- 1 Ocak 2022
- 3.969
- 14.350
- 158
İsminizi ,cisminizi bilmiyorsa bir şey çıkmaz korkmayın.Onceden görüştüğünüz tüm iletişim kanallarını kapatın.Sisysl medyada fotoğraf paylaşmayın tesadüf dek gelmesin. tamamen kendinizi unutturun .Olurda ulaşırsa ( hiç sanmıyorum) savcılığa gitmekle tehdit edin nu paylaşmak suç değil ama yaymak ve tehdit etmek suçAllah razı olsun gerçekten o kadar kötü yorum yapanlar oldu ki. Zaten zor durumdayım mental olarak. Okudukça daha da kötü oldum. O kişi benimle iletişime geçemez zaten. Nerde yaşadığımı, adımı falan bilmiyor. Sosyal medyadan da ulaşamaz. Yine de böyle bir şeye kalkışır mı diye korkuyorum.
Yaşlar büyük burda genelde. Öfkeleniyorlar. Amsdn dikkar et bundan sonra.
Öyle deme ya herkes bir değil işte. Aklı başına gelmiştir sonrakileri yüzü kapalı atcak hep.Yaşla ne alakası var ben 17 yaşında da aklım başındaydı 20 küsür yaşında da aklıma başımda. Yargılamak değil bu akıl vermek başına iş geleceğinden korkmasa çat çat atmaya devam eder
Öyle deme ya herkes bir değil işte. Aklı başına gelmiştir sonrakileri yüzü kapalı atcak hep.
Hayır canım rahat ol. Öncelikle bu tarz şantaj durumlarda rahat olunmali çünkü korkunun kokusunu alan şantajcı işin peşini bırakmaz . Kaldı ki bir alman uğraşmaz türk olanda bir süre sonra pes eder. Son olarak telaşlı ruh hali gelirse dediklerimi düşün dunyada para karşılığı çıplak poz veren tonla kadın varken kimse senin attığın nudelari saklamaz . Bir daha da kimseye nude atmaAllah razı olsun gerçekten o kadar kötü yorum yapanlar oldu ki. Zaten zor durumdayım mental olarak. Okudukça daha da kötü oldum. O kişi benimle iletişime geçemez zaten. Nerde yaşadığımı, adımı falan bilmiyor. Sosyal medyadan da ulaşamaz. Yine de böyle bir şeye kalkışır mı diye korkuyorum.
Şu an yapabileceğiniz hiçbir şey yok.Arkadaşlar ben bundan 3 sene kadar önce hata yaptım ve nude attım. Attığım kişiler Türkiye'de yaşamıyordu. Almanya'da da yaşıyorlardı ve Türk değillerdi bu yüzden endişe duymadım ve yaşımda küçük olduğu için cahillik yaptım. Ama daha sonra tekrar bu hataya düştüm ve bir kaç kişiyle daha yaptım bu yanlışı. Şuan elinde olduğuna emin olduğum iki kişi var. Biri beni tehdit etmişti sosyal medyada yayarım diyerek ama adımı falan bilmiyor gerçekte tanışmıyoruz ve sadece iki hafta kadar konuştuk. Diğeri tehdit etmedi ama elinde olduğunu biliyorum. Haftalardır doğru düzgün yemek yemiyorum. Tüm gün bunu düşünüp ağlıyorum. Ya ilerde başıma bir şey gelirse. Ya biri internete koymuşsa diye içim içimi yiyiyor. Napıcağımı bilmiyorum. Sizce korktuğum başıma gelir mi? Lütfen yargılamayın zaten çok pişmanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?