Sizce böyle bir şeyle uğraşırlar mı?Basina gelirse dava edersin.
Bosuna canini sikmaya gerek yok olabilecegi kesin olmayan şeyler icin.
Olunca sıkarsın :)
Hatta o zaman bile uzulmene gerek yok.
Yaptığın her seyin arkasinda dur, yanlis bile olsa.
Kimseye de çıplak foto atmayin yav, tanımadığım herif ne diye benim vucuduma bakip şeyini avuclasin.
Bilmiyorum Alman çocuğun böyle bir şey yapıcağını sanmıyorum ama Türk yapar mı diye korkuyorum.E tehdit eden türkten korksana almanı niye soruyon
Bilmiyorum Alman çocuğun böyle bir şey yapıcağını sanmıyorum ama Türk yapar mı diye korkuyorum.
E bunu demedin mi sen? Neden anlaşamıyoz aaYüzümün oldukları da var evet ama sizce Alman bir çocuk böyle bir şeyle uğraşır mı?
Valla alman olan ugrasmaz da, turk olani bilemiycem..Sizce böyle bir şeyle uğraşırlar mı?
Türk'e attığım çok fazla bir şey yok ve sadece birinde yüzüm var. Alman çocuk beni tehdit etmedi ama böyle bir şeyle uğraşır mı ikiside merak ediyorum.E bunu demedin mi sen? Neden anlaşamıyoz aa
Kıllığına uğraşabilir. Birşey yaparken bunun ilerde bir gün karşınıza çıkabileceğini düşünerek yapın. Hep o muallakta kalacaksınız artık. Neden yüzünüzü dahil ettiniz? Karşınızdakinin 2 dk gözü şenlensin bir tarafı tatmin olsun diye yaptığınıza değdi mi gerçekten. Ve ne kadar sürede tanıdınız da atabildiniz?Bazılarında var ama sizce Alman biri başka ülkede yaşayan biriyle bu kadar uğraşır mı?
Sakın korktuğunu belli etme. Yayan olursa da shop der çıkarsın işin içinden.Türk'e attığım çok fazla bir şey yok ve sadece birinde yüzüm var. Alman çocuk beni tehdit etmedi ama böyle bir şeyle uğraşır mı ikiside merak ediyorum.
Hayır bana ulaşamaz ki. Öyle bir durumumuz yok.Valla alman olan ugrasmazda, turk olani bilemiycem..
Varsayalim ki uğraştilar, seni tehdit edip sunu bunu yapmazsan, misal benimle bulusmazsan beraber olmazsan ya da daha fazla foto göndermezsen yayarim diyen olursaaaaaaa, bu dedigim kulagina kupe olsun
KABUL ETME, YAY DE... CEZASI VAR DAVA EDERIM DE.
KORKUPTA İSTEDİKLERİNİ YAPARSAN, ZATEN KURTULACAGINI SANMA DA, DAHA DA KOTU DURUMLARA DUSERSIN.
OK?
Valla alman olan ugrasmaz da, turk olani bilemiycem..
Varsayalim ki uğraştilar, seni tehdit edip sunu bunu yapmazsan, misal benimle bulusmazsan beraber olmazsan ya da daha fazla foto göndermezsen yayarim diyen olursaaaaaaa, bu dedigim kulagina kupe olsun
KABUL ETME, YAY DE... CEZASI VAR DAVA EDERIM DE.
KORKUPTA İSTEDİKLERİNİ YAPARSAN, ZATEN KURTULACAGINI SANMA DA, DAHA DA KOTU DURUMLARA DUSERSIN.
OK?
Söylenecek çok şey fakat pişman oldum diyosun bir daha böyle hatalar yapma seni tehtit ederlersede boyun eğme, tehtitlere kanıp daha beter şeyler yapma ...kormaArkadaşlar ben bundan 3 sene kadar önce hata yaptım ve nude attım. Attığım kişiler Türkiye'de yaşamıyordu. Almanya'da da yaşıyorlardı ve Türk değillerdi bu yüzden endişe duymadım ve yaşımda küçük olduğu için cahillik yaptım. Ama daha sonra tekrar bu hataya düştüm ve bir kaç kişiyle daha yaptım bu yanlışı. Şuan elinde olduğuna emin olduğum iki kişi var. Biri beni tehdit etmişti sosyal medyada yayarım diyerek ama adımı falan bilmiyor gerçekte tanışmıyoruz ve sadece iki hafta kadar konuştuk. Diğeri tehdit etmedi ama elinde olduğunu biliyorum. Haftalardır doğru düzgün yemek yemiyorum. Tüm gün bunu düşünüp ağlıyorum. Ya ilerde başıma bir şey gelirse. Ya biri internete koymuşsa diye içim içimi yiyiyor. Napıcağımı bilmiyorum. Sizce korktuğum başıma gelir mi? Lütfen yargılamayın zaten çok pişmanım.
Kıllığına uğraşabilir. Birşey yaparken bunun ilerde bir gün karşınıza çıkabileceğini düşünerek yapın. Hep o muallakta kalacaksınız artık. Neden yüzünüzü dahil ettiniz? Karşınızdakinin 2 dk gözü şenlensin bir tarafı tatmin olsun diye yaptığınıza değdi mi gerçekten. Ve ne kadar sürede tanıdınız da atabildini
Kıllığına uğraşabilir. Birşey yaparken bunun ilerde bir gün karşınıza çıkabileceğini düşünerek yapın. Hep o muallakta kalacaksınız artık. Neden yüzünüzü dahil ettiniz? Karşınızdakinin 2 dk gözü şenlensin bir tarafı tatmin olsun diye yaptığınıza değdi mi gerçekten. Ve ne kadar sürede tanıdınız da atabildiniz?
17 yaşında yaptım. İki sene boyunca yapmadım ve sevgilimden ayrılınca boşluğa düşmüştüm. Biliyorum çok büyük hata çok pişmanım, çok tövbe ettim.Almandan korkuyorsun ama asıl korkman gerekenler Türk olması lazımdı ajfnsjkdsjkhsd
Bu arada yapıp yapıp pişman olmak da iyiymiş
Yüzünüzün oldugu nude atmak iyi cesaret
Bir daha yapma böyle şeyler.17 yaşında yaptım. İki sene boyunca yapmadım ve sevgilimden ayrılınca boşluğa düşmüştüm. Biliyorum çok büyük hata çok pişmanım, çok tövbe ettim.
Bir daha asla yapmam zaten. Tövbe ettim. Söz verdim. Beni tanımıyordu doğru düzgün zaten amaSöylenecek çok şey fakat pişman oldum diyosun bir daha böyle hatalar yapma seni tehtit ederlersede boyun eğme, tehtitlere kanıp daha beter şeyler yapma ...korma
tövbe et otur aşşaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?