Geçmişim beni endişelendiriyor.

İsminizi ,cisminizi bilmiyorsa bir şey çıkmaz korkmayın.Onceden görüştüğünüz tüm iletişim kanallarını kapatın.Sisysl medyada fotoğraf paylaşmayın tesadüf dek gelmesin. tamamen kendinizi unutturun .Olurda ulaşırsa ( hiç sanmıyorum) savcılığa gitmekle tehdit edin nu paylaşmak suç değil ama yaymak ve tehdit etmek suç

Bu kadar kendinize güveniyorsanız her ihtimali üstlenceksiniz. Kusura bakmayın yani. Yüzünü atmamak bu işin adabındandır azcik kafası çalışan kırpar.
Tamamen onların insafında yayılma ihtimali hep vardır ama suç olduğu için şikayet edebilirsiniz.

Yaşlar büyük burda genelde. Öfkeleniyorlar. Amsdn dikkar et bundan sonra.

Yaşla ne alakası var ben 17 yaşında da aklım başındaydı 20 küsür yaşında da aklıma başımda. Yargılamak değil bu akıl vermek başına iş geleceğinden korkmasa çat çat atmaya devam eder

kimseye sevgilin dahi olsa suratının göründüğü nude falan atma. atacaksan da yuzun görünmesin asla ve asla. nişanlına dahi.

Öyle deme ya herkes bir değil işte. Aklı başına gelmiştir sonrakileri yüzü kapalı atcak hep.

Özgüveni düşük tiplerin bunu yaptığını düşünüyorum. Birileri - hatta tanımadığın birleri- ooo çok güzelsin, alev, ateş falan desin diye mi bu çaba?

Bari onda da kendinizi biraz olsun korumayı öğrenin. Şu tek seferde açınca silinenlerden atın veya yüzünüzü kapayın.

Üst üste yapılan şeyler hata değil tercihtir. Yargılamak istemiyorum tabi ama Nude atmak sadece karşı tarafa zevk verir bir şeyleri avuçladığı için. Sana ne gibi bir zevk veriyordu ki anlamadım bi erkeğe fotoğraf atmadan da kendi kendini tatmin edebilirsin

Yaşınız hala 18'den küçükse çocuk sayılıyorsunuz, çeşitli isteklerle yayarım diye tehdit alırsanız boyun eğmeyin. Yay diyin, cezası var.
Bu şekilde tehdit eden tipler genelde korkudan beslenir, unutmayın.
Ayrıca kocama bile nude atmam, ne münasebet. Neden telefonda çıplak fotoğrafım olsun ki? Kocam bile olsa dünyanın bin türlü hali var, oldu ki telefonu çalındı?
Bir daha da kimseye bu şekilde fotoğraflar atmayın, yayan olursa da dava edeceksiniz

Hayır canım rahat ol. Öncelikle bu tarz şantaj durumlarda rahat olunmali çünkü korkunun kokusunu alan şantajcı işin peşini bırakmaz . Kaldı ki bir alman uğraşmaz türk olanda bir süre sonra pes eder. Son olarak telaşlı ruh hali gelirse dediklerimi düşün dunyada para karşılığı çıplak poz veren tonla kadın varken kimse senin attığın nudelari saklamaz . Bir daha da kimseye nude atma

Neden çıplak fotoğraf atıyorsunuz ki.
Eğer sosyal medyada paylaşamayacağınız bir fotoğrafsa, asla kimseye de göndermeyin.
Eminim karşı tarafı memnun etmek amacıyla yaptınız ama yani ne bileyim.
Karşı taraf sapık değilse neden bundan memnun olsun.
Sapık biriyle de konuşmayın zaten.

Bence korkmadığınızı söyleyin.
Sindirdiğini görürse daha çok üstünüze gelir.
Atmazsan adam değilsin derdim ben olsam ama tabi sizin bu hatayı ne kadar göğüsleyebileceğiniz de önemli.

Kim olduklarını biliyorsan anonim değillerse savcılığa ver. Daha bugün bu konuyla ilgili yabancı kaynakları okuyordum. Tehditlerin sonucu hiç iyi bitmez. Genelde fotoğrafları yaymazlar ama karşılığında bir şeyler istemeye başlarlar. Sen de verirsin el mahkum. Ara ara hep yoklarlar, hayatından tamamen cikmazlar.
Ya korkut onları alacakları cezayı araştır netten bu bir suç çünkü. Türkiye'de olsa karakolda işlem yapıyorlar hemen ama degillermis. Sen korkut onları

Hyatın boyunca hıc bır tehditten korkma . İsterse tüm Türkiye ye reklam yapcak gücü olsun korkmadıgını göstericeksin. Ve bıdaha YÜZÜNÜ çekme emojı koy bari . Adımı bılmıyo dedıgıne göre instagramını bılmıuodur heralde ama . İnsta adını değiştir ısmınle alakasız bısey yap insta pp ye cok net olmadıgın foto koy hesabı gizle. Numaran varsa değşş bitti gitti. Zamanında twitterda böyle bısey yasadım eskı yakın arkadasım cat dıye tanımıstı benı mesela. Belkı tüm tr gördü unutuldu gitti silindi hatta

Çok seksisiniz herhalde övgü almak, egonuzu tatmin etmek için bir kaç defa atma gergi duymuşsunuz. Tehdit edenlere direk gözdağı verin şikayetçi olurum diye ve gerçekten olun geçmiş olsun ve ders olsun

Şu an yapabileceğiniz hiçbir şey yok.
Tamamen adamların vicdanına ve insanlığına bırakmışsınız seçimi, çünkü kendi seçiminizi o fotoğrafları yollarken zaten yapmışsınız.

Şu an üzülmenin bi faydası yok.
Düşünmemeye çalışın, çıkıp bişeyler yapmaya kalkarlarsa o zaman düşünürsünüz çaresini. Bunu düşünerek hayatınızı karartmanız sonucu değiştirmeyecek çünkü. Düşünmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…