemin babamın yüzüne nasıl bakıcaksın ? Sen o beyaz gelinliği kırmızı kuşağı nasıl takıcaksın ? Bu olayı bilmiyen biriyle mi mutlu olmak istersin yoksa bilen biriyle mi" dedi bana
"Annemi babamı geçtim sen benim yatağıma girdiğinde evlendiğimizde benim yüzüme nasıl bakıcaksın yaa" dedi.
Bunlar çok ağırdı çok.. Perişanım resmen

canım sen zaten pişmansın üzülüyorsun dafa fazla hiç bir şeyin seni üzmesini istemiyorum.. iyi biri olabilir ama bu kadar lafı söylemiş kişi unutamaz evlendiğinizde de sorun olur. sürekli yüzüüne vurur daha çok geçnsin yeni birini seversin. çok daha iyi biriyle karşılaşırsın. sakın yaptığını kabul etme yapmadım demeye devam et.. ama erkekler de evlenmeden neler neler yaşıyor bunu da bil.. bundan sonra yapma ama kendini de çok suçlama

her ne kadar eski sevgilinize ben yapmadım deseniz de davranışlarınız sizi ele veriyor.
hıçkıra hıçkıra ağlamışsınız, size laflar sayarken karşısında doğal olarak üzülmüşsünüz, sevgilinizi kaybetmek kötü birşey evet ama artık bu yalanla kapatılcak bişe gibi değil.
en bastan size güvenmeyip, milletin lafına inanmış zaten. burda keni kaybetti bu 1 zaten.

ayrıca çocuk gibi ne öle yıllar önce yaşanmış bi olayı agızdan agıza dolaştırırlar ki. olabilir yani bi hata yapmışsınız. insanın yüzüne vurmak çok yanlış.
sevgilinize de en basta ben bunları bunları yasadım diye sıralıyacak değildiniz tabiki, sizi affetmiyosa bosverin. zaten evlenirseniz basınıza kakıp durur. üzülmeyin.

insanlar çok acımasız ya Allah biraz vicdan versin..hata yapmışsın falan tamam çok eskide kalmış günahsada günahı sana ama bunu anlatan adam marifet mi yapmış ahlaksız namussuz olan o bence ne olursa olsun aranızda kalmalıydı bu özel bi durum bayanları duyulduğunda incitecek bi durum :20: o anlatan bilse bi bunun günahı Allah katında kadınada erkeğede aynıdır..
erkek arkadaşın için boşver canım yol ver artık ne o rahat eder nede sözleri yakanı bırakır...canını acıtır sözleri haketmediğin şeyleride söyler zamanla çünkü baştan tavrı belli

ne kadar üzüldüm ya allah kolaylık versin cnmmm
o mal da nasıl biriyse sağda solda söylemiş
sinir oluyorum varyaaa hep kızda kalıyo suç erkeğe
hiçbir şey olmuyo deli oluyoorum:47::47:
yaptığın hata çok büyük tamam ama seni ilgilendirir
keşke olmasaymış zaten çokta pişmansın belli ama
işte malesef geççmiş geri gelmiyo
herşey ortaya çıkmış madem tatlım erkek arkadaşının
unutabileceğini hiç sanmıyorum sürekli laf çarpacak
sinirlilik anında hep onu söyleyecek bi ömür boyu üzecek
seni bırak onu

Canım çok gençsin ve çok temizsin bence
yazdıklarından onu çıkardım ne yaşamışta olsan kalbin çok temiz
ayrıca onu aldatmamışsınki sadece söylememişsin çünkü sende yaptığından çok pişman olmuşsun önemli olan hatayı anlayıp tekrar yapmamak
bu hayatta herkes hata yapabilir unutma Allahtan başka kimseyede hesap vermek zorunda değilsin
eğer sevgilini çok seviyorsan ve her anlamdada onunla çok iyi anlaşıyoruz diyorsan o zaman bunun bir iftira olduğunu söyleyip kesinlikle reddetmeliydin sen sanki sessiz kalmışsın ve kabullenmişsinki oda sana o lafları edip ayrılabilmiş
gerçekten bu iftira olsaydı böyle sessiz kalmazdın ,aksine o sana değilde başka birinin lafına inanıpta sana bu lafları etseydi inan o seni değil sen onu arkana bile bakmadan terkederdin
eğer sen şimdi aramaya devam edersen unutma bunu kabul etmiş olacaksın ve ayrıca bunu kabul ettiğin için onu kendinden iyice uzaklaştıracaksın
canım eğer senin lafına değilde başkasına bu kadar gözü kapalı inanıyorsa gerçekten iyi birisi olsada sana güvenmiyor demektir
güven olmadan evlilik olmaz
bence arama sorma ve asla bu olayı kabul etme ki ilerde başka ilişkilerindede önüne çıkmasın nede olsa ataerkil Türk toplumunda yaşıyoruz erkekler hertürlü ilişkiyi yaşar nerdeyse tebrik edilmedikleri kalır ama kadınların hemen adı çıkar bir kara gibi alınlarına yazılı yaşarlar
ayrıca senle beraber olan o kişi neden herkese söyleme geregi duymuşki şanımı yürüdü çok basit bir insanmış öyle basit bir insanada sakın söz hakkı verme elinde bir delil yoksa nasıl ıspatlıyacak ki içini rahat tut kesinlikle kabul etme
kendinide erkekler için bu kadar üzme çünkü yaşın ilerleyince değmediğini anlayacaksın

Back