Geçmişim beni endişelendiriyor.

Sizce böyle bir şeyle uğraşırlar mı?

Sizce böyle bir şeyle uğraşırlar mı?
Valla alman olan ugrasmaz da, turk olani bilemiycem..
Varsayalim ki uğraştilar, seni tehdit edip sunu bunu yapmazsan, misal benimle bulusmazsan beraber olmazsan ya da daha fazla foto göndermezsen yayarim diyen olursaaaaaaa, bu dedigim kulagina kupe olsun
KABUL ETME, YAY DE... CEZASI VAR DAVA EDERIM DE.
KORKUPTA İSTEDİKLERİNİ YAPARSAN, ZATEN KURTULACAGINI SANMA DA, DAHA DA KOTU DURUMLARA DUSERSIN.
OK?

E bunu demedin mi sen? Neden anlaşamıyoz aa
Türk'e attığım çok fazla bir şey yok ve sadece birinde yüzüm var. Alman çocuk beni tehdit etmedi ama böyle bir şeyle uğraşır mı ikiside merak ediyorum.

Bazılarında var ama sizce Alman biri başka ülkede yaşayan biriyle bu kadar uğraşır mı?
Kıllığına uğraşabilir. Birşey yaparken bunun ilerde bir gün karşınıza çıkabileceğini düşünerek yapın. Hep o muallakta kalacaksınız artık. Neden yüzünüzü dahil ettiniz? Karşınızdakinin 2 dk gözü şenlensin bir tarafı tatmin olsun diye yaptığınıza değdi mi gerçekten. Ve ne kadar sürede tanıdınız da atabildiniz?

Hayır bana ulaşamaz ki. Öyle bir durumumuz yok.

Söylenecek çok şey fakat pişman oldum diyosun bir daha böyle hatalar yapma seni tehtit ederlersede boyun eğme, tehtitlere kanıp daha beter şeyler yapma ...korma
tövbe et otur aşşaaa

O çocukla yaklaşık iki yıl konuştuk ve o da bana atmıştı. Kesinlikle değmez. Çocukluk ettim.

Almandan korkuyorsun ama asıl korkman gerekenler Türk olması lazımdı ajfnsjkdsjkhsd
Bu arada yapıp yapıp pişman olmak da iyiymiş
Yüzünüzün oldugu nude atmak iyi cesaret
17 yaşında yaptım. İki sene boyunca yapmadım ve sevgilimden ayrılınca boşluğa düşmüştüm. Biliyorum çok büyük hata çok pişmanım, çok tövbe ettim.

17 yaşında yaptım. İki sene boyunca yapmadım ve sevgilimden ayrılınca boşluğa düşmüştüm. Biliyorum çok büyük hata çok pişmanım, çok tövbe ettim.
Bir daha yapma böyle şeyler.
Elalemin zekerinin keyfine nude atıp durmayın, düştügünüz boşluklarınıza sahip çıkın.

Söylenecek çok şey fakat pişman oldum diyosun bir daha böyle hatalar yapma seni tehtit ederlersede boyun eğme, tehtitlere kanıp daha beter şeyler yapma ...korma
tövbe et otur aşşaaa
Bir daha asla yapmam zaten. Tövbe ettim. Söz verdim. Beni tanımıyordu doğru düzgün zaten ama

Ben de çocukken atmıştım ve o kişi aileme attı maalesef. Bekaret testine götürüldüm. 24 yaşındayım flörtüme atmıştım. İstediğine atsın eskisi gibi çocuk değilim. Yüzüm gözükmüyor tabii. Ben istedim ben yaşadım. Kimse beni yargılayamaz. Tabii ki ona güveniyordum. Kimseye de göndermedi zaten. Ama 2 günlük adamlara yollamanız enteresan. Lütfen kendiniz için buna son verin. Bu kadar korkuyorsunuz yerinizde olsam tüm sosyal medya hesaplarımı bir süre kapatırdım, numaramı değiştirirdim. Kimse size ulaşamasın. Kafa dinleyin

bu kadar dert etmeye gerek olduğunu düşünmüyorum. ölüp bitecek, hata yaptım diye ağlayacak bir şey de değil nude atmak. cinsel hayatının olması ne kadar normalse, sonradan pişman olunacak şeyler yapmak da çok normal.

ama bu kadar günlerce yemek yiyemeyecek kadar dert ettiğiniz bir şeyse neden bu işlere kalkıyorsunuz onu da hiç anlamam. madem duyulmasından, görülmesinden bu kadar endişe ettiğiniz şeyler yapıyorsunuz, ilk düşünmeniz gereken şey dijital ortamda yazılı-görsel kanıt bırakmamak olmalı. ya da kendi tanıdıklarınızın da ekli olduğu hesaplardan yapmayın. nude atarken yüzünün gözükmesine ne gerek var? salak erkeklere koz vermeyin.

internete fotoğraf koyma muhabbetini de kafanızda çok büyütmeyin, nereye koyacak yani internet dediğiniz şey bir tane web sitesi değil ki. ne alaka yani? bir yerlere koyduysa da sanki sizi tanıyan kim görecek? zibilyon tane site, platform var. ayrıca, kimsenin bununla uğraşmasına da hiç ihtimal vermiyorum. hele ki alman olan böyle bir şey yaptığı ortaya çıkarsa ceza bile alabilir belki. hadi diyelim ki en kötüsü oldu, birileri gördü. sonuna kadar inkar edeceksiniz, insan insana benzer sonuçta.

ama yine de çok güvendiğiniz, sevdiğiniz bir insan olsa bile kimsenin elinde bu şekilde kanıt bırakmamak gerekir bence. bu erkeklere hiç güven olmaz.

Son düzenleme:
Çıplak fotoğraf atmanın mantığını gerçekten anlamıyorum. Bu devirde insan nikahlı kocasına bile çıplak fotoğrafını göndermemeli. O bir şey yapmasa bile bulut sistemi asla güvenilir değil. Elden ele yayılabilir.

Nude atmak ve sexting yapmak sadece karşı tarafa malzeme verir. Pişmanlık duyma sebebiniz yayılmasından korkmanız. Bazı konularda hassas olmak ve kırmızı çizgilere sahip olmak gerekiyor. Hele evlilik öncesi hiçbir şekilde elin herifinin sizinle ilgili ileri geri konuşabileceği veya ifşa edebileceği bir şey yapmayın. Çünkü o kişiyle ciddi bir ilişkiniz olup evlenseniz bile ne zaman yüzünüze vuracağını bilemezsiniz.

Eğer fotoğraflarınız ifşa olursa da dava açın. Tehdit ederse asla korkmuş görünmeyin. Elinden geleni ardına koyma, sana dava açacağım deyin. Korkarsanız asla peşinizi bırakmaz.

Hadi oranızı buranizi paylasiyorsunuz cocuum, cocukluktur, gencliktir her neyse de suratinizi niye dahil ediyorsunuz?

17 yasimdaydim kucuktum cahillik ettim modundasiniz, 1 ay once yine atmissiniz, su an kac yasindasin 18 mi?

Basiniza henuz gelmemiş seyler icin kaygilanmak cok saglikli degil, bu olay yasanirsa o zaman kaygilanirsiniz. Birsey çıkacağını sanmiyorum
Bir daha yuzunuzu kimseye atmayin, ustunuzde kiyafetleriniz olsa bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…