bu kadar dert etmeye gerek olduğunu düşünmüyorum. ölüp bitecek, hata yaptım diye ağlayacak bir şey de değil nude atmak. cinsel hayatının olması ne kadar normalse, sonradan pişman olunacak şeyler yapmak da çok normal.
ama bu kadar günlerce yemek yiyemeyecek kadar dert ettiğiniz bir şeyse neden bu işlere kalkıyorsunuz onu da hiç anlamam. madem duyulmasından, görülmesinden bu kadar endişe ettiğiniz şeyler yapıyorsunuz, ilk düşünmeniz gereken şey dijital ortamda yazılı-görsel kanıt bırakmamak olmalı. ya da kendi tanıdıklarınızın da ekli olduğu hesaplardan yapmayın. nude atarken yüzünün gözükmesine ne gerek var? salak erkeklere koz vermeyin.
internete fotoğraf koyma muhabbetini de kafanızda çok büyütmeyin, nereye koyacak yani internet dediğiniz şey bir tane web sitesi değil ki. ne alaka yani? bir yerlere koyduysa da sanki sizi tanıyan kim görecek? zibilyon tane site, platform var. ayrıca, kimsenin bununla uğraşmasına da hiç ihtimal vermiyorum. hele ki alman olan böyle bir şey yaptığı ortaya çıkarsa ceza bile alabilir belki. hadi diyelim ki en kötüsü oldu, birileri gördü. sonuna kadar inkar edeceksiniz, insan insana benzer sonuçta.
ama yine de çok güvendiğiniz, sevdiğiniz bir insan olsa bile kimsenin elinde bu şekilde kanıt bırakmamak gerekir bence. bu erkeklere hiç güven olmaz.