Yüzün çok net mi fotolarda?Çok pişmanım. 17 yaşındaydım yaptığımda. Bir ay kadar önce yine aynı hataya düştüm.
Yüzümün oldukları da var evet ama sizce Alman bir çocuk böyle bir şeyle uğraşır mı?Yüzün çok net mi fotolarda?
Alman olan tehdit eden mi?Yüzümün oldukları da var evet ama sizce Alman bir çocuk böyle bir şeyle uğraşır mı?
Bazılarında var ama sizce Alman biri başka ülkede yaşayan biriyle bu kadar uğraşır mı?Yüzün yoksa sonuna kadar inkar edeceksin
Yüzümün oldukları da var evet ama sizce Alman bir çocuk böyle bir şeyle uğraşır mı?
Arkadaşlar ben bundan 3 sene kadar önce hata yaptım ve nude attım. Attığım kişiler Türkiye'de yaşamıyordu. Almanya'da da yaşıyorlardı ve Türk değillerdi bu yüzden endişe duymadım ve yaşımda küçük olduğu için cahillik yaptım. Ama daha sonra tekrar bu hataya düştüm ve bir kaç kişiyle daha yaptım bu yanlışı. Şuan elinde olduğuna emin olduğum iki kişi var. Biri beni tehdit etmişti sosyal medyada yayarım diyerek ama adımı falan bilmiyor gerçekte tanışmıyoruz ve sadece iki hafta kadar konuştuk. Diğeri tehdit etmedi ama elinde olduğunu biliyorum. Haftalardır doğru düzgün yemek yemiyorum. Tüm gün bunu düşünüp ağlıyorum. Ya ilerde başıma bir şey gelirse. Ya biri internete koymuşsa diye içim içimi yiyiyor. Napıcağımı bilmiyorum. Sizce korktuğum başıma gelir mi? Lütfen yargılamayın zaten çok pişmanım.
Bir ay kadar önce yinemi attinizÇok pişmanım. 17 yaşındaydım yaptığımda. Bir ay kadar önce yine aynı hataya düştüm.
Bunu yapmada ki amacın ne cok merak ettim. Zevk mi oluyorsun bunu yaparkenArkadaşlar ben bundan 3 sene kadar önce hata yaptım ve nude attım. Attığım kişiler Türkiye'de yaşamıyordu. Almanya'da da yaşıyorlardı ve Türk değillerdi bu yüzden endişe duymadım ve yaşımda küçük olduğu için cahillik yaptım. Ama daha sonra tekrar bu hataya düştüm ve bir kaç kişiyle daha yaptım bu yanlışı. Şuan elinde olduğuna emin olduğum iki kişi var. Biri beni tehdit etmişti sosyal medyada yayarım diyerek ama adımı falan bilmiyor gerçekte tanışmıyoruz ve sadece iki hafta kadar konuştuk. Diğeri tehdit etmedi ama elinde olduğunu biliyorum. Haftalardır doğru düzgün yemek yemiyorum. Tüm gün bunu düşünüp ağlıyorum. Ya ilerde başıma bir şey gelirse. Ya biri internete koymuşsa diye içim içimi yiyiyor. Napıcağımı bilmiyorum. Sizce korktuğum başıma gelir mi? Lütfen yargılamayın zaten çok pişmanım.
Hayır. İki kişiyle yaptım Türk. Onlardan biriAlman olan tehdit eden mi?
Ya gençleri biz ne anlayacaz. Tanımadan fotolu motolu sexting tanışınca uygulama kısmı.Basina gelirse dava edersin.
Bosuna canini sikmaya gerek yok olabilecegi kesin olmayan şeyler icin.
Olunca sıkarsın :)
Hatta o zaman bile uzulmene gerek yok.
Yaptığın her seyin arkasinda dur, yanlis bile olsa.
Kimseye de çıplak foto atmayin yav, tanımadığım herif ne diye benim vucuduma bakip şeyini avuclasin.
Hayır çok pişmanım. Ne kadar tövbe ettiğimi bilmiyorsunuz.Sen attığından pişman değilsin, sadece rezil olmaktan korkuyorsun.
Yayılmayacağını bilsen atmaya devam edersin.
Hata bir kere iki kere olur sürekli değil.
Adamların vicdanına kalmış birşey.
E tehdit eden türkten korksana almanı niye soruyonHayır. İki kişiyle yaptım Türk. Onlardan biri
Biz genç diilmiyiz kizimYa gençleri biz ne anlayacaz. Tanımadan fotolu motolu sexting tanışınca uygulama kısmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?