• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmişim beni endişelendiriyor.

Arkadaşlar ben bundan 3 sene kadar önce hata yaptım ve nude attım. Attığım kişiler Türkiye'de yaşamıyordu. Almanya'da da yaşıyorlardı ve Türk değillerdi bu yüzden endişe duymadım ve yaşımda küçük olduğu için cahillik yaptım. Ama daha sonra tekrar bu hataya düştüm ve bir kaç kişiyle daha yaptım bu yanlışı. Şuan elinde olduğuna emin olduğum iki kişi var. Biri beni tehdit etmişti sosyal medyada yayarım diyerek ama adımı falan bilmiyor gerçekte tanışmıyoruz ve sadece iki hafta kadar konuştuk. Diğeri tehdit etmedi ama elinde olduğunu biliyorum. Haftalardır doğru düzgün yemek yemiyorum. Tüm gün bunu düşünüp ağlıyorum. Ya ilerde başıma bir şey gelirse. Ya biri internete koymuşsa diye içim içimi yiyiyor. Napıcağımı bilmiyorum. Sizce korktuğum başıma gelir mi? Lütfen yargılamayın zaten çok pişmanım.
Son pişmanlık fayda etmez 😊

Ne anlıyorsunuz nude atmaktan ya. Aldığınız bi zevk de yok, sevişme görüntüleriniz ile tehdit edilmek daha iyiydi, böyle hem zevk almıyon hem karın ağrısı çekiyon.
bir yerlerde kendisi için tahrik olmuş birileri olmasından hoşlanıyor olabili.

Ben de çocukken atmıştım ve o kişi aileme attı maalesef. Bekaret testine götürüldüm. 24 yaşındayım flörtüme atmıştım. İstediğine atsın eskisi gibi çocuk değilim. Yüzüm gözükmüyor tabii. Ben istedim ben yaşadım. Kimse beni yargılayamaz. Tabii ki ona güveniyordum. Kimseye de göndermedi zaten. Ama 2 günlük adamlara yollamanız enteresan. Lütfen kendiniz için buna son verin. Bu kadar korkuyorsunuz yerinizde olsam tüm sosyal medya hesaplarımı bir süre kapatırdım, numaramı değiştirirdim. Kimse size ulaşamasın. Kafa dinley

bir yerlerde kendisi için tahrik olmuş birileri olmasından hoşlanıyor olabili.
Çok baskıcı bir ailede büyüdüm. Bunun etkisi olabilir. Ne olursa olsun yaptığımdan çok pişmanım ve biraz olsun psikolojik olarak destek alabilir miyim diye yazdım ama herkes yargılamaya başladı.

Çok baskıcı bir ailede büyüdüm. Bunun etkisi olabilir. Ne olursa olsun yaptığımdan çok pişmanım ve biraz olsun psikolojik olarak destek alabilir miyim diye yazdım ama herkes yargılamaya başladı.
Yaşlar büyük burda genelde. Öfkeleniyorlar. Amsdn dikkar et bundan sonra.

Hadi oranızı buranizi paylasiyorsunuz cocuum, cocukluktur, gencliktir her neyse de suratinizi niye dahil ediyorsunuz?

17 yasimdaydim kucuktum cahillik ettim modundasiniz, 1 ay once yine atmissiniz, su an kac yasindasin 18 mi?

Basiniza henuz gelmemiş seyler icin kaygilanmak cok saglikli degil, bu olay yasanirsa o zaman kaygilanirsiniz. Birsey çıkacağını sanmiyorum
Bir daha yuzunuzu kimseye atmayin, ustunuzde kiyafetleriniz olsa bile.
Biliyorum. Çok pişmanım zaten. Niye aynı hatayı tekrar ettim bilmiyorum. Elinde yüzümün olduğu bir tane fotoğraf var diye hatırlıyorum ama çok endişeliyim.

Sapık mısınız?

Çıplak fotoğraflarınızı neden millete atıyorsunuz?

Hala duramayıp aynı şeyleri yapıyorsanız psikolojinizin iyi olmadığı aşikar.
Yapmıyorum. Pişmanım işte. Zaten kendimi harap ettim lütfen daha fazla yargılamayın.

Yaşlar büyük burda genelde. Öfkeleniyorlar. Amsdn dikkar et bundan sonra.
Fark ettim onu zaten. Genelde anneler falan var sanırım. Gerçekten çok acı çekiyorum. Belki burdan destek alabilirim. Biraz olsun için rahatlar dedim ama daha kötü hissediyorum.

Önüne gelene çıplak fotoğraf atan meşrepte biri olarak şimdi neye üzülüyorsunuz tam olarak? Mahreme önem veren biri olsanız internetten tanıştığınız iki günlük adama öyle fotoğraf yollamazdınız zaten. Hani sevgiliniz olur, ona atarsınız, yaptım bir hata dersiniz de böylesi hata olmuyor.

Önüne gelene çıplak fotoğraf atan meşrepte biri olarak şimdi neye üzülüyorsunuz tam olarak? Mahreme önem veren biri olsanız internetten tanıştığınız iki günlük adama öyle fotoğraf yollamazdınız zaten. Hani sevgiliniz olur, ona atarsınız, yaptım bir hata dersiniz de böylesi hata olmuyor.
Ya hata ettim. Allah aşkına neden bu kadar merhametsizsiniz. Biliyorum zaten yanlış yaptığımı, intihar etmeyi bile düşünüyorum. Hata ettiğimi gelip gelip yinelemenize gerek yok. Farkındayım zaten.

Yapmıyorum. Pişmanım işte. Zaten kendimi harap ettim lütfen daha fazla yargılamayın.
Yargılamıyorum.. Sizin yaşınızda evladım var.Gerçekten yaptığınızdan pişman ve bir daha yapmayacaksınız bu iyi bir şey..

Ama kendinizi bu teşhir konusunda tutamıyor devam edecek olursanız mutlaka destek alın..

Hayatınız boyunca yaşayacağınız pişmanlık ruh halinizi iyice bozar.

Yargılamıyorum.. Sizin yaşınızda evladım var.Gerçekten yaptığınızdan pişman ve bir daha yapmayacaksınız bu iyi bir şey..

Ama kendinizi bu teşhir konusunda tutamıyor devam edecek olursanız mutlaka destek alın..

Hayatınız boyunca yaşayacağınız pişmanlık ruh halinizi iyice bozar.
Hayır kesinlikle devam etmiyorum ve etmiycem. Ben intihar etmeyi düşünüyorum bu yüzden. Bu korku ve pişmanlıktan nasıl kurtulurum bilmiyorum. Ölene kadar endişe içinde yaşayamam.

Back