- 6 Ağustos 2016
- 768
- 403
-
- Konu Sahibi disardayagmurvar
Ciddi düşündüğüm birinin geçmiş cinsel hayatını nasıl öğrenebilirim? Para verip birliktelik yaşadı mı, kaç kişiyle yaşadı vs bunları öğrenmek istiyorum. Ama ne diyeceğimi nasıl soracağımı bilmiyorum. Yaşlar 28
Yok ondan öğrenmekten bahsettim. Ona nasıl sorabilirim yaniÖğrenemezsin tamamen onun dürüstlüğüne bağlı.
Yok ondan öğrenmekten bahsettim. Ona nasıl sorabilirim yani
Geçmişteki sevgililerimizden bahsettik de işte böyle detaya girmemiştik. Ben daha önce yaşamadığım için o ne yapmış merak ediyorumTanışma aşamasında olduğunuz için ciddi konulara giriş yaptığınızda bu konulara önem verdiğini, öğrenmek istediğini söyleyeceksin hepsi bu kadar…
Yani para karşılığı yaşadıysa soğurum ve bitiririm. Hastalık vs durumu varÇok birliktelik yaşadıysa ilişkiyi devam ettirmeme kararınız mı var? Genelde sorup öğrenip,sonra hem ayrılmıyorlar hem geçmişinden kıskanıyorlar.Sizin öğrenme isteğiniz niçin?
Geçmiş kimsenin haddine degil ama bir cinsel iliskide size gecebilecek hastaliklari varmi onu bilmek önemli ama. Oturup kiminle ne yasadigini sormakta hiç hos gelmiyorCiddi düşündüğüm birinin geçmiş cinsel hayatını nasıl öğrenebilirim? Para verip birliktelik yaşadı mı, kaç kişiyle yaşadı vs bunları öğrenmek istiyorum. Ama ne diyeceğimi nasıl soracağımı bilmiyorum. Yaşlar 28
Diyelim ki sordun, 20 kişi ile yatmış yarısı paralıCiddi düşündüğüm birinin geçmiş cinsel hayatını nasıl öğrenebilirim? Para verip birliktelik yaşadı mı, kaç kişiyle yaşadı vs bunları öğrenmek istiyorum. Ama ne diyeceğimi nasıl soracağımı bilmiyorum. Yaşlar 28
Tutsun kolundan doktora teste götürsün en temiziGeçmiş kimsenin haddine degil ama bir cinsel iliskide size gecebilecek hastaliklari varmi onu bilmek önemli ama. Oturup kiminle ne yasadigini sormakta hiç hos gelmiyor
İşte derdim hastalık meselesi aslındaGeçmiş kimsenin haddine degil ama bir cinsel iliskide size gecebilecek hastaliklari varmi onu bilmek önemli ama. Oturup kiminle ne yasadigini sormakta hiç hos gelmiyor
Yok ondan öğrenmekten bahsettim. Ona nasıl sorabilirim yani
O zaman evlenmeden birsey yasamiycaksin arkadaş o kadar tutucuysan nikahi bekliyceksin nikah icin islemlerde zaten bulaşıcı hastalik varmi bakılıyorİşte derdim hastalık meselesi aslında
Öpüşmek vs ne alaka ki? Ben cinsel ilişkiden bahsediyorum. Sonuçta bunun hastalığı var derdim bu yani. Yoksa tabii ki yakınlaşmıştırDiyelim ki sordun, 20 kişi ile yatmış yarısı paralı
Dedi ki dürüst oldu evet yattım böyle böyle
Hadi yalancı olup demezse napcan
Sen geçmiş tüm defterleri yeni görüştüğüne inşallah devirip dökmüyorsundur önüne şununla bu parkta öpüştüm bununla şurada yürüdüm...
Geçmişi sizi rahatsız edecek adamla görüşmeyin anlında da yazmaz bu adam sütten çıkma ak kaşık diye. Sen 28 isen o da o yaşlarda kesin birileri ile yakınlaşmıştır yani
Çoğu erkeğin bunu söyleyeceğini düşünmüyorum.Birliktelik yaşadığını söyleyebilir ama parayla ilişki yaşadım diye anlatmaz herhalde.Yani para karşılığı yaşadıysa soğurum ve bitiririm. Hastalık vs durumu var
SevgiliyizSevgili değil misiniz bu kişiyle
Yani işte parayla ilişki yaşamasa dahi her sevgilisiyle,her ilişkisiyle birliktelik yaşamış olsa da 10 kişiyse de 2 der geçer.Çoğu erkek dürüst olmaz bu konularda.Öpüşmek vs ne alaka ki? Ben cinsel ilişkiden bahsediyorum. Sonuçta bunun hastalığı var derdim bu yani. Yoksa tabii ki yakınlaşmıştır